Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τα ειπες ολα Αγιε σε δυο γραμμες !Δείτε,
Συνήθως εμείς η μπαρμπαδες, όταν και εάν μας σηκωθεί, "κουμπώνουμε" έναν και καλόν (καμιά 40αριά λεπτά). Οπότε λογικόν είναι να μας αποφεύγει.
Έντιτ:
Αφήστε δε, που προσπαθούμε να "καρφώσουμε ροδέλα", προφασιζόμενοι ότι δεν βλεπουμε καλά ένεκα της ηλικίας.
Δείτε,
Συνήθως εμείς η μπαρμπαδες, όταν και εάν μας σηκωθεί, "κουμπώνουμε" έναν και καλόν (καμιά 40αριά λεπτά). Οπότε λογικόν είναι να μας αποφεύγει.
Έντιτ:
Αφήστε δε, που προσπαθούμε να "καρφώσουμε ροδέλα", προφασιζόμενοι ότι δεν βλεπουμε καλά ένεκα της ηλικίας.
...την ψωνισες?.....το μωρο ειναι on line.....ορματεεεεεεεεεεεε

daaaaaaaaaa και τη λατινα επισης!...την ψωνισες?.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ας μη τρολαρουμε αλλο τη σελιδα της κουκλας,πηγαινε στα κοριτσια απο το badoo θεμα κ θα δεις....

οποίος έχει το νεο της τηλ ας μου το στείλει με πμ εχω το παλιό νούμερο θενκς ..
γιατι δεν απαντανε(αλικη+βαλερια)....χεχεχεχεχε!!!Αντι να ρωτας εδω μεσα γιατι δεν της στελνεις μηνυμα να σου το δωσει η ιδια?![]()
Δείτε,
Έντιτ:
Ο λογος ειναι αυτος που ειπε ο Jorge .
Tης πονεσε ο κωλος !!!
πλάκωσαν και οι μικροψώληδες... τι άνετη και μαλακίες για το έξτρα πάει το κορίτσι...
ειναι που δε τρολαρεται η βαλερια τυπε......Η Βαλέρια δεν τρολάρετε φίλε...![]()
![]()
εγώ καθόλου...
τι θές να μας πείς ότι την έχεις μεγάλη?
χαχαχα....
είμαστε στο νήμα της Βαλέριας και μιλάμε για το κωλί της Αλίκης...
μήπως εσύ έχεις μπερδευτεί?
ειναι που δε τρολαρεται η βαλερια τυπε......