company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 187
- Like
- 19.140
- Πόντοι
- 32.148
'στειλε p.m. να σου απαντήσει, έτσι δουλεύει, το δίνει μόνο η κοπελιά.καλησπερα . θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο τησ με πμ? ευχαριστω.
Καλή τύχη
'στειλε p.m. να σου απαντήσει, έτσι δουλεύει, το δίνει μόνο η κοπελιά.καλησπερα . θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο τησ με πμ? ευχαριστω.
να ησουν ο μόνος που το ψάχνει καλά θα ήταν..στείλε της pm και περίμενε..μπας και..καλησπερα . θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο τησ με πμ? ευχαριστω.

H βαλερια παιδια εξτραδακια κανει? Γνωριζει κανεις?![]()

Βοτκα πορτοκαλι 5€ στο Bill hotel![]()
![]()
![]()

Θελω παρα πολυ να συναντησω την Valeria! Αλλα δυστυχως ακομα δεν τα εχω καταφερει! Θα μπορουσα να βρω το τηλεφωνο της, αλλα θελω να μου το δωσει η ιδια! Μακαρι...
επιτέλους και κάποιος που πηγαίνει δια της ευθείας...

Τελικά και ποιος δεν θα ήθελε να την συναντήσει εδώ μέσα και όχι μόνο...
Τι να κάνουμε έτσι είναι τα καλά πράγματα...περιζήτητα
Ρώτα την κοπέλα για το μέρος που επιθυμείς, πάντως κέντρο κλείνει ραντεβούΙσχυει οτι θελει μονο Νοτια Προαστια ή ερχεται κ στα χοτελ Μεταξουργειο Κεντρο??![]()
Και prive & bill σιγουρα. Την εχω συναντησει αρκετες φορες σε αυταΙσχυει οτι θελει μονο Νοτια Προαστια ή ερχεται κ στα χοτελ Μεταξουργειο Κεντρο??![]()
πάει αυτή..τσάπμα τα pmέστειλα στο κορίτσι, πρώτη φορά, αφού μου έστειλε το τηλεφώνο της και μου απάντησε να μην της ξαναστείλω.
μάλλον συμπλήρωσε το πελατολογίο της

έστειλα στο κορίτσι, πρώτη φορά, αφού μου έστειλε το τηλεφώνο της και μου απάντησε να μην της ξαναστείλω.
μάλλον συμπλήρωσε το πελατολογίο της