Απαντησε στα αρχικα μηνυματα μου οταν την "επαιζα" δυνατα (πλην ομορφα) να στειλει καμια free καβλιαρικη γυμνη φωτο....απαντηση αρνητικη βεβαια πλην ευγενεστατη και λεπτομερεστατη για τους λογους που δεν μπορει να το κανει...οταν ειδε οτι με την δικη μου τσεπη προκοπη δεν βλεπει αρχισε να παταει απλα καρδουλες στον βομβαρδισμο μου απο σχολια για λιγο ομως...το εκοψε κι αυτο η καρχια!!!!Κανενα κεφαλι δεν θα φαει ομως οσο υπαρχουν αυτοι που τα σκανε (χοντρα κιολας) για φωτο και βιντεο της...εκει σιγουρα ειναι λαλιστατη...και στο Only και στο Patreon και στο Insta...γλωσσα δεν βαζει μεσα της η παρλα...ΠΙΠΑ!!!!
Ο λόγος για τη Βαλένθια Διγενή, που έχει πλέον στη μεγαλύτερη «πικάντικη» πλατφόρμα στον πλανήτη τους δικούς της φαν, οι οποίοι αντί για γαρίφαλα τη… ραίνουν
Ο λόγος για τη Βαλένθια Διγενή, που έχει πλέον στη μεγαλύτερη «πικάντικη» πλατφόρμα στον πλανήτη τους δικούς της φαν, οι οποίοι αντί για γαρίφαλα τη… ραίνουν