Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 746
Ναι το χω γραψει πιο μπροστα. Απλα καινουργιο σχετικα με τα αλλα...Αυτό από το καλοκαίρι είναι ανοιχτό φίλε μου
Ναι το χω γραψει πιο μπροστα. Απλα καινουργιο σχετικα με τα αλλα...Αυτό από το καλοκαίρι είναι ανοιχτό φίλε μου
Αυτή η Μαριάννα είναι μια Βουλγαρα;Ναι το χω γραψει πιο μπροστα. Απλα καινουργιο σχετικα με τα αλλα...
Δεν ξερω φιλος. Μπορει. Δεν ρωτησα.Αυτή η Μαριάννα είναι μια Βουλγαρα;
Αυτήν την εντύπωση έχω αν θυμάμαι καλά τότε που δούλευε στον άλλο οίκο που δούλευε στην Αλεξάνδρεια στον Μασούτη πηγαίνοντας προς ΓιαννιτσαΔεν ξερω φιλος. Μπορει. Δεν ρωτησα.
Μπορει φιλος. Πρωτη φορα την εβλεπα. Κ τον οικο που λες δεν τον γνωριζω. Υπαρχει ακομη;Αυτήν την εντύπωση έχω αν θυμάμαι καλά τότε που δούλευε στον άλλο οίκο που δούλευε στην Αλεξάνδρεια στον Μασούτη πηγαίνοντας προς Γιαννιτσα
Όχι έχει κλείσει και έχει μεταφερθεί εκεί που είναι τώρα δηλαδή στο τέλος του ΝησελίουΜπορει φιλος. Πρωτη φορα την εβλεπα. Κ τον οικο που λες δεν τον γνωριζω. Υπαρχει ακομη;
Εγινε φιλοςΌχι έχει κλείσει και έχει μεταφερθεί εκεί που είναι τώρα δηλαδή στο τέλος του Νησελίου
Από την πλατεία ορολογίου πηγαίνεις προς τις φλαμουριές μια ταβέρνα προς Σέλι. Σε μια απότομη στροφή δεξιά έχει ένα δρομάκι αριστερά. Πας αριστερά και έχει δυο οίκους. Στον δεύτερο θα βρεις την ΕύαΜαγκες ειναι ευκολο απο καποιον να μου πει για ευα που βρησκετε;
Οκ φιλε ευχαριστωΑπό την πλατεία ορολογίου πηγαίνεις προς τις φλαμουριές μια ταβέρνα προς Σέλι. Σε μια απότομη στροφή δεξιά έχει ένα δρομάκι αριστερά. Πας αριστερά και έχει δυο οίκους. Στον δεύτερο θα βρεις την Εύα
Ουτε το αλανι δεν εμφανιζεται ο Τιραμολα.Άκρα του τάφου σιωπή
Στον κάμπο βασιλεύει...
Ποιος ξέρει τι έγινε, πήγε κάπου η όχι ;Ουτε το αλανι δεν εμφανιζεται ο Τιραμολα.
Μ εβγαλε ομως ασπροπροσωπο...Θα ψάχνει την Εύα ....
Δηλαδή πως το έκανε αυτό ;Μ εβγαλε ομως ασπροπροσωπο...
Πηγε Ολγα. Του ειπα γραψε κ ενημερωση αλλα απο τοτε αγνοειται....Δηλαδή πως το έκανε αυτό ;
Πήγε κάπου που του υπέδειξες ;
Έγραψε ακριτική ;
Α μάλιστα στο είπε πριβέ, ίσως κάποια στιγμή να μας κάνει να ενημερωσηη δηλαδή κριτικήΠηγε Ολγα. Του ειπα γραψε κ ενημερωση αλλα απο τοτε αγνοειται....
Ναι. Παντως τωρα ειδα οτι ειναι εδω. Ελα αρχοντα Τιραμολα....Α μάλιστα στο είπε πριβέ, ίσως κάποια στιγμή να μας κάνει να ενημερωσηη δηλαδή κριτική