Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ασε θα στειλει μονη της να παρει σειρα !!!Στείλε p.m. πρόεδρε να πάρεις σειρά!!!![]()
![]()
C'est la vie*Se la vie
δεν δουλευει αυριο ειναι του Αγίου πνεύματοςValeria ,σου έχω στείλει pm, συνάντηση αυριο
Valeria, i am waiting answer to my pm.δεν δουλευει αυριο ειναι του Αγίου πνεύματος![]()
εσυ και αλλοι 3000
Στείλε p.m. πρόεδρε να πάρεις σειρά!!!![]()
![]()
Θα ξεφουσκωσειιιιι. Που θα παει ?τουμπανακη φαίνεται..
Ρε καθάρματα.. το κρύβατε το μωρό εεεε? Ομολογείστε ρε![]()
![]()
(Πλάκα κάνω έτσι)
3 ενδεχόμενα υπάρχουν όσον αφορά στη Valeria:
1)Θα κλείσει σπίτια
2)Θα αγαπηθεί σε χρόνο dt και θα τη χάσουμε
3)το τρίτο είναι αυτό που φαντάζεστε και είναι στο χέρι μας να μη συμβεί...
Θα γράψω κριτική γιατί τη ρώτησα και μου είπε ότι θέλει...
Cim/Cif κάνει ή όχι;
αξίζει να την βάλουμε στην λίστα η οχι την φανέλα οταν την βγάλει στάζει ποτάμι η έτσι κ έτσι ..Νομίζω δεν τα αναφέρει στις υπηρεσίες της (άρα πιθανότατα δεν τα κάνει). Το Cif δε νομίζω να το κάνει, cim αμα τύχει το κάνει (ίσως είναι και ανάλογα τη στιγμή).. Π.χ έταιρος συναγωνιστής λέει στην περιγραφή του ότι δεν έκανε πέρασμα από τα balls παρά μόνο όταν αυτός την πρότρεψε να το κάνει. Στη δική μου περίπτωση το έκανε πολύ συχνά χωρίς να την προτρέψω εγώ να το κάνει. Άρα ίσως είναι και ανάλογα τη στιγμή ή τη διάθεση που έχει..![]()
αξίζει να την βάλουμε στην λίστα η οχι την φανέλα οταν την βγάλει στάζει ποτάμι η έτσι κ έτσι ..
ποια να παρω πρώτη το Αλίκη η αυτή αν έχεις αποψη κ για της δυο μου λες θενκς.Αν αξίζει λέει? Όταν τη δεις από κοντά θα καταλάβεις αμέσως ότι θα επακολουθήσει μεγάλη "μάχη".
Αξίζει να την βάλεις πρώτη πρώτη στη λίστα. Εγώ επειδή ήμουν και το πρώτο ραντεβού είχε τόσο ενέργεια που με έπαιξε μονότερμα.. Μούσκεμα η φανέλα ;)
ποια να παρω πρώτη το Αλίκη η αυτή αν έχεις αποψη κ για της δυο μου λες θενκς.