Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
;)Μήπως θα πρέπει οι διαχειριστές να αλλάξουν το όνομα του νήματος;
Παίδες τι παίζει εδώ; Λειτουργεί ακόμα; παντως αγγελίες εξακολουθει κ βάζει
...όταν λες πρόγραμμα , πρόγραμμα με α και β μέρος ;;ακόμη και στο 20λεπτο;;περασμα σήμερα καθώς βρισκόμουνα κοντά για δουλειές..ευγενέστατη κυρία στην υποδοχή με εβαλε απευθείας στο μασαζορούμ να περιμένω.μου παρουσιαστηκαν 3 κοπέλες.όμορφες σχετικά και ηλικία γύρω στα 25.πέρασα με την πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα μελανουρι απο σαλόνικα με ωραιο γυμνασμένο κορμάκι.καλή στο πρόγραμμα που εκτέλεσε.τα προγράμματα όμως δεν είναι vfm καθώς έχει 60ε το 20 λεπτο και 100ε το 40 λεπτο.δε λέω καλά μουνάκια αλλά ξεπερνάνε το μέσο όρο της αγοράς οι τιμές αυτές..
περασμα σήμερα καθώς βρισκόμουνα κοντά για δουλειές..ευγενέστατη κυρία στην υποδοχή με εβαλε απευθείας στο μασαζορούμ να περιμένω.μου παρουσιαστηκαν 3 κοπέλες.όμορφες σχετικά και ηλικία γύρω στα 25.πέρασα με την πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα μελανουρι απο σαλόνικα με ωραιο γυμνασμένο κορμάκι.καλή στο πρόγραμμα που εκτέλεσε.τα προγράμματα όμως δεν είναι vfm καθώς έχει 60ε το 20 λεπτο και 100ε το 40 λεπτο.δε λέω καλά μουνάκια αλλά ξεπερνάνε το μέσο όρο της αγοράς οι τιμές αυτές..
Την λένε Σάντρα. Είναι λίγο απότομη και με λίγες κουβέντες.Επίσης είναι και αυτή που ήταν στην Σκουφά 10. Ταίριαξαν και οι δύο και να ήταν τρόπος να σου πάρουν τα λευτά χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Κατά καιρούς έχουν όμορφα κορίτσια αλλά τα καθοδηγούν να μην προσφέρουν πολλά. Ετσι είσαι αναγκασμένος με κάποια που θα πάρεις να βάζεις το χέρι στην τσέπη συνέχεια αλλιώς δεν κάνουν τίποτα και σου σπάνε τα νεύρα.
Αυτες οι τιμες ειναι ληστεια μετα φονιυ!προς ενημέρωση των συναγωνιστων
στο συγκεκριμένο μαγαζι ναι μεν εχει ωραια μουνάκια αλλα εχουν πλεον καταργησει το 20 λεπτο προγραμμα με τα 60 ευρω!μόνα διαθέσιμα πλεον ειναι
-30 λεπτα 80Ε
-45 λεπτα 100Ε
-60 λεπτα 120Ε
Απο εμένα μαυρο μεχρι νεοτέρας