Giorgos_Papadopoulos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 817
- Πόντοι
- 2.357
Σπάνια απαντάει/κλείνει ραντεβού. Πάντως ο αριθμός της είναι στο προφίλ, δοκιμάστε. Από ότι έχω καταλάβει είναι ικανοποιημένη με το πρωϊνό στην Φωκαίας.
Σπάνια απαντάει/κλείνει ραντεβού. Πάντως ο αριθμός της είναι στο προφίλ, δοκιμάστε. Από ότι έχω καταλάβει είναι ικανοποιημένη με το πρωϊνό στην Φωκαίας.
Δουλεύει κ στ Φωκαιας? Σ ποιο νούμερο φιλε?
η γνωστη βερονικα και στην βιζιτα ειναι τουμπανο.Απλως ασχολειται και με τα πρωιναα της στο φωκαιας 2525. Η Βερόνικα που δούλευε στο Φυλής 86 είναι.
Στη βίζιτα δεν ξέρω τι κάνει, αλλά σε πρόγραμμα 30 λεπτών στο μαγαζί, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Πιθανόν να είναι κουρασμένηη γνωστη βερονικα και στην βιζιτα ειναι τουμπανο.Απλως ασχολειται και με τα πρωιναα της στο φωκαιας 25
Λοιπον τωρα θα γελασετε .... Της στελνω msg viber και μου λεει ολα 120 και πιπα με προφυλακτικο . Λεω απο μεσα μου ενταξει ετσι γουσταρει τι να κανουμε ... Δεν ηξερα οτι εχει νημα εδω μεσα οποτε μπαινω σημερα και διαβαζω τις υπηρεσιες της και βλεπω οτι γραφει πιπα χωρις τα παιρνει στομα κλπ .... Της στελνω μηνυμα και της λεω εν ολιγοις , εδω αλλα γραφεις και σε μενα αλλα λες και μου λεει το θεικο ......
Παντρευτηκα γι αυτο !!!!
Άαααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Παιδιά ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα? Πήγα πρωί στη Φωκαίας και ήταν άλλη. Έστειλα και μήνυμα στο κινητό αλλά δεν πήρα απάντηση.
Αδικα την ψάχνεις. Θα απογοητευτείς πολύ
Παιδιά ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα? Πήγα πρωί στη Φωκαίας και ήταν άλλη. Έστειλα και μήνυμα στο κινητό αλλά δεν πήρα απάντηση.
Έχουμε καμιά πληροφορία που μπορούμε να βρούμε το κορίτσι..;;
φωκαιας ηταν χθες εμπαινε σε δωματιο