Νέα

Βγάζετε τη βέρα όταν πάτε στις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Εχω ενα ξαδερφάκι με συμφωνο συμβίωσης με 2 παιδιά , καθηγητης στο πολυτεχνείο το παληκαρι.

Μια χαρα είναι χρόνια τώρα!
κ γτ να μην ειναι τα παιδια;;
το να εισαι με καποιον κ να τον θεωρεις ανθρωπο σου δε χρειαζεται ετικετα σταμπα δαχτυλιδι η κολαρο!

• Like
Αντιδράσεις: srek7

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
με τα συμφωνα συμβιωσης κ τις αναγνωρισεις ουτε αυτα δε χρειαζονται σημερα,κ να σου πω την αληθεια μλκς ειναι ολα λεφτα να δινεις κ τυπικοτητες
ωστοσο γαμιεται κ η εκκλησια,λυπαμαι που το λεω ετσι ωμα,δεν εχει να κανει με πιστη κ θρησκεια,δε σου βαφτιζουν τα παιδια λεει αν δεν ειναι απο θρησκευτικο γαμο,εχω φιλο αντιδραστικο που δεν τα εχει βαφτισει σε εκκλησια τα παιδια του γι αυτο το λογο,αν κ παλι δε χρειαζεται αποψη μου
μεγαλυτερα λαμογια απο το παπαδαριο δεν υπαρχουν.
Να το θεσουμε απλα, αν εισαι φτωχος και αφραγκος, δεν μπορεις ουτε να παντρευτεις ουτε να βαφτισεις σε εκκλησια.
Στην τριτοκοσμικη ελλαδα των ταλιμπαν μπορουν να μασανε τοσα λεφτα και να μην τους ακουμπαει κανεις.
Δεν ειναι θεμα θρησκειας, οι παπαδες δεν επιλεχθηκαν απο τον θεο, δημοσιοι υπαλληλοι ειναι, με υπερβολικα πολλα εξτρα μαυρα λεφτα κατω απτο τραπεζι.
Ηλπιζα οταν βγηκε ο συριζας να κανει διαχωρισμο και να τους αναγκασει να πληρωνουν οι ιδιοι τους υπαλληλους τους, αντι να τους πληρωνω εγω απτην τσεπη μου, αλλα ουτε αυτο δεν εκανε ο κοπριτης :coffee:
Αν οι χριστιανοι στην ελλαδα ηταν ιδεολογοι και πιστευαν πραγματικα στον θεο τους, θα τους ειχαν διωξει με τις κλωτσιες ολους αυτους, και θα φωναζαν ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.492
Πόντοι
24.985
κ γτ να μην ειναι τα παιδια;;
το να εισαι με καποιον κ να τον θεωρεις ανθρωπο σου δε χρειαζεται ετικετα σταμπα δαχτυλιδι η κολαρο!
Εδω κανουμε διαφορετικές φορολογικες δηλώσεις ρε φίλε. Τί μου λες

και να ξέρεις , το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου είναι οι διακοπές χωριστά.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Να το θεσουμε απλα, αν εισαι φτωχος και αφραγκος, δεν μπορεις ουτε να παντρευτεις ουτε να βαφτισεις σε εκκλησια.
Στην τριτοκοσμικη ελλαδα των ταλιμπαν μπορουν να μασανε τοσα λεφτα και να μην τους ακουμπαει κανεις.
Δεν ειναι θεμα θρησκειας, οι παπαδες δεν επιλεχθηκαν απο τον θεο, δημοσιοι υπαλληλοι ειναι, με υπερβολικα πολλα εξτρα μαυρα λεφτα κατω απτο τραπεζι.
Ηλπιζα οταν βγηκε ο συριζας να κανει διαχωρισμο και να τους αναγκασει να πληρωνουν οι ιδιοι τους υπαλληλους τους, αντι να τους πληρωνω εγω απτην τσεπη μου, αλλα ουτε αυτο δεν εκανε ο κοπριτης :coffee:
Αν οι χριστιανοι στην ελλαδα ηταν ιδεολογοι και πιστευαν πραγματικα στον θεο τους, θα τους ειχαν διωξει με τις κλωτσιες ολους αυτους, και θα φωναζαν ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ανοιγεις μεγαλη κουβεντα ασχετη του νηματος που δε φτανουν χρονια να τη καλυψουμε ολη..
δεν εχεις αδικο καθολου!κ δυστυχως ο σαπιος αυτος οργανισμος εχει απλωσει πλοκαμια παγκοσμιος σε πολλες χωρες αιωνες τωρα κ δεν ειναι μονο η ορθοδοξη εκκλησια κ μονο στην ελλαδα!
εκανα συμπτωση αυτη τη κουβεντα προσφατα με εναν γνωστο που πηγε για αποτεφρωση τον πατερα του κ δεν εβρισκε παπα να κανει την τελετη..
αστο μη το αναλυσουμε αδερφε

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.476
Πόντοι
1.346
Φοράς δεν φοράς το αν είσαι παντρεμένος κάνει μπαμ στις περισσότερες περιπτώσεις . Αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσουν οι σεξεργατριες.
Και βασικά δεν νομίζω να τους νοιάζει κιόλας .
Επίσης μερικές ρωτάνε , απλά για να ανοίξουν κουβέντα , και εκεί μπορεί ο καθένας να πει ότι παπάντζες θέλει …

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.492
Πόντοι
24.985
Εκκλησία της Ελλάδος Α.Ε

Τελευταία τροποποίηση:

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.492
Πόντοι
24.985
ανοιγεις μεγαλη κουβεντα ασχετη του νηματος που δε φτανουν χρονια να τη καλυψουμε ολη..
δεν εχεις αδικο καθολου!κ δυστυχως ο σαπιος αυτος οργανισμος εχει απλωσει πλοκαμια παγκοσμιος σε πολλες χωρες αιωνες τωρα κ δεν ειναι μονο η ορθοδοξη εκκλησια κ μονο στην ελλαδα!
εκανα συμπτωση αυτη τη κουβεντα προσφατα με εναν γνωστο που πηγε για αποτεφρωση τον πατερα του κ δεν εβρισκε παπα να κανει την τελετη..
αστο μη το αναλυσουμε αδερφε
Εγω εκανα πρόσφατα την γιαγια και βρηκα σχετικα εύκολα. Πρεπει να πας στον σωστο νεκροθαφτη

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Εδω κανουμε διαφορετικές φορολογικες δηλώσεις ρε φίλε. Τί μου λες

και να ξέρεις , το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου είναι οι διακοπές χωριστά.
καλα ασε το γραφειοκρατικο κ φορολογικο κομματι γτ ετσι οπως εχει γινει η ελλαδα πλεον η μιση χωρα εχει μπλεγμενα χαρτια χρωσταει κ δε ξερω κ γω τι οσο για τη μυστικη συνταγη για τον καθενα ειναι διαφορετικο κ παλι κ ειναι διαφορετικο στα πρωτα χρονια γαμου με το να ειστε 10-15 χρονια μαζι

• Like

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Εγω εκανα πρόσφατα την γιαγια και βρηκα σχετικα εύκολα. Πρεπει να πας στον σωστο νεκροθαφτη
δεν ειναι αρνητικοι ολοι,υπαρχουν κ καποιοι σχετικα σωστοι,σχετικα τονιζω!
κ αν δε βρεις εκκλησια για την τελετη απο οτι μου ειπε εχει στο αποτεφρωτηριο παρεκκλησι που μπορεις να κανεις εκει τελετες με δικο σου ιερεα

• Like

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.492
Πόντοι
24.985
καλα ασε το γραφειοκρατικο κ φορολογικο κομματι γτ ετσι οπως εχει γινει η ελλαδα πλεον η μιση χωρα εχει μπλεγμενα χαρτια χρωσταει κ δε ξερω κ γω τι οσο για τη μυστικη συνταγη για τον καθενα ειναι διαφορετικο κ παλι κ ειναι διαφορετικο στα πρωτα χρονια γαμου με το να ειστε 10-15 χρονια μαζι
Σίγουρα δεν μιλαμε για νιόπαντρους!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κ αν δε βρεις εκκλησια για την τελετη απο οτι μου ειπε εχει στο αποτεφρωτηριο παρεκκλησι που μπορεις να κανεις εκει τελετες με δικο σου ιερεα
Υπα΄ρχει πραγματι και στο αποτεφρωτηριο . Γίνεται η δουλεια μια χαρα, απλως όχι απο όλους.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.522
Πόντοι
3.846
Δεν αντιλέγω, όμως μπορείς να πας και σε ένα ξωκλήσι/παρεκκλήσι (γράφτηκε από πάνω κιόλας).
Σιγά τα έξοδα λοιπόν (σε μια τέτοια περίπτωση).

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
46.326
Πόντοι
11.146
Σίγουρα δεν μιλαμε για νιόπαντρους!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπα΄ρχει πραγματι και στο αποτεφρωτηριο . Γίνεται η δουλεια μια χαρα, απλως όχι απο όλους.
.....αρχοντες κ αυτα πολεμο τρωνε! Δν αφηνει τπτ η οργανωμενη θρησκεια, παραμυθα να στ'αρπαξει απο παντου!
Ασε που μονο ενα νομιζω καταφερε να λειτουργησει, στην Ριτσωνα, οι υπολοιποι φευγουν για Βουλγαρια μερια :confused::confused::confused:

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.492
Πόντοι
24.985
.....αρχοντες κ αυτα πολεμο τρωνε! Δν αφηνει τπτ η οργανωμενη θρησκεια, παραμυθα να στ'αρπαξει απο παντου!
Ασε που μονο ενα νομιζω καταφερε να λειτουργησει, στην Ριτσωνα, οι υπολοιποι φευγουν για Βουλγαρια μερια :confused::confused::confused:
Ετσι είναι .

Υπάρχει μόνο η Ριτσώνα.

Αν είσαι βόρεια φεύγεις για Βουλγαρία.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
για να πουμε κ το fun fact της μερας οι περισσοτεροι θανατοι που εγιναν σε ολη την ιστορια της ανθρωποτητας μεχρι σημερα εγιναν στις σταυροφοριες,στο ονομα του χριστου!
δεν εγιναν σε καποιον αλλο μεγαλο πολεμο παγκοσμιο κτλ,δεν εγιναν απο καποια μεγαλη αρρωστια....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Δεν αντιλέγω, όμως μπορείς να πας και σε ένα ξωκλήσι/παρεκκλήσι.
εμμεσα ή αμεσα, ο παπας θα σου δωσει να καταλαβεις οτι πρεπει να του δωσεις ενα χαρτζηλικι για να κανει την τελετη. Ακομα κι αν ειστε ο γαμπρος, η νυφη, οι κουμπαροι και οι γονεις σας (δεκα ατομα δηλαδη), γαμος με μηδεν κοστος πιθανοτατα δεν θα πραγματοποιηθει, ή θα σας βγαλει την πιστη μεχρι να σας κανει την χαρη.

• Like

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.667
Πόντοι
2.636
Οι βέρες είναι για μας που κάναμε το τεράστιο λάθος να πιστέψουμε πως 'θα τα κάναμε όλα σωστά και ρομαντικά'. Μας σαπάκιασαν Θεός και Μοίρα κι ησυχάσαμε :cheesy:

Έχει πάντως μια χρησιμότητα, όταν ψωνίζεις γκόμενα σε αντίστοιχη λούμπα, η φάση είναι ξηγημένη και συνειδητοποιημένη και δε χάνεις χρόνο με κοροϊδίες και παπάτζες.
Η μάθηση συνήθως γίνεται με τον βιωματικό τρόπο.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.690
Πόντοι
16.131
Δεν αντιλέγω, όμως μπορείς να πας και σε ένα ξωκλήσι/παρεκκλήσι (γράφτηκε από πάνω κιόλας).
Σιγά τα έξοδα λοιπόν (σε μια τέτοια περίπτωση).
αυτο με το ξωκλησι κλπ μου κανει οτι πας να του σπρωξεις του ξαδελφου καμμια ξεβρακωτη..... αντι στο τελος για προικα τον βλεπω να γινει ταχωνειδης

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.522
Πόντοι
3.846
εμμεσα ή αμεσα, ο παπας θα σου δωσει να καταλαβεις οτι πρεπει να του δωσεις ενα χαρτζηλικι για να κανει την τελετη.
Πριν χρόνια βαφτίστηκε σε παρεκκλήσι της Αγίας Ζώνης (Κυψέλη) ένας ανιψιός μου παρουσία μόνο των δύο διαζευγμένων γονιών κι ενός φίλου που τυπικά ήταν ο ανάδοχος.
Ούτε έξοδα, ούτε τραπέζια, λοιπόν δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom