kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46.939
- Πόντοι
- 6.256
ACE Capt. David McCampbell. The U.S. Navy's highest scoring ACE of WW2 at 34 victories.
Πορωμένος με πολεμο β ππ εισαι ?HMS Barham sinking and exploding in November 1941 after being torpedoed by the German submarine U-331. The loss was catastrophic, with 862 members of her crew killed.![]()
Πετούσε με f6f hellcatACE Capt. David McCampbell. The U.S. Navy's highest scoring ACE of WW2 at 34 victories.![]()
Πετούσε με hawker hurricaneRAF Ace Albert Gerald Lewis from South Africa climbs out of his plane after an air battle above England, 1940. He is known for shooting down 5 airplanes in one day.![]()
Στον ποταμο Kβαι εχω παει κι εγω. Η γεφυρα δεν είναι αυτη του ΒΠΠ γιατι έχει ανατιναχθει. Ωραίο μερος είχε πολυ ζεστη και υγρασιαΠορωμένος με πολεμο β ππ εισαι ?
Κανια φορα μα αρβασψ φωτός σπο λ
Από ταξιδια μου απόβαση Νορμανδία απο γεφυρα ποταμό κβαι
Από θωρηκτό τηε αηιας Πετρούπολης aurora κ πολεμικό μουσειο Μόσχας κ οχυρο ρουπελ κ νυμφαια καθως κ υψώματα ήπειρο
Βέβαια δεν εψουμ σεξουαλικο περιομεχομενο κ δεν ξερω αν.αξιζει εδω στο σαητ αυτό να τα α εβασω σαν θρεντ
Μας καυλωσες μεσημεριατικα.Simone Segouin, an 18 year old French Résistance fighter, during the liberation of Paris, 19 August, 1944.
![]()
Αυτό το κανάλι στο youtube έχει πολύ ενδιαφέροντα βίντεο από ιστορίες κυρίως του βππ.Ωραίο βιντεακι