Intruder80
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.293
- Πόντοι
- 1.056
Η προσωποποιηση του "τι μουνι ειναι αυτο ρε".....την εχει ερωτευτει η ψωλλη μου...ξεκαθαρα!!!!Βάλτε υλικό απ την καυλιάρα
Η προσωποποιηση του "τι μουνι ειναι αυτο ρε".....την εχει ερωτευτει η ψωλλη μου...ξεκαθαρα!!!!Βάλτε υλικό απ την καυλιάρα
Και εγώ τρέλα…θέλω σαν τρελός να την γαμησωΗ προσωποποιηση του "τι μουνι ειναι αυτο ρε".....την εχει ερωτευτει η ψωλλη μου...ξεκαθαρα!!!!
Αυτή τραγουδιστρια ήταν τώρα το γύρισε σε τσόντες ;;
Περναει κριση το ελληνικο τραγουδι καθως ολοι το εχουν ριξει στην αρχιδοτραπ,δεν βγαινουν φραγκα για τα λαικα κορασια με φουλ...προσοντα και να τα αποτελεσματα...βυζαρες,κωλαρες μουναρες εξω...κι εμεις να φερνουμε "εξαρες"!!!!Αυτή τραγουδιστρια ήταν τώρα το γύρισε σε τσόντες ;;
Στο πρώτο έχει δόντια σαν του Bugs Bunny.Θέλει μάλλον το καρότο μου να το πελεκήσειΒάλτε υλικό απ την καυλιάρα

Κατάλαβα άρα τα βίντεο δεν είναι 'πειραγμενα'...όντως είναι αυτήΠερναει κριση το ελληνικο τραγουδι καθως ολοι το εχουν ριξει στην αρχιδοτραπ,δεν βγαινουν φραγκα για τα λαικα κορασια με φουλ...προσοντα και να τα αποτελεσματα...βυζαρες,κωλαρες μουναρες εξω...κι εμεις να φερνουμε "εξαρες"!!!!
Μπορει να "ξυσει" λιγο πουτσοκεφαλο κατα το deep throating αλλα πιστευω εχει την καταλληλη εκπαιδευση στα "πνευστα" να δωσει ρεσιταλ....ειναι και του μουσικου στερεωματος...την εμπιστευομαι!!!Στο πρώτο έχει δόντια σαν του Bugs Bunny.Θέλει μάλλον το καρότο μου να το πελεκήσει![]()
Αυτή είναι. Τα ανέβαζε στο patreon και μετά στο ων ΟF.Κατάλαβα άρα τα βίντεο δεν είναι 'πειραγμενα'...όντως είναι αυτή
Πως θα το διαπιστώσουμε όμως;Γίνεται να βρεθούμε μαζί της ;Μπορει να "ξυσει" λιγο πουτσοκεφαλο κατα το deep throating αλλα πιστευω εχει την καταλληλη εκπαιδευση στα "πνευστα" να δωσει ρεσιταλ....ειναι και του μουσικου στερεωματος...την εμπιστευομαι!!!
Οι μαρτυριες λενε πως οχι...αλλα ποτε μην λες ποτε!!!!Αν υπαρχει η διαθεση,το ταλεντο και το απαιτουμενο ποσον...ολα γινονται!!!Πως θα το διαπιστώσουμε όμως;Γίνεται να βρεθούμε μαζί της ;
3 έχω ρίξει από χθές..Βάλτε υλικό απ την καυλιάρα
Να τις εκατοστήσεις!3 έχω ρίξει από χθές..
Στο only fans την έχει έξω την βυζαρα της και παίζει την ρωγα της με έναν δονητή. Δεν μπορώ να κατεβάσω όμως το στορυ τής. Αν κάποιος άλλος μπορεί ή ξέρει κανέναν τρόποΕιναι να τρελαινεται απο καβλα και να την πουτσοσκαμπιλιζει αδιάκοπα κανεις...ειδικά στο σημειο που κρύβει...να γινει πέτρα η ρωγάρα να τρυπησει και το logo!!!!![]()
Ταιριάζουν τα γούστα και η φαντασία μας....την παντρευομαι...χτες!!!!Στο only fans την έχει έξω την βυζαρα της και παίζει την ρωγα της με έναν δονητή. Δεν μπορώ να κατεβάσω όμως το στορυ τής. Αν κάποιος άλλος μπορεί ή ξέρει κανέναν τρόπο

Είναι μουναρα η καριόλαΤαιριάζουν τα γούστα και η φαντασία μας....την παντρευομαι...χτες!!!!![]()
Αν δωσει περισσοτερο υλικο ,με γαμησια,τσιμπουκια κλπ....θα κανει ζημιες μεγάλες!!!!Είναι μουναρα η καριόλα
Έχει δώσει παλιότερα στο patreonΑν δωσει περισσοτερο υλικο ,με γαμησια,τσιμπουκια κλπ....θα κανει ζημιες μεγάλες!!!!
Τα εχω χάσει αυτα τα...επεισοδια!!!!Αν καποιος εχει την καλοσύνη....ας τα στειλει!!!Έχει δώσει παλιότερα στο patreon