Καταχθόνιος εκδικητής
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 1.254
- Πόντοι
- 206
20 ευρώ μια ώρα λέει ο άλλος επειδή είμαι τακτικός πελάτης χαχαχα να μάθουμε και εμείς που πηγαίνει να πηγαίνουμε χαχαχ
Άυτο έλειπε τώρα να έχουμε και τον κάθε καθυστερημένο αργόσχολο youtuber έξω από τα σπίτια με κάμερα να γυρίζει content
η ξανθια που μιλαει , ποια ειναι ?
Τον πέτυχα αυτόν τον ηλίθιο σε τσάρκα μου, με τις κάμερες!

Καμμία, ψεύτικη όπως και το φόντο του δρόμου. Τα έχει βάλει δόλωμα για τα κλικ.η ξανθια που μιλαει , ποια ειναι ?
Η πιπαρες είναι ρε παιδιά!Καμμία, ψεύτικη όπως και το φόντο του δρόμου. Τα έχει βάλει δόλωμα για τα κλικ.
7:28 Τα οικη ανοχης...
η ξανθια που μιλαει , ποια ειναι ?
Ποια ειναι τελικα ? σε ποιο ειναι? φαίνεται εχει μεγαλα βυζια!!!Η πιπαρες είναι ρε παιδιά!
Τον πέτυχα κι εγώ στη Φωκαίας. Αμέσως μεταβολή και δρόμο, γιατί δε ρίσκαρα να δω τη μούρη μου στο YouTube σε τσάρκα, έστω και θολωμένη. Αναρωτήθηκα τι γυρεύει ένας κατά τα άλλα κωμικός σε αυτά τα στενά. Μετά κατέθεσα στην Τζέσικα από Φωκαίας 59 και της το ανέφερα. Και προς έκπληξή μου μου είπε οτι πήγε και από κει και της πρότεινε συνέντευξη, αλλά αρνήθηκε ευγενικά.Τον πέτυχα αυτόν τον ηλίθιο σε τσάρκα μου, με τις κάμερες!
Φουλ ενοχλητικός για πελάτες, κοπέλες κ υπηρεσίες. Για πολλές φάπες![]()
Μάλλον η φόλα η Στέλλα.Ποια ειναι τελικα ? σε ποιο ειναι? φαίνεται εχει μεγαλα βυζια!!!
Έχουν αρχίσει να δείχνουν παρανομία και βρώμια γιατί πουλάει.. Γουστάρει ο κόσμος να κρίνει και να αισθάνεται ανώτερος από όλα όσα βλέπει (και αναφέρω και τον Γιαννελη που όλα του τα βίντεο είναι στην ομόνοια).
20 ευρώ μια ώρα ούτε τα τζάνκι στην Ομόνοια20 ευρώ μια ώρα λέει ο άλλος επειδή είμαι τακτικός πελάτης χαχαχα να μάθουμε και εμείς που πηγαίνει να πηγαίνουμε χαχαχ

Εγώ ξέρω αλλά δεν λέωη ξανθια που μιλαει , ποια ειναι ?
ΕγώΠοιο μέλος να είναι ο μπάρμπας στο video?![]()