Καλημέρα ομορφιές μου και καλή εβδομάδαΚαλημέρα
Καλή εβδομάδα :-*
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα ομορφιές μου και καλή εβδομάδαΚαλημέρα
επειδή δεν τα πάω καλά με τους κώλους,γι'αυτό το έγραψα λίγο φλου....από βυζιά,οκ,τα θυμόμαστε (σχεδόν)όλα..Που δεν θα θυμώσουν εσύ.![]()
![]()
Κι εκεί κάπου ανάμεσα βλέπω κι εμένα!!!Καλημέρα
Λοιπόν Τζώνυ για να μαθαίνεις και κάτι.Φιλε τα ειπαμε και προχτες, μην ξαναλεμε τα ιδια , εχουν τον δικο τους κλειστο κυκλο πελατων, ξεχνας ευκολα βλεπω!![]()
Christy,αν θυμάμαι καλά τον κωλαρινο,που βλέπω ..
Έχει σελίδα εδώ στις ανεξάρτητες ;)Αγόρια αυτό το τούμπανο την Christy πως την βρίσκουμε ;
Αγόρια αυτό το τούμπανο την Christy πως την βρίσκουμε ;

2 ψήφους έχει η Christy, μάλλον ψήφισε ο Stevie Wonder και ο Κουρουμπλής![]()
![]()

Γενικά κυκλοφορεί πολύ μπαζοφιλία στο σάιτ, "ευτραφείς", βλαχαδερά, παρασιτεμένες κλπ, αν αρχίσω και απαριθμώ θα γίνω πολύ κακός άσε που δεν θα έχει σταματημό η απαρίθμηση.![]()
![]()
ειχα αρχισει να απογοητευομαι μ αυτα που βλεπω στα νηματα αλλων ευτραφων(sic) κορασιδων.
Λοιπόν Τζώνυ για να μαθαίνεις και κάτι.
Ανεξάρτητα από το ποιά θεωρώ καλύτερη από τις δύο (που προσωπικά θεωρώ τη Βαλέρια αλλά δεν θα το αναλύσω ούτε θεωρώ ότι όλοι οφείλουν να συμφωνούν μαζί μου) αν κάποια κοπέλα έχει ένα μήνα να λογκάρει στο σάιτ είναι πολύ πιθανό να έχει "κλείσει τον κύκλο της", να απέχει για κάποιον καιρό επειδή έχει εξεταστική ίσως, οτιδήποτε όχι πάντως να έχει σταματήσει οριστικά γιατί τότε θα είχε κλείσει το τηλέφωνό της.
Όταν όμως μια κοπέλα ανέβασε ΣΗΜΕΡΑ φωτογραφία της προφανώς δεν την ανέβασε για να την θαυμάσουν αυτοί που ήδη την ξέρουν (αν και ομολογώ ότι κι εγώ την θαύμασα) την ανέβασε για να την δουν κι αυτοί που δεν την ξέρουν ακόμα ώστε να την γνωρίσουν, άρα ΔΕΝ έχει κλείσει κανένα κύκλο. Και είναι θα έλεγα πολύ σωστό εκ μέρους της το ότι μέσα σε ένα σχεδόν χρόνο έχει μόνο 23 μηνύματα, αυτές που βάζουν κάθε μέρα τρεις φωτός τους δείχνουν απελπισμένες για πελάτες.
Υ.Γ. Στην ερώτησή σου αν θα μου απαντήσει αν της στείλω μήνυμα παίρνεις απάντηση αν δεις ποιός έχει ανοίξει το παρόν νήμα. ;)

Και τα προμοκατορακια επισης φιλε μου !Δεν το ειχα προσεξει οτι ανοιξες εσυ το νημα της, τελος παντων, δεν ασχολουμαι περαιτερω φιλε μου!! Παντως, για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ αδυνατη, ψοφια θα ελεγα, και αβυζη τελειως, κατι που με χαλαει πολυ! Πλεον, εχω αλλα στανταρακια! Αν δεν απαντησει η μια, παω στην αλλη! Δεν χαθηκαν οι πουτανες φιλε μου!![]()
Και τα προμοκατορακια επισης φιλε μου !
Της Βαλεριας φυσικα νεε μου. Αλλα απο τις μαλακιες που επακολουθησαν , μαλλον θα το κλεισει το νημαΠοιανου τα προμοκατορακια , φιλε?![]()