Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω τους τον περνω δινουν δεν δινουν αλλα μετα με κοβουνε .
Μαλλον γιατι ειμαι Παππους !!!

ειπα κ γω!δε θα δοκιμασεις εσυ?????πιστευω ο πρωτος ηταν ο spunky...
και που την κοζαρησες πειθαρχημένε σκύλε?Δεν δοκιμασα δυστυχως...δεν το κλεινω το σπιτι ακομα δεν τ´ανοιξα.. Πιστεψε με θελει τρομερη αυτοπειθαρχια να πεις σε αυτο το μουνι φυγε (((
Δεν δοκιμασα δυστυχως...δεν το κλεινω το σπιτι ακομα δεν τ´ανοιξα.. Πιστεψε με θελει τρομερη αυτοπειθαρχια να πεις σε αυτο το μουνι φυγε (((
απ΄οτι κατάλαβα... της πονάει ο κώλος τωρα τελευταία και δεν τον δίνει...
μπορεί πράγματι να απέκτησε πρόβλημα το κορίτσι, μπορεί να θεωρεί ότι 100 με κωλο να είναι λίγα...
μπορεί με ένα 50ρικο να της περάσει ο πόνος...
πάντως με 100 στη Τζέσικα απο Σ45 παίρνεις ΤΟΝ κώλο... οπότε έγω το 50ρικο το φυλάω για αλλού...
εφυγε και πηγε μακρια μου το μωροΔεν δοκιμασα δυστυχως...δεν το κλεινω το σπιτι ακομα δεν τ´ανοιξα.. Πιστεψε με θελει τρομερη αυτοπειθαρχια να πεις σε αυτο το μουνι φυγε (((
Α εγώ θα ξαναδώ κ θα πάω κατευθείαν 69!

Έλα καπετάνιο τέτοιο μωρό σ αυτά τα λεφτά δε θα ξαναδούμε,παρά δεχτείτε το όλοι!
απ΄οτι κατάλαβα... της πονάει ο κώλος τωρα τελευταία και δεν τον δίνει...
μπορεί πράγματι να απέκτησε πρόβλημα το κορίτσι, μπορεί να θεωρεί ότι 100 με κωλο να είναι λίγα...
μπορεί με ένα 50ρικο να της περάσει ο πόνος...
πάντως με 100 στη Τζέσικα απο Σ45 παίρνεις ΤΟΝ κώλο... οπότε έγω το 50ρικο το φυλάω για αλλού...
...ερχεται και ποιο κοντα αν θελεις.... ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εφυγε και πηγε μακρια μου το μωρο
...ερχεται και ποιο κοντα αν θελεις.... ;)
--- Outcallσωστος ο παιχτης... το πιασες...και για λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...και ποια δεν το κανει αυτο....![]()
![]()
![]()
--- Outcall