Για να απαντήσω στον φίλο για το αν σε 6-9 μήνες έχω ή δεν έχω χρήματα να πηγαίνω στην Σκ.10. Τώρα που έχω δεν πάω για την κοροιδία που γίνεται. Σε 9 μήνες έστω ότι δεν έχω. Τους 5 φίλους (εκτός σαιτ) που μπορώ να επηρεάσω και θα έχουν θα τους αποτρέψω. Μέχρι εκεί. Το ζήτημα δεν είναι τι έχω εγω και τι δεν έχω. Το ζήτημα είναι τι προσφέρουν σε σχέση με τις τιμές που ζητούν. Δε νομιζω ότι είναι θέμα περιοχής γιατι το κόστος ενοικίου έχει πέσει πολύ στο Κολωνάκι. Ούτε είναι θέμα γιακούζι, χαμάμ ή σάουνα γιατι αυτά έχουν αποσβεσθεί στα περισσότερα με εξαίρεση το Λ10 (ίσως). Είναι θέμα υηηρεσιών. Η χριστίνα δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη σε εμφάνιση (για υπηρεσίες δεν συζητάω) από την ναόμι (που σημειωτέον επέστρεψε) στην Ο35 (δηλαδή και εκεί κολωνάκι) ή παλαιότερα την αλεξία και την όλγα όμως για το τίποτα χρεώνει 20-30 ευρώ παραπάνω. Λοιπόν αύτο είναι η κοροιδία. Για τον κολλητό μου που θα τα έχει να τα διαθέσει σε 9 μήνες αυτό θα του πω με την σημείωση να κάνει ένα τεστ και μόνος του. Τίποτα άλλο. Ε σε λίγο καιρό τι θα έχει συμβεί το ένα μαγαζί θα δουλεύει και το άλλο μαγαζί (κυριλέ και αυτό) δεν θα δουλεύει. Κατα πάσα πιθανότητα μάλιστα και οι κοπέλες στην Ο35 (ή οπουδήποτε αλλού θα είναι καλές οι υπηρεσίες τότε) θα καταλήξουν όπου θα σκίζονται λόγω ανταγωνισμού. Δεν υπάρχουν τρελλοί πελάτες και τρελλά πορτοφόλια σήμερα. Οι λίγοι που τα βγάζουν χοντρά δεν επιλέγουν μασατζίδικα. Αυτές είναι εξυπνάδες των κοριτσιών που ονειρεύονται τον πλούσιο... Οι υπόλοιποι χάνουν καθε μέρα λεφτά από φόρους και μειώσεις μισθών και αρχίζουν και βλέπουν τα πράγματα σωστά....
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).