την ωρα εστω?Μπα ούτε εκείνη τη μέρα την έκοβα για παρθένα....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
την ωρα εστω?Μπα ούτε εκείνη τη μέρα την έκοβα για παρθένα....
Την ώρα παίζει!την ωρα εστω?![]()
Που τα ξέρεις εσύ τα Φ....Έχω τύχει νταρντανομούνα από γνωστό γραφείο να μου στήσει την κωλάρα της στα 4,η κωλοτρυπίδα είχε γίνει φ16 και αυτή μου έλεγε ότι ήταν παρθένα απο κώλο...
Είμαι σπουδαγμένος αίολε....μην με βλέπεις έτσι...Που
Που τα ξέρεις εσύ τα Φ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και το Φ 16 είναι μικρή διατομή χαχαχα
Ωραίο ο μύστηςΕίμαι σπουδαγμένος αίολε....μην με βλέπεις έτσι...
μιλφιαζεις βλεπω τελευταια....αχαχαχα ρε σεις μια τρυπουλα (2) ψαχνω να χωθω κ εγω
Απ'οτι βλεπω ομως την γλυτωνει η κορασιδα, ειναι εκτος του target group μου!![]()
Καθίστε να το σιγουρέψουμε, γιατί κι άλλες έδιναν με τα λόγια. Στα έργα είναι το πρόβλημα.
Να πω ότι έχει άδικο, δεν έχει. Φωτιά να πέσει να με κάψει.ενα δικιο το χει ο Αγιος τωρα, φιλε Ζεμπου

και απο τις παλιες εχουμε παραδειγματαΚαι να είναι αξιόπιστεςγιατί έχουμε αρκετα παραδείγματα από τις καινούργιες γενικά
Μετά από λίγο καιρό το 50-50 δεν καταπινεται εύκολα...
Αγάπη...Γεια σας. Βλέπω κάποιοι με γνωρίζεται και ελπίζω να σας ξαναδώ.
Χθες έκανα λογαριασμό ίσως ξεκινήσω αύριο. Δεν έχω απαντήσει σε κανέναν ακόμα.
Θα απαντήσω σε όλους μόλις ξεκινήσω τα ραντεβού .
Αγάπη...
Ετουτοι εδώ γνωρίζουνε τα ΠΑΝΤΑ!
Καλή αρχή στο νήμα σου.
Ωραία φωτογραφία!!!100€ η 1 ώρα
Ελεύθερο στοματικό , τελειωτικό στόμα και +30€ κωλαράκι (ανάλογα το μέγεθος ) .
Θα τα γράψω καλύτερα από αύριο
χαχαχαχα, το διορθωσα ρεϊ στην δευτερη γραμμη!!!μιλφιαζεις βλεπω τελευταια
Κάτσε να δει και αυτή πως λειτουργεί το σάιτ ....όπως είπε νεα είναι εδώ ...να της δώσουμε διορία καμμία βδομάδαΠαιδια αληθεια τα λετε πολυ ωραια.. Με δεδομενο οτι η Βικυ δεν εχει δωσει καποια διευκρινηση (για την ωρα τουλαχιστον) για το πως μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι της θα ηθελα να (ξανα)ρωτησω: Επικοινωνησε κανεις μαζι της? Γνωριζει καποιος πως μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι της?![]()