Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
[quote author=Jonhboy link=topic=200134.msg6214456#msg6214456 date=1428709228]

καλος τονκαλησπερα παιδια οποιος εχει τηλεφωνο της valeria ας μου στειλει ενα pm.....ευχαριστω

Πως το θελεις ? Ορθιο ή ξαπλωτο ? Διαβασε λιγο πριν γραψεις νεε μου.καλησπερα παιδια οποιος εχει τηλεφωνο της valeria ας μου στειλει ενα pm.....ευχαριστω
69.......Πως το θελεις ? Ορθιο ή ξαπλωτο ? Διαβασε λιγο πριν γραψεις νεε μου.
καλησπερα παιδια οποιος εχει τηλεφωνο της valeria ας μου στειλει ενα pm.....ευχαριστω

λεω οτι καποτε ηθελα να σταματησω να μπαινω στο φορουμ κ διεγραψα το λογαριασμο μου.οταν το μετανιωσα ηταν αργα.δε με αφηνε να μπω μεε εκεινα τα στοιχεια και αναγκαστικα εκανα αλλο.αμεσως εσυ να κανεις τον πονηροεισαι κλωνος μας λες??
λεω οτι καποτε ηθελα να σταματησω να μπαινω στο φορουμ κ διεγραψα το λογαριασμο μου.οταν το μετανιωσα ηταν αργα.δε με αφηνε να μπω μεε εκεινα τα στοιχεια και αναγκαστικα εκανα αλλο.αμεσως εσυ να κανεις τον πονηρο
Γιατι είναι ξυπνια. Της εστειλα ευχες για το Πασχα και μου απαντησε ευγενικα και στα ελληνικα ( με λατινικους χαρακτήρες). Σημειωτεον ότι εχω να την δω από την 2η εβδομαδα που ηρθε. Μπραβο της.Μου κανει εντυπωση παντως με τοσο ντορο που γινεται για τη συγκεκριμενη να διατηρει τις ιδιες τιμες κατα τα λεγομενα των παικτων..
Πως το θελεις ? Ορθιο ή ξαπλωτο ? Διαβασε λιγο πριν γραψεις νεε μου.

φιλάκια και καρδούλες σου έβαλε? ;)Γιατι είναι ξυπνια. Της εστειλα ευχες για το Πασχα και μου απαντησε ευγενικα και στα ελληνικα ( με λατινικους χαρακτήρες). Σημειωτεον ότι εχω να την δω από την 2η εβδομαδα που ηρθε. Μπραβο της.
Πανταααααα. Για να ζηλευει ο .. ετσι!!φιλάκια και καρδούλες σου έβαλε? ;)
και που ξέρεις ρε, τι στέλνει στον έτσι?Πανταααααα. Για να ζηλευει ο .. ετσι!!