Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Έλα ρε συ υπάρχει και αυτό? Μόνο στο υπουργείο εσωτερικών δεν γίνονται μεταφράσεις?κ ομως ο τρανσλετορας του google το μεταφραζει σχεδον τελεια!ιδου ελα να ηρεμουμε σαββατιατικα...
Θα με αφήσουν να μπω? Προχθές έκλεισα τα 16 αν και αυτές που έχω γαμήσει κάποιοι ούτε στα όνειρά τους.ετοιμασου για ναργιλε τοτε στη λεγαμενη
Σιγα προσεχε μην στραβοψωλιασεις!!!!!!!!Θα με αφήσουν να μπω? Προχθές έκλεισα τα 16 αν και αυτές που έχω γαμήσει κάποιοι ούτε στα όνειρά τους.
Πρεπει να εισαι ο γαμιας της γειτονιας o nick trive!!!!!!Θα με αφήσουν να μπω? Προχθές έκλεισα τα 16 αν και αυτές που έχω γαμήσει κάποιοι ούτε στα όνειρά τους.
παρ ολα αυτα εισαι παιχτουραΠαίρνοντας τον λόγο και εγώ πιστεύω το τι είναι και τι δεν είναι ο κάθε ένας δεν πρέπει να μας αφορά . Αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό είναι να ανταλλασσουμε εμπειρίες μεταξύ μας για την καλύτερη πληροφόρηση μας γύρω από τα call girls. Και κλείνοντας διάφοροι χαρακτηρισμοί δεν οφελουν σε τίποτα
Κλαίωωωωωω

Φίλε jerk007, όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτό το σάιτ είμαστε παίχτες. Δυνατοί ή αδύνατοι δεν έχει καμία σημασία.ο νικ και ο σβατζενεκερ φαινεται να ειναι δυνατοι παιχτες....
Έχεις δίκιο. Το λήγω εδώ.Ναι υπάρχουν και οι κακοί παίχτες και αυτοί που δεν είναι παίχτες αλλά πρέπει να ασχολούμαστε ΚΑΙ με αυτους?