Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπε εγώ την Βαλέρια την έχω συναντήσει στο παρελθόν και πιθανότατα δεν θα την συναντήσω ξανά, επειδή το "σπορ" έχει χάσει την γοητεία του για μένα πλέον. Σε κάθε περίπτωση αν θέλω την συναντώ όποτε θέλω άρα δεν έχω λόγο να την "καλοπιάσω", οπότε μπορώ να είμαι αντικειμενικός νομίζω.
Οπότε σου λέω απερίφραστα ότι έκανες μεγάλη παπαριά! Αν δεν το καταλαβαίνεις δε είμαι μάλλον επιβαρυντικό για εσένα...

Εγω της ειχα στειλει σε φαση σπαμ, τελικα μου το εδωσε, και το διεγραψα καταλαθος
Ειμαι αξιος της μοιρας μου.
Και γω γελάω με τις μαλακιες που γράφουν ορισμένοι πανω στη καψούρα τους για την εν λόγω εκδιδόμενη.
Ειλικρινά μένω πιο έκπληκτος απο αυτο παρά απο τη δική της αντιμετωπιση του συμβάντος και χωρίς να υπαρχει η παραμικρή κακή πρόθεση. Τόσοι Αγαπουληδες να πασχίζουν να δείξουν την αυταπάρνηση τους μπάς και σταθούν τυχεροί και τους κλείσει κανα ραντεβου. Στα 20 χρονια πορνοκαριερας αναρωτιέμαι τι αλλο θα δω και θα διαβάσω.![]()
![]()
![]()
Πεs τα παιχταρα μου ....και εγω κοντα στα 25 χρονια παιζω και ...απλα ειναι τραγικοι... και τραγικη η φαση με αυτο που γινεται ελεοs δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω .....!!!!!
Κοιτα, εξαρταται που θετεις το οριο.
Ναι, εγω θα αφιερωσω λιγο χρονο και 2-3 pms παραπανω για να παρω ενα τηλεφωνο μιας γκομενας που θεωρειται φοβερη απο το 95% των συναγωνιστων.
Σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει να στειλω πμ και σε μερικους μπας και μου το δωσουν (Για την Val δεν νομιζω οτι το εχω κανει ακομα, δεν θυμαμαι κιολας).
Αλλοι θα το δωσουν ενω αλλοι οχι. Σεβομαι και τις 2 κατηγοριες παικτων.
Απο κει και περα, αν δεν κατσει, δεν θα βαλω τα μαυρα και θα αρχισω να κλαιω.
Με καλη διαγωγη και μετριοπαθη posts θα βγειτε απο το ποινολογιο οι "απροσεχτοι" και οι "ζαβολιαρηδες". Για να μη μιλησουμε και για τους μαρτυριαρηδες !!!
Αραγε αν κσποιος παρακαλαει τις πουτανες τι θα κανει με τις γκομενες ??
Ποσο μουνοδουλοι ειμαστε οι ελληνες ?? Ελεος πια Συνερθετε κσποιοι !!

αν με ρωταs για την μπεμπα θα σου πω απλα υπερτιμημενη
Ακου φιλε μου αυτο που λεs ειναι θεμιτο και κατα καποιο τροπο ολοι το εχουμε κανει και συμφωνω μαζι σου ...αυτο ομωs που περιγραφεται εδω και οχι μονο (εννοω για την συγκεκριμενη μπεμπα) απεχει παρασαγκαs .....για αυτο και το "τραγικοι "...τωρα αν με ρωταs για την μπεμπα θα σου πω απλα υπερτιμημενη αυτη ομωs ειναι υποκειμενικη αποψη αυτα και καλο μηνα !!!!

ισως καποιοι να αγνοουν τι σημαινει γκόμενα...και αν βρεθουν με την βαλερια θα ειναι μετα οι topΜε καλη διαγωγη και μετριοπαθη posts θα βγειτε απο το ποινολογιο οι "απροσεχτοι" και οι "ζαβολιαρηδες". Για να μη μιλησουμε και για τους μαρτυριαρηδες !!!
Αραγε αν κσποιος παρακαλαει τις πουτανες τι θα κανει με τις γκομενες ??
Ποσο μουνοδουλοι ειμαστε οι ελληνες ?? Ελεος πια Συνερθετε κσποιοι !!
Σωστά! Μετά την Ροσάκι και την Λίλυ, τί να κλάσει η Βαλέρια;![]()

Κυριε η ειρωνεια νομιζετε βοηθαει ?? εξαλου η αποψη ειναι υποκειμενικη αν διαβασατε ... επισηs δεν με γνωριζετε ...σωστα ? τα συμπερασματα δικα σαs .....καλο μηνα και σε σαs !!!!
ισως καποιοι να αγνοουν τι σημαινει γκόμενα...και αν βρεθουν με την βαλερια θα ειναι μετα οι top
Οχι φιλαρακο δεν αγνοουν τι σημσινει γκομενα. Αγνοουν τι σημαινει αντρικη αξιοπρεπεια.!!
Τωρα το σε ποιο σκριβως πραγμσ γινονται top αυτοι που παρακαλανε να πληρωσουν για να γαμησουν σε αφηνω εσενα να το βρεις !!!
απο μενα.Οχι φιλαρακο δεν αγνοουν τι σημσινει γκομενα. Αγνοουν τι σημαινει αντρικη αξιοπρεπεια.!!
Τωρα το σε ποιο σκριβως πραγμσ γινονται top αυτοι που παρακαλανε να πληρωσουν για να γαμησουν σε αφηνω εσενα να το βρεις !!!
Σωστα και εξακολουθουμε να πληρωνουμε και θα πληρωνουμε και στο μελλον.Να θυμισω οτι βρισκομαστε σε φορουμ για πληρωμενο ερωτα.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.
Τελευταιοαπο μενα.
Γενικά μ' εσένα τείνω να συμφωνώ, κυρίως από τα ποστς σου στα πολιτικά θέματα.
Αν αφαιρέσεις ότι συνήθως τα βλέπεις λίγο αφ' υψηλού τα πράγματα...