Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σε σπίτια παει;;;
Όχι απλώς σκυλί πιτμπουλ καθαρόΠαλικαρια.. οσοι την εχετε συναντησει παλιοτερα..
απο φατσα τι λεει...? Σκυλι ή γλυκιά...?
Προηγούνται τα κορίτσια που ξεκινάνε καριέραΧθες ημουν ολη τη μερα πολυ απασχολημενος τύπε
καλησπερα καυλιαρηδες ειμαι η βερονικα και ερχομαι την τριτη για μια βδομαδα οποιος θελει να βρεθουμε μπορει να στειλει πμ εδω ,θα εχω και τηλεφωνο απο τριτη με viber για πιο ευκολη επικοινωνια
προτρέχεις...Κλεινουμε τρεις ημερες , μονο 12 σελιδες, μηδεν κριτικη, μελανωμενη κι αυτη, ψεμματα στην ηλικια ( ακου 22), 120 το μαλλι . Δεν τραβαει το αμαξι. Παρακατω παρακατω
πες τα ρε...μη δουν κορίτσι να ξηγιεται μορτικα,αμέσως να της τη πουν!!!προτρέχεις...
Λογικά από αύριο βρεττανε θα έχουμε φουλ κριτικέςΚλεινουμε τρεις ημερες , μονο 12 σελιδες, μηδεν κριτικη, μελανωμενη κι αυτη, ψεμματα στην ηλικια ( ακου 22), 120 το μαλλι . Δεν τραβαει το αμαξι. Παρακατω παρακατω .
Ασε που ο γραμματεας δεν ξερει καλα ελληνικα
για να δούμε λοιπόνβάλε το στο αθόρυβο!!!Καλησπέρα σε όλους σας σήμερα ξεκίνησα και το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει,σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα φιλάκια πολλά
Καλησπέρα σε όλους σας σήμερα ξεκίνησα και το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει,σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα φιλάκια πολλά

κ μακάρι να μην σταματήσει το θέμα είναι ποσοι τελικά θα έρθουν κ πόσοι από αυτούς θα γράψουν.... ;)Καλησπέρα σε όλους σας σήμερα ξεκίνησα και το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει,σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα φιλάκια πολλά
όνειρα γλυκά και ασκανδαλιστα!!!
σκεπάσου μην κρυώσεις...
спасибо тебеόνειρα γλυκά και ασκανδαλιστα!!!

σκεπάσου μην κρυώσεις...
ο τσιπης...μια ηλεκτρική κουβέρτα δεν παίρνει...σκεπάσου μην κρυώσεις...
ακριβή είναι...ο τσιπης...μια ηλεκτρική κουβέρτα δεν παίρνει...

δεν ομιλώ την.... ισπανικήν!!!!!спасибо тебе![]()
![]()
ρε εχω να πληρωσω το ραλλυ :- μου φαγατε τον σπονσοραο τσιπης...μια ηλεκτρική κουβέρτα δεν παίρνει...
δεν εμεινε ρουβλι πτωχέ...ρε εχω να πληρωσω το ραλλυ :- μου φαγατε τον σπονσορα![]()
δεν εμεινε ρουβλι
![]()