Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βάλε ένα πιάτο και ερχομαι.μην φας...έχουμε γλαροσουπα
Guten Abend! Ich mochte das Telefon auf Valeria? Vielen dank!

) καλο σας βραδυ να περνατε καλα...δικαιωμα σας...οπως και να το ποσταρετε οποια μαλακια θελετε για την συγκεκριμενη
οκ αλλο εγω δεν θα παρω ...τον πουλο !!!!!!!!!!μονο το mochte καταλαβα απο οσα ειπεGuten Abend! Ich mochte das Telefon auf Valeria? Vielen dank!
Sweet dreams are made of thisSweet dreams valeria... ;)
Το πολύ διάβασμα προκαλεί… burnout :S
Lucent51, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μια χαρά γύρισα πίσω.Καλα, θα περιμενουμε νεα αλλα ετσι οπως παει ο μικρος θα ρεψει!
Η περιοχη εχει και αλλα αξιοθεατα!![]()
ThxΔεν τον φοβάμαι τον μικρό, αντέχει.
Τα αξιοθέατα της περιοχής ωχριούν μπροστά σε αυτά που θα μεταφερθούν εκεί για χάρη του.![]()
Wiedersehεn ΜπαμπηGuten Abend! Ich mochte das Telefon auf Valeria? Vielen dank!
αυτα που ειπα τα παιρνω πισω...η γκομενα ειναι respectρε παιχτες ξερετε τι μου αρεσει απο τους περισσοτερους ..εδω μεσα....oτι τοσοι προμοτορες......τοσοι αγαπουληδες...τοσοι οσο μαλακια μας δερνει ας την ποσταρουμε !!!!! τοσοι με 2 sms εκλεισαν την γκομενουλα ..οκ μαζι σας......(και γιατι το λεω αυτο ?? μετα απο 4 sms και αφου η ιδια διαλεγει και καλα το τηλ. που θα το δωσει) καλο σας βραδυ να περνατε καλα...δικαιωμα σας...οπως και να το ποσταρετε οποια μαλακια θελετε για την συγκεκριμενη
οκ αλλο εγω δεν θα παρω ...τον πουλο !!!!!!!!!!
και για αυτα τα λεφτα που παιρνει......ειναι must !!!!!! ολα τα αλλα ειναι μισομουνια μπροστα της......... Πως από την μια στιγμή στην άλλη αλλάζει ο Άνθρωπος γνώμης ε ????αυτα που ειπα τα παιρνω πισω...η γκομενα ειναι respect![]()
![]()
![]()
και για αυτα τα λεφτα που παιρνει......ειναι must !!!!!! ολα τα αλλα ειναι μισομουνια μπροστα της.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ελα ντε....όταν κανεις λαθος..πρεπει να το αναγνωρίζεις ;)Πως από την μια στιγμή στην άλλη αλλάζει ο Άνθρωπος γνώμης ε ????![]()
Hello Valeria I'm George can you send me your number thanks a lot.