Νέα

Βέροια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dalli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Είπα!...μόνο άμα έχει κάτι ρετρό από Θεσσαλονίκη! Αλλιώς με τίποτα

μην μπαίνεις στο κόπο στην επαρχία είναι πιο άθλια η κατάσταση από την ψωροκώσταινα Θεσσαλονίκη

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.997
Πόντοι
746
Είπα!...μόνο άμα έχει κάτι ρετρό από Θεσσαλονίκη! Αλλιώς με τίποτα
Αν θυμαμαι καποιος ειχε πει οτι η (Μαρινα;) με την γατα χωρις τριχωμα....δουλευε παλια Βαρδαρη. Αν δεν κανω λαθος.

strekmean

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2015
Like
25
Πόντοι
0
Χθεσινή επισκευή στα γιαννιτσα
Μια ξανθιά αδύνατη 40 απλο 50 χαλαρο 60 ελεύθερο

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.997
Πόντοι
746
Χθεσινή επισκευή στα γιαννιτσα
Μια ξανθιά αδύνατη 40 απλο 50 χαλαρο 60 ελεύθερο
Το γραφεις στο νημα για Βεροια. Δεν βαριεσαι...Αλλα κ εδω....επισκευη;;; Θα το ο Ντιουαρς παλι κ ποιος τον ακουει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
20.233
Πόντοι
3.796
Το γραφεις στο νημα για Βεροια. Δεν βαριεσαι...Αλλα κ εδω....επισκευη;;; Θα το ο Ντιουαρς παλι κ ποιος τον ακουει.
Τι κοροϊδεύεις;
Μετά από 5 χρόνια γάμησε κάποιος στα Γιαννιτσά και δες ποστ που έκανε !
Άντε τώρα εσύ να ξεκινήσεις για το δελο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
20.233
Πόντοι
3.796
Και δεν γάμησε κιόλας !!! (Δες Γιαννιτσά)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.997
Πόντοι
746
Και δεν γάμησε κιόλας !!! (Δες Γιαννιτσά)
Θα το μαθουν κ οι δικες μας εδω κ θα χουμε αλλα. Παμε μια στις τοσες για ενα απλο αδειασμα....ειναι 15 χρονια η καθεμια εκει....θα δινουμε κ 40αρια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
20.233
Πόντοι
3.796
Θα το μαθουν κ οι δικες μας εδω κ θα χουμε αλλα. Παμε μια στις τοσες για ενα απλο αδειασμα....ειναι 15 χρονια η καθεμια εκει....θα δινουμε κ 40αρια.
Άμα είναι έτσι τα 10 τα καις βενζίνη και γαμας Θεσσαλονίκη..40 είναι πολλά ,αλλά επειδή είναι επαρχία πατάνε στην ανάγκη του καυλωμενου

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.997
Πόντοι
746
Εδώ φιλε μου ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον όχι για να κρίνουμε αν γαμησε η όχι !!
Κατ αρχας σειρουλα μου δεν σε εκρινα. Απλα εγραψες μια λεξη διαφορετικα κ ηταν πετυχημενο κ γελασαμε καλοπροαιρετα.

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Χθεσινή καταδρομή
Ξεκίνημα για την αγαπημένη Όλγα..
Καθώς οδηγούσα μου ήρθε μια φλασιά, δεν πας μέχρι τα σκαλάκια έτσι για μια αλλαγή ;
Βέβαια την ξέρω την Ελένη την ξυνή, αλλά είναι και καλή πουτάνα.
Αναστροφή και παίρνω τον δρόμο, ανεβαίνω, χτυπώ κουδούνι έτοιμος να δω την αγέλαστη αλλά τσουπ προβάλει η γνωστή ξανθιά ψηλή με την μπάσα φωνή !
Ξαναήρθε στα πλαίσια του rotation που γίνεται στον οίκο αυτό.
Φυσικά και μπήκα, με το χαλαρό βέβαια, μόνο και μόνο για να απολαύσω την υπέροχη πίσω όψη της.... μικρό κολαρακι, το σφικτό σχετικά μουνακι, απαλή επιδερμίδα κλπ.
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε...

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.997
Πόντοι
746
Χθεσινή καταδρομή
Ξεκίνημα για την αγαπημένη Όλγα..
Καθώς οδηγούσα μου ήρθε μια φλασιά, δεν πας μέχρι τα σκαλάκια έτσι για μια αλλαγή ;
Βέβαια την ξέρω την Ελένη την ξυνή, αλλά είναι και καλή πουτάνα.
Αναστροφή και παίρνω τον δρόμο, ανεβαίνω, χτυπώ κουδούνι έτοιμος να δω την αγέλαστη αλλά τσουπ προβάλει η γνωστή ξανθιά ψηλή με την μπάσα φωνή !
Ξαναήρθε στα πλαίσια του rotation που γίνεται στον οίκο αυτό.
Φυσικά και μπήκα, με το χαλαρό βέβαια, μόνο και μόνο για να απολαύσω την υπέροχη πίσω όψη της.... μικρό κολαρακι, το σφικτό σχετικά μουνακι, απαλή επιδερμίδα κλπ.
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε...
Θα κανουν καμια μεταγραφη καινουργια εκει;

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Θα κανουν καμια μεταγραφη καινουργια εκει;
Ιδέα δεν έχω, πως να ξέρω ; Ένας απλός αθλητής του ευγενούς αθλήματος των οίκων είμαι !
Με αυτά που βλέπω όμως τόσο καιρό προς το παρόν μόνο ανακύκλωση βλέπω.
Άμα έρθει κάτι φρέσκο εδώ είμαστε για αλληλοενημερωση. !

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.997
Πόντοι
746
Ιδέα δεν έχω, πως να ξέρω ; Ένας απλός αθλητής του ευγενούς αθλήματος των οίκων είμαι !
Με αυτά που βλέπω όμως τόσο καιρό προς το παρόν μόνο ανακύκλωση βλέπω.
Άμα έρθει κάτι φρέσκο εδώ είμαστε για αλληλοενημερωση. !
Δεν το ρωτησα προσωπικα σε σενα φιλος....Ετσι γενικα. Θα μου πεις τα αλλα ιδρυματα εχουν το ιδιο ροστερ αιωνες!

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Δεν το ρωτησα προσωπικα σε σενα φιλος....Ετσι γενικα. Θα μου πεις τα αλλα ιδρυματα εχουν το ιδιο ροστερ αιωνες!
Ε δεν το πήρα και προσωπικά, κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα, απόψεις ανταλλάσσουμε...
Προς το παρόν ισχύουν αυτά που ξέρουμε όλοι μας...

Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
241
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναθλητές του ευγενούς αθλήματος των οίκων !
Προχθές λοιπόν μπήκε έκτακτο κασερακι στην τσέπη και ο Γιαννούκος ανασκήρτησε ... κάτσε φρόνιμα του λέω αλλά αυτός εκεί! Τι κάνουμε λοιπόν ; Που να τον πάω βόλτα ; Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα σκαλάκια. Η ξανθιά έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα φύγει και φυσικά θα ξανάρθει, αλλά πότε ; Έτσι είπα ας πάμε κι ας είναι δεύτερη φορά.
Χτύπημα κουδουνιού και άνοιγμα της πόρτας, αμέσως με θυμήθηκε, και με έβαλε πρώτα στο σαλόνι για δυο λογακια. Καθώς κινούνταν είχα λίγο χρόνο να την παρατήρηση παραπάνω. Τελικά είναι εμφανώς αδυνατισμένη σε σχέση με παλαιότερα, θα έλεγα πιο μοντελε, πιο αεράτη και πιο όμορφη...
Κάθησε δίπλα μου άπλωσε τα όμορφα μαλλιά της επάνω μου και άρχισε τα χάδια της..
Ο Γιαννούκος άρχισε να κλωτσάει, πληρώνω το παράβολο για χαλαρό και στο δωμάτιο.
Το να περιγράψω ; Όλες οι στάσεις με κορυφαία στα τέσσερα απολαμβάνοντας θέα και φυσικά τελειώνοντας εκεί !
Αυτά τα ολίγα εκ μέρους μου. Μια μικρή συμβολή στον κόσμο των οίκων της Βέροιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom