Νέα

Βία ανηλίκων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.266
Πόντοι
456
Άμα τα παιδιά έχουν γονείς μέλος του bourdela αυτονόητο είναι να γίνουν τέρατα

Kαι όμως συναγωνιστή, περα απο την πλάκα, το μέσο μέλος του μπου είναι λίγο περιθωριακό, γιατί έχει υψηλότερη νοημοσύνη από την πλέμπα εκεί έξω, και για αυτό δεν μπορεί να συναναστραφεί πολύ εύκολα με τους έξω. Έχω δει ανθρώπους εδώ και με χιουμορ, και με αντίληψη και με ευφράδεια λόγου, πράγμα που στερεί ο μέσος καραγκιόζης νεοελληνας που διασκεδάζει βλέποντας τικ τοκ και λοιπές καραγκιοζιες.

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.904
Πόντοι
456
Kαι όμως συναγωνιστή, περα απο την πλάκα, το μέσο μέλος του μπου είναι λίγο περιθωριακό, γιατί έχει υψηλότερη νοημοσύνη από την πλέμπα εκεί έξω, και για αυτό δεν μπορεί να συναναστραφεί πολύ εύκολα με τους έξω. Έχω δει ανθρώπους εδώ και με χιουμορ, και με αντίληψη και με ευφράδεια λόγου, πράγμα που στερεί ο μέσος καραγκιόζης νεοελληνας που διασκεδάζει βλέποντας τικ τοκ και λοιπές καραγκιοζιες.
Μια μικρή κοινωνία ήμαστε και εδώ μέσα θα δεις τους καλύτερους αλλά και τους ποιο ξεφτίλες όπως και στην πραγματική ζωή

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.266
Πόντοι
456

εεε ρε χουντα που χρειάζεται. Αλλά χούντα που να αγαπάει τον λαο της. Τώρα έχουμε κάτι σαν ημί-χουντα απο ολιγάρχες που ΜΙΣΟΥΝ τον μεσο ελληνα πολίτη και ο μόνος τους σκοπός είναι η φτωχοποίηση και εξαθλίωση του λαου προς όφελος τους.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.847
Πόντοι
10.131
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.084
Πόντοι
16.411

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.084
Πόντοι
16.411
Κατά διαόλου όλα

• Like
Αντιδράσεις: nzg

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.084
Πόντοι
16.411

• Θυμός
Αντιδράσεις: Y13

Gida Brasti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Κριτικές
9
Like
410
Πόντοι
280
Εγώ με αυτά που βλέπω έχουν ξεφύγει πολύ τα πράγματα..

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.084
Πόντοι
16.411
Μουσική του κώλου(τραπ),κωλόπαιδα για κλωτσιές στα μούτρα και γονείς της πούτσας.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.144
Πόντοι
456
Είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα αλλά δε μπορώ να ακούω μαλακίες.

Οι άνθρωποι κρύβονται πίσω από το το δακτυλάκι τους. Δε μπορώ να λένε χαζομάρες πως η ΒΙΑ στα σχολεία είναι καινούργιο πρόβλημα.

Προσωπικά αν και ήμουν ήσυχος ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα στο σχολείο , απλά λόγω τύχης. Γνωρίζω όμως παιδιά που γύριζαν κάθε μέρα με κλάμα στο σπίτι. Εντάξει δεν υπήρχε tiktok να τα βγάζουν και εκεί αλλά και ξύλο υπήρχε και bulljng μέχρι και αυτοκτονίες. Υπαρχουν παιδιά που ακόμα και σήμερα έχουν ψυχολογικά επειδή στα ένδοξα 90ς και τα τιμημενα 2000ς είχαν θέματα στο σχολείο.

Δε θυμάστε με το Βαγγέλη Γιακουμάκη ; Με τη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη που αυτοκτόνησε το 90 στις εστίες ; Τη κοπέλα που τη βρήκαν νεκρή δήθεν από κόκα στη Πτολεμαΐδα το 2010 ; Ύστερα το 2008 όταν κάηκε η Αθήνα ; Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια ...

Τότε έφταιγε η heavy metal και η τηλεόραση τώρα φταίει το tiktok και η trap.

Είναι στη φύση του ανθρώπου βλέπετε. Ο δυνατότερος επικρατεί στο πιο αδύναμο.

Οι ψυχολόγοι είναι απλά άχρηστοι , απατεώνες που η επιστήμη τους πιάνει μόνο σε χαμηλής ευφυίας άτομα. Οπότε στα σχολεία ούτε δουλειά έχουν και που θα μπούνε απλά δε θα βοηθήσουν κανένα.

Χρειάζονται ουσιαστικές αλλαγές , σε όλο σύστημα.

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.847
Πόντοι
10.131

• Θυμός

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.847
Πόντοι
10.131

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.142
Πόντοι
1.786
Τι από όσα γίνονται τώρα δεν γίνονταν στα χρόνια σας ρε παιδιά?
Απλά τότε ήταν ε παιδιά είναι βράζει το αίμα τους…
Τώρα παραβατική νεολαία.
Πάντα γινόντουσαν πάντα θα γίνονται

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
Είναι όντως ένα πολύ σοβαρό θέμα αλλά δε μπορώ να ακούω μαλακίες.

Οι άνθρωποι κρύβονται πίσω από το το δακτυλάκι τους. Δε μπορώ να λένε χαζομάρες πως η ΒΙΑ στα σχολεία είναι καινούργιο πρόβλημα.

Προσωπικά αν και ήμουν ήσυχος ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα στο σχολείο , απλά λόγω τύχης. Γνωρίζω όμως παιδιά που γύριζαν κάθε μέρα με κλάμα στο σπίτι. Εντάξει δεν υπήρχε tiktok να τα βγάζουν και εκεί αλλά και ξύλο υπήρχε και bulljng μέχρι και αυτοκτονίες. Υπαρχουν παιδιά που ακόμα και σήμερα έχουν ψυχολογικά επειδή στα ένδοξα 90ς και τα τιμημενα 2000ς είχαν θέματα στο σχολείο.

Δε θυμάστε με το Βαγγέλη Γιακουμάκη ; Με τη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη που αυτοκτόνησε το 90 στις εστίες ; Τη κοπέλα που τη βρήκαν νεκρή δήθεν από κόκα στη Πτολεμαΐδα το 2010 ; Ύστερα το 2008 όταν κάηκε η Αθήνα ; Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια ...

Τότε έφταιγε η heavy metal και η τηλεόραση τώρα φταίει το tiktok και η trap.

Είναι στη φύση του ανθρώπου βλέπετε. Ο δυνατότερος επικρατεί στο πιο αδύναμο.

Οι ψυχολόγοι είναι απλά άχρηστοι , απατεώνες που η επιστήμη τους πιάνει μόνο σε χαμηλής ευφυίας άτομα. Οπότε στα σχολεία ούτε δουλειά έχουν και που θα μπούνε απλά δε θα βοηθήσουν κανένα.

Χρειάζονται ουσιαστικές αλλαγές , σε όλο σύστημα.
Τα Εχεις μπερδεψει λιγο Τυπε..... Εχεις μια Βαση! ! ! . Αλλα τα εχεις κανει Ολα μυλο στο Κεφαλι σου.......... Δε σου λεω τι και πως ! Γιατι πιστευω Οτι και να σου πω ! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις !..... Εχεις κλειδωσει στη γνωμη σου καταλαβαινω !....

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ομως !.... Καλη συνεχεια με Υγεια και Τυχη !!!!

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
Τι από όσα γίνονται τώρα δεν γίνονταν στα χρόνια σας ρε παιδιά?
Απλά τότε ήταν ε παιδιά είναι βράζει το αίμα τους…
Τώρα παραβατική νεολαία.
Πάντα γινόντουσαν πάντα θα γίνονται
Αρκετα !!! Υπαρχουν Πολλες Διαφορες !..... ΑΛΛΑ = Τα εχουν πει Αλλοι σε καποια απο τα Ελαχιστα Σoβαρα podcast ! ...... - Τροφη για Σκεψη Απλα !..........

Δε θα κατσω να σου εξηγησω ! Πρεπει να το καταλαβεις μονος σου !....

Καλες Γιορτες με Υγεια και Τυχη !!!! ( Οπως ειπα και στον φιλο απο πανω :angel: )

• Like

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.142
Πόντοι
1.786
Αρκετα !!! Υπαρχουν Πολλες Διαφορες !..... ΑΛΛΑ = Τα εχουν πει Αλλοι σε καποια απο τα Ελαχιστα Σoβαρα podcast ! ...... - Τροφη για Σκεψη Απλα !..........

Δε θα κατσω να σου εξηγησω ! Πρεπει να το καταλαβεις μονος σου !....

Καλες Γιορτες με Υγεια και Τυχη !!!! ( Οπως ειπα και στον φιλο απο πανω :angel: )
Καλές γιορτές με υγεία και εσυ φίλε. !
Πες μου ελεύθερα για διάλογο είμαστε εδώ μπορεί να πεις κάτι να με κάνεις να σκεφτώ αλλιώς μπορεί να σκέφτεσαι κάτι που δεν έχω σκεφτεί.
Για υγιείς αντιπαραθέσεις είμαι εδώ πάντα.

OP
OP
N

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.563
Πόντοι
7.195
OP
OP
N

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.563
Πόντοι
7.195
Σήμερα το βράδυ που επέστρεφα και έψαχνα να βρω να παρκάρω σε έναν κάδο ειχαν ρίξει ενα ηλεκτρικό πατίνι.
Αφου βρήκα να παρκάρω στην περιοχή μου, επέστρεψα στον κάδο για να βγάλω απο τον κάδο το πατίνι.
Από το κάθετο στενό ερχόταν μια παρέα αγοριών 6 άτομα 14-16χρ.
Βγάζω το πατίνι και το αφήνω σε σημείο να μην ενοχλεί πεζούς & οδηγούς.

Ενας απο τους πιτσιρικάδες το παίρνει το ανεβάζει στο πεζοδρόμιο και κατηφοριζει καβαλοντας το και το αφήνει στη μέση του πεζοδρόμιου ώστε να ενοχλεί τους πεζούς.

Ερωτοντας τον, γιατι το πήρε απο εκεί που το άφησα μου απαντάει οτι ήθελε να παίξει , ναι αλλά εκεί που το άφησες του λέω ενοχλεί στη μέση επάνω στο πεζοδρόμιο & μου λέει οτι ενοχλούσε & εκεί που το άφησα, του λέω εκεί που το άφησα δεν εμπόδιζε κανέναν ούτε ηταν επάνω σε γωνία.

Η αυθάδεια & ο αντίλογος του δεν περιγράφεται, βέβαια μαλακιες έλεγε & δεν ήξερε & να εκφραστεί

Θυμάμαι παλιά, μας μιλούσε ένας μεγαλύτερος & κοιτούσαμε κάτω ή τρέχαμε & το βάζαμε στα πόδια.

Συνημμένα

• 20260104_213835.jpg
    20260104_213835.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom