Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν ειναι αθηνα τωρα??εγω εκλεισα κανονικα ραντεβου αλλα το ακυρωσα δεν ειχα ορεξη
τωρα θα πρεπει να περιμενω να ξαναερθει...πισω στην χειρομαλαξη δηλαδη χαχα
μαλακα σταματα θα σε φτυσω! πανε για ποτο στα ξεκολα στο joy ΟΥΣΤ!εγω εκλεισα κανονικα ραντεβου αλλα το ακυρωσα δεν ειχα ορεξη
σου γινε στανταρακι εσενα τωρα εεεεεεεεεεΣωστοστ!!!!
μαλακα σταματα θα σε φτυσω! πανε για ποτο στα ξεκολα στο joy ΟΥΣΤ!
εγω εκλεισα κανονικα ραντεβου αλλα το ακυρωσα δεν ειχα ορεξη

καμμια σχεση,τωρα με το κουρεμα που εχει κ την ωριμοτητα που απεκτησε φερνει πολυ στη πατσι κενσιτ στο πιο ομορφο κ πιο φρεσκο
Απ'ότι φαίνεται γύρισε.
Μακάρι να έφτιαξε και λίγο τη συμπεριφορά της γιατί λίγο πριν εξαφανιστεί, στα ραντεβού που έκανε, στο μισάωρο γινόταν λούης...

Ναι.Το τηλεφωνο που τελειώνει σε 101 ισχύει;
εμεις που δεν το εχουμε τι κάνουμε..???πεστε της να κανει ενα μικρο ανοιγματακι..την έφτιαξε ... επιβεβαιωμένο ... και όχι μόνο την συμπεριφορά και η εμφάνιση είναι πάρα μα πάρα πολλή βελτιωμένη ...
έχει πάρει κανα 2-3 κιλάκια και γενικότερα φαίνεται πολύ καλύτερα από παλιά σε όλο το πακέτο ...
όσοι έχουν ακόμη το κονέ, γιατί από ότι κατάλαβα δεν θα κάνει νέο άνοιγμα σε πελατεία , προτείνω βούρ να προλάβετε ...
αυτά
μην μου τα φαει τα λεφτα η εφορια κριμα ειναι.. στην αρχή θα είναι εντάξει με την ώρα και όταν θα έρθει η ώρα να εξαφανιστεί πάλι θα αρχίσει πάλι να γίνεται λούης στο μισάωρο . Υπάρχουν και άλλες κοπέλες που σέβονται τα χρήματα του πελάτη .Απ'ότι φαίνεται γύρισε.
Μακάρι να έφτιαξε και λίγο τη συμπεριφορά της γιατί λίγο πριν εξαφανιστεί, στα ραντεβού που έκανε, στο μισάωρο γινόταν λούης...