Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.994
- Πόντοι
- 2.846
Εκεί να δεις δημοσκόπησηΒρε μουνι Μητσοτάκη αφού είσαι μέλος του bou κάνε καμία επιδότηση για βίζιτες!! Να βγεις σίγουρα στις εκλογες
Αυτά τώρα δεν είναι τίποτα
Εκεί να δεις δημοσκόπησηΒρε μουνι Μητσοτάκη αφού είσαι μέλος του bou κάνε καμία επιδότηση για βίζιτες!! Να βγεις σίγουρα στις εκλογες
Αυτό τουλάχιστον επιτρέπεταιΤότε θα δεχτώ την τιμωρεία μου
![]()
Μετα χαράς αλλά μ' αυτόν τον τρόπο...Θέλετε να με τιμωρήσετε Κύριε Μακεδόνα ;;
Έχω ήδη τα 10 και ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για το υπόλοιπο ποσό δεν ξέρω, αλλά μην ανησυχείς, δεν θα παραλείψω να ενημερώσω
Αλλα 22 από μένα για το Hotelεγώ πάντως βάζω 6 ευρώ να συνεισφέρω
Αλλα 22 από μένα για το Hotel
ευεργέτες μου!!εγώ πάντως βάζω 6 ευρώ να συνεισφέρω

αλληλεγγύη τύπεευεργέτες μου!!![]()
ευεργέτες μου!!![]()
Εγω συναδελφοι αντιμετωπίζω αλλο προβλημα. Οταν εχω το χρημα δεν εχω τον χρονο. Και οταν εχω τον χρονο δεν εχω το χρημα. Πως μπορειτε να βοηθησετε;αλληλεγγύη τύπε
όταν έχεις το χρήμα κ δεν έχεις χρόνο θα τα δώσεις σε εμένα. όταν δεν έχω χρόνο και έχω το χρήμα θα τα δώσω σε σένα.Εγω συναδελφοι αντιμετωπίζω αλλο προβλημα. Οταν εχω το χρημα δεν εχω τον χρονο. Και οταν εχω τον χρονο δεν εχω το χρημα. Πως μπορειτε να βοηθησετε;
Εγω εύκολα μπορώ να καταναλωσω το χρήμα σου!Εγω συναδελφοι αντιμετωπίζω αλλο προβλημα. Οταν εχω το χρημα δεν εχω τον χρονο. Και οταν εχω τον χρονο δεν εχω το χρημα. Πως μπορειτε να βοηθησετε;
Γιατί? Που θες να τα χαλάσεις...?Εμενα δεν με νοιάζει αν είναι
Εγω εύκολα μπορώ να καταναλωσω το χρήμα σου!

Αφου είμαστε στο νήμα της Vanesa, στην Vanesa!Γιατί? Που θες να τα χαλάσεις...?![]()
Θα την προσθέσεις και αυτήν στη λίστα σου....Αφου είμαστε στο νήμα της Vanesa, στην Vanesa!
Τι ψυχή έχει ένα 100αρικακι?Θα την προσθέσεις και αυτήν στη λίστα σου....![]()
Μπααα σε κόβω για ραντεβού των 210€Τι ψυχή έχει ένα 100αρικακι?
Σας διόρθωσαΤι ψυχή έχει ένα 110αρικακι?
Μπααα σε κόβω για ραντεβού των 220€
Τα 2ωρα πάνε μετά το 2ο ραντεβού ρε... to know us better πρώτα...Μπααα σε κόβω για ραντεβού των 210€
Τι ψυχή έχει ένα 10αρικακι επίσης??Σας διόρθωσα
Καμια τύπε. ειλικρινά καμία.Τα 2ωρα πάνε μετά το 2ο ραντεβού ρε... to know us better πρώτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ψυχή έχει ένα 10αρικακι επίσης??
ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΟΥΝΟ ΠΑΧΥ!!!!!!!!!!!!! δεν μου λες πουλακι μου,απαντας στα π.μ?σου εχω στειλει μερες τωρα.Καλησπέρα σας !!!
Για πληροφορές εδω
https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ad/θα-γαμηθούμε-σημερα-2/
Κάθε μέρα
14,30-23,00
![]()
Αυτό τουλάχιστον επιτρέπεται
Μετα χαράς αλλά μ' αυτόν τον τρόπο...