You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βάσω Λασκαράκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MESOLOGI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Αστυνόμος_σαινης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2026
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Ποοο ρε τι έκανε η καυλιαρα
περιμενοντας να ανεβάσει κάτι με μαγιό βλέπουμε φετινό βιντεάκι που κάνει μπάνιο και μας κερνάει την γυμνή πλάτη της![]()
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.942
- Πόντοι
- 10.656
ποοοοοοο μια πλατη
εχυσα
εχυσα

GeorgeST7979
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2019
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Πωπω τα πέταξε όλα έξω επιτέλους,έχουμε καμιά άλλη φωτογραφία με τα καλάμια της ή κατι παραπάνω ρε αδερφέ να την βροντήξουμε και σήμερα
boobookies
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 29.336
- Πόντοι
- 5.906
Σε επανάληψη
Αστυνόμος_σαινης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2026
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Όλα πάνω στις μπουταρες τηςΣε επανάληψη![]()
![]()
Και αυτή η φάση μ αρέσει πάρα μα πάρα πολύ μύστες μου...Πρωινό μαπάκι , αγουροντεκαυλέ δίχως βαψίματα και μεγαλεία...Ψέκασμα δυνατό πηχτό πρωινό για καλό ξεκίνημα της ημέρας κάθε γυναίκα το αξίζει !!! Φυσικά άλλη φάση και άλλη κλάση όταν είναι βαμμένες στολισμένες οι γυναίκες , αλλά και αυτά τα πρωινά μαπίδια που ζητάνε τα ζεστά φλόκια μας έχουν τη χάρη τους να τα λέμε αυτά κύριοι !!! Όλοι να είστε καλά , γεροί , όρθιοι και να τα προσφέρετε ζεστά ζεστά !!!Με νιχτυκακι η βασαρα
Αστυνόμος_σαινης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2026
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Τα αξίζει όλα αυτή η προσωπαραΚαι αυτή η φάση μ αρέσει πάρα μα πάρα πολύ μύστες μου...Πρωινό μαπάκι , αγουροντεκαυλέ δίχως βαψίματα και μεγαλεία...Ψέκασμα δυνατό πηχτό πρωινό για καλό ξεκίνημα της ημέρας κάθε γυναίκα το αξίζει !!! Φυσικά άλλη φάση και άλλη κλάση όταν είναι βαμμένες στολισμένες οι γυναίκες , αλλά και αυτά τα πρωινά μαπίδια που ζητάνε τα ζεστά φλόκια μας έχουν τη χάρη τους να τα λέμε αυτά κύριοι !!! Όλοι να είστε καλά , γεροί , όρθιοι και να τα προσφέρετε ζεστά ζεστά !!!
Αστυνόμος_σαινης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2026
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
boobookies
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 29.336
- Πόντοι
- 5.906
boobookies
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 29.336
- Πόντοι
- 5.906
Αστυνόμος_σαινης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2026
- Like
- 214
- Πόντοι
- 21
Ποιος θέλει να καυλαντισουμε την Βασάρα ??
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.956
- Πόντοι
- 456
ΕΝΑς ΒΑΣΙΚΟς ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ..Να εισαι σε αυτη τη φαση να σου σηκωθει και να γινεις ρεζιλη ,και εαν δεν ....τι στην ευχη ,δεν θα σε εβασε σε σκεψρις?? εχω ενα μικρο 29 ετων ε εγω στα 60 ,μικρο το λεω κατω στο Πουκετ που ειναι σαν διδυμη αδερφη της οπως φαινεται σε αυτη τη φωτο, για αυτο λεω πως ειναι πολυ μεγαλη καβλα η Βασουλα εχω εμπειριες με μια ας πουμε σωσια της lolΚεράσι, φράουλα, βατόμουρο;
Τι γεύση να έχουν άραγε τα χειλάκια της;
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.956
- Πόντοι
- 456
κανεις μονο καμμια δεκαρια απο το μπου και σε λιγο αν δειχνατε και τιποτα της προκοπης θα ειχαν ομαδικη αναρτηση σημαιας κλπ,κλπΚεράσι, φράουλα, βατόμουρο;
Τι γεύση να έχουν άραγε τα χειλάκια της;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 277
- Εμφανίσεις
- 31K