Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν αποκλειεταιΛες καμια απο τις αλλες στο βιντεο να ειναι διαθεσιμες?![]()
![]()
Πες μου πια θες να το κανονίσω.Λες καμια απο τις αλλες στο βιντεο να ειναι διαθεσιμες?![]()
![]()
Πες μου πια θες να το κανονίσω.![]()
Πες μου πια θες να το κανονίσω.![]()
δεν είναι πάντα έτσι απλά τα πράγματα...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ????
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?????
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΝΗ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ![]()
![]()
![]()

Φίλε jon θα προσπαθήσω να σου δώσω μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση αν και έχει χιλιοειπωθεί.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ????
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?????
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΝΗ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΥ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ![]()
![]()
![]()
Τροφαντο το μωρο
Mε την ευκαιρία της αναφοράς του nickname μου thodiablo(tiablotho )από τον φίλο NICK TRIVE να προσθέσω ότι οι κριτικές που εχω ανεβάσει είναι 100% αληθινές από δικές μου εμπειρίες. Δεν θα υπήρχε περίπτωσης να ανέβαζα κάτι το οποίο δεν ισχύει στην πραγματικότητα η είναι εμπειρία άλλου συναθλητή μόνο και μόνο για να τουμπανιάσω το προφίλ μου. Παρεμπιπτόντως στόχο είχα την Α.... αλλά προεκύψανε και άλλες κοπελιές(και valeria). Με αρκετή υπομονή, όπως η ταινία που εκανα πριν από πολλά χρόνια τον Predator πετυχαίνεις πολλά.Φίλε jon θα προσπαθήσω να σου δώσω μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση αν και έχει χιλιοειπωθεί.
Και να σου δώσει κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο να την καλέσεις ή να στείλεις sms δεν θα καταφέρεις τίποτα περισσότερο.
Θα ζητήσει nickname για ταυτοποίηση. Και θα είσαι πάλι στο ίδιο σημείο γιατί αν έχει κάποιο λόγο να μη σου δίνει το τηλ. η ίδια, πάλι το ίδιο θα κάνει.
Αν παρακολουθήσεις λίγο το θρεντάκι θα καταλάβεις ότι νέοι με λίγα ποσταρίσματα και λίγες κριτικές (αν και εσύ έχεις ικανοποιητικό αριθμό κριτικών νομίζω) δεν παίρνουν εύκολα απάντηση - συνάντηση.
Γνώμη μου (αν θες την ασπάζεσαι) τόσο καιρό που προσπαθείς μπορούσες να έχεις ακολουθήσει το παράδειγμα του φίλου tiablotho που μέσα σε 1 μήνα άλλαξε όλη την εικόνα του προφίλ του και τα κατάφερε. (μπες στο προφίλ του να δεις).
Άλλοι πάλι τα κατάφεραν γράφοντας κάτι έξυπνο με χιούμορ που την έκαναν να γελάσει. (deuka75 , manypacuiao κλπ)
Μπορεί να σου φαίνονται περίεργα όλα αυτά αλλά είναι η πραγματικότητα και ο τρόπος που θέλει η ίδια να δουλέψει.
Αυτά και εύχομαι καλή επιτυχία.
Δεν αμφισβήτησε κανείς τη γνησιότητα των κριτικών σου.Mε την ευκαιρία της αναφοράς του nickname μου thodiablo(tiablotho )από τον φίλο NICK TRIVE να προσθέσω ότι οι κριτικές που εχω ανεβάσει είναι 100% αληθινές από δικές μου εμπειρίες. Δεν θα υπήρχε περίπτωσης να ανέβαζα κάτι το οποίο δεν ισχύει στην πραγματικότητα η είναι εμπειρία άλλου συναθλητή μόνο και μόνο για να τουμπανιάσω το προφίλ μου. Παρεμπιπτόντως στόχο είχα την Α.... αλλά προεκύψανε και άλλες κοπελιές(και valeria). Με αρκετή υπομονή, όπως η ταινία που εκανα πριν από πολλά χρόνια τον Predator πετυχαίνεις πολλά.
Να αναφερθώ και σε ένα σλόγκαν από την ταινία μου You are one ugly motherfucker Predator
Φίλε jon θα προσπαθήσω να σου δώσω μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση αν και έχει χιλιοειπωθεί.
Και να σου δώσει κάποιος συναγωνιστής το τηλέφωνο να την καλέσεις ή να στείλεις sms δεν θα καταφέρεις τίποτα περισσότερο.
Θα ζητήσει nickname για ταυτοποίηση. Και θα είσαι πάλι στο ίδιο σημείο γιατί αν έχει κάποιο λόγο να μη σου δίνει το τηλ. η ίδια, πάλι το ίδιο θα κάνει.
Αν παρακολουθήσεις λίγο το θρεντάκι θα καταλάβεις ότι νέοι με λίγα ποσταρίσματα και λίγες κριτικές (αν και εσύ έχεις ικανοποιητικό αριθμό κριτικών νομίζω) δεν παίρνουν εύκολα απάντηση - συνάντηση.
Γνώμη μου (αν θες την ασπάζεσαι) τόσο καιρό που προσπαθείς μπορούσες να έχεις ακολουθήσει το παράδειγμα του φίλου tiablotho που μέσα σε 1 μήνα άλλαξε όλη την εικόνα του προφίλ του και τα κατάφερε. (μπες στο προφίλ του να δεις).
Άλλοι πάλι τα κατάφεραν γράφοντας κάτι έξυπνο με χιούμορ που την έκαναν να γελάσει. (deuka75 , manypacuiao κλπ)
Μπορεί να σου φαίνονται περίεργα όλα αυτά αλλά είναι η πραγματικότητα και ο τρόπος που θέλει η ίδια να δουλέψει.
Αυτά και εύχομαι καλή επιτυχία.
See you back again baby face kisses :-* :-* :-*No work this days not me sant smsTuesday or Wednesday start again!
Καλά αγάπη μου, είχες την όρεξη να κάτσεις να το μεταφράσεις όλο αυτο;correct![]()

Το πηγε στο υπουργειο εξωτερικων και της το μεταφρασαν!!!μερικοι τι τρωτε και σας εχουν καει ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα;;;;Καλά αγάπη μου, είχες την όρεξη να κάτσεις να το μεταφράσεις όλο αυτο;
Με κούφανες.
![]()
ΚΆΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. Πόσο να αντέξουν και αυτά τα κύτταρα.Το πηγε στο υπουργειο εξωτερικων και της το μεταφρασαν!!!μερικοι τι τρωτε και σας εχουν καει ολα τα εγκεφαλικα κυτταρα;;;;