Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μηπως κανουν & αλλο τιποτις...οπως ειπεν & γνωστος συναθλητης!!!!!!!!!!!!!!!!!!γαμασ η δεν γαμας εκει?
Και αυτη αγαπητε φιλε & συναθλητα τιμα το κοντοσουβλινκαλημερα μαγκεσ!!!!ενα κομματακι γλυκα μαρια στο ονομα προσφερει μπριζολιτσα???εχει κανεισ καμια εμπειρια μαζι τησ?γιατι ειναι γλυκα το κομματι και πολυ πουτανε για πουτσοσκαμπιλα!!1
(τροπος του λεγειν κοντοσουβλι
,καθοτιν οσο πιο μακρυ τοσο πιο ευγευστον & λαχταριστον) & δη την σουβλαν του ελληνα τσελιγκα
που ουδεμια σχεση εχει με τα ξενοφερτα κακα αντιγραφα τυπου barbeciou & αλλες κοινως ονομαζομενες ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ....Τιματε τιν παραδοσι αδερφια μου αλλητες πουλια γιατι χανομεθα...Και αυτο το πουτανακι παρελασεν εμπροσθεν των φιλιδωνων οφθαλμων μου εκεινη τιν αποφραδαν ημεραν της ακρατης ΜΟΥΝΙΛΑΣ...θελοντας να μου προσφερει τις θεραπευτικες
υπηρεσιες τις...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!Και αυτη αγαπητε φιλε & συναθλητα τιμα το κοντοσουβλιν(τροπος του λεγειν κοντοσουβλι
,καθοτιν οσο πιο μακρυ τοσο πιο ευγευστον & λαχταριστον) & δη την σουβλαν του ελληνα τσελιγκα
που ουδεμια σχεση εχει με τα ξενοφερτα κακα αντιγραφα τυπου barbeciou & αλλες κοινως ονομαζομενες ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ....Τιματε τιν παραδοσι αδερφια μου αλλητες πουλια γιατι χανομεθα...Και αυτο το πουτανακι παρελασεν εμπροσθεν των φιλιδωνων οφθαλμων μου εκεινη τιν αποφραδαν ημεραν της ακρατης ΜΟΥΝΙΛΑΣ...θελοντας να μου προσφερει τις θεραπευτικες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υπηρεσιες τις...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!
μαλλον ξυλο θα παιζαμε στο δωματιο!!!!χαχχααχχαα παντωσ η μαρια ειναι πολυ ομορφη δεν την κοβω να τον τρωει τι λετε??εμενα παντωσ μου το επαιζε παρθενα η συγκεκριμενη!!!
ΕΜΜΜΜ...καλά να πάθειςβρε εχεμυθεια υπαρχει,υπαρχει ομως & το σχετικο γδαρσιματακι εξ απαλων ονυχων που στο σερβιρουν σε ακριβο περιτυλιγμα με φτηνο περιεχομενο....εγω προ ημερων συνεβρεθην με μικραν ονοματιν Χριστινα εκ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ,που δεν τιν εφταναν τα 100 ευρωπουλα αλλα μου ζητησεν εντος τις καμαρης 50 ευρωπουλαν ακομα για να πραξω αυτο που λεει & το ονομα μου ΑΙΔΙΟΛΥΧΕΙΑΝ...ασε που μυριζεν φοβερην ΜΟΥΝΙΛΑΝ..
αφού είσαι κοροίδο
.Φιλική συμβούλη :πληρώνουμε για να πάρουμε απόλαυση όχι για να δώσουμε κε. Μουνόχειλε ή όπως αλλίως σε λένε
.Δεν Φταίει το ημιπούτανο(όσες φορές & να πάτε πάντα θα'χει περίοδο η κουμουνίστρια), που σε έπιασε κότσο....τα θελε & ο
κώλος σου.ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ Φ Ο Λ Α

Βρε μανία που τους έχει πιάσει με τα ακριβοκωλοελαιοτριβεία αυτάΤι μπερδεύεσαι με αυτούς εκεί πάνω? Έχεις χρηματική περίσσεια και δεν ξέρεις που να τα δώσεις βρε?

Δεν μου λέτε ρε μάγκες έτσι για να μαθαίνουμε & μεις οι υπολοιποί συναγωνίστες φτιαχνουν σούσι & στην ΡΟΥΜΟΥΝΙΑΒρε μανία που τους έχει πιάσει με τα ακριβοκωλοελαιοτριβεία αυτά
Το μουνί με υποψία οσμής ψαριού θα το πληρώσουνε για σούσι![]()
![]()
![]()
& αν ναι εχουν την εγκριση του Έκτορος Καυλινι,εχουν μαθητεύση στο POUTANAS-KITCHEN για τον τίτλο του top πορνίδιο ή απλα προσφέρουν ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

To είπες ήδη μόνος σου ;)Δεν μου λέτε ρε μάγκες έτσι για να μαθαίνουμε & μεις οι υπολοιποί συναγωνίστες φτιαχνουν σούσι & στην ΡΟΥΜΟΥΝΙΑ![]()
![]()
& αν ναι εχουν την εγκριση του Έκτορος Καυλινι,εχουν μαθητεύση στο POUTANAS-KITCHEN για τον τίτλο του top πορνίδιο ή απλα προσφέρουν ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλαμε μονο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και μονο ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!Δεν μου λέτε ρε μάγκες έτσι για να μαθαίνουμε & μεις οι υπολοιποί συναγωνίστες φτιαχνουν σούσι & στην ΡΟΥΜΟΥΝΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

πηγαινε να το ζησειs μια φορα. καλα ειναι. τωρα απο τιμη, μιλαs με το καθε μαγαζι. πχ. με φαληρου( στα 110 για μια ωρα ) και με σεμιτελουs πανω-κατω η τιμη ιδια ειναι.Δεν βρηκα πληροφοριες σχετικα με το υδρομασαζ και το χαμαμ με γκομενες στο εν λογω ιδρυμα..Απο αλλο θεμα αναφερεται οτι στην Σκουφα10 παιζει υδρομασαζ και η γκομενα μπαινει μαζι σου. Ισχυει? Τιμη?
Πολύ σωστή παρατήρηση φαντάσου να μην κολλήσεις παράσημα απο το φικιφικι και να κολλήσεις απο το τζακούζι >Το θέμα με το υδρομασάζ είναι αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής πριν και μετά, ή απλά το ξεπλένουν με λίγο νεράκι και βουρ για τον επόμενο?
Απο αποψη αηδιας συμφωνω.Αλλα δε νομιζω να μπορει να κολησει κανεις απο τζακουζι.