Νέα

UPS~ ταχυμεταφορές = ΜΑΚΡΥΑ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 541
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.289
Πόντοι
4.966
Με την ευκαιρία αυτή που έπαθα ΣΟΚ και έμαθα γιατί πλήρωσα ΚΑΡΑΒΙΣΙΟ τον εκτελωνισμο θα ήθελα να αναλύσω το συμβάν, μήπως σώσω κανεναν άλλον Χριστιανό στο μέλλον.
Έκανα μια παραγγελία για 3(τρία) αφτερ μάρκετ προϊόντα μοτοσυκλέτας γύρω στο 1,5 κιλό το πολύ, από Αγγλία γιατί δεν μπορούσα να τα βρω σε άλλα μέρη παγκοσμίως. Έτσι μετά από επίσημη κράτηση πληρωμή σε αι μπάνκ αγοράστηκαν και έφτασε η στιγμή αποστολής. Ήρθε ι Μειλ από την ups κι όλα καλά. Όταν προσγείωθηκαν όμως Ελλάδα ήρθε κι ο εφιάλτης. Τα 3 αυτά προϊόντα κόστισαν συνολικά 320 ευρώ. Και μετά μου φόρεσε το κοστούμι της η Ups άκουσον άκουσον, στο ποσό των + 207 ευρώ , εκ των οποίων τα 100e είναι το νταβατζηλικι της Ups και τα άλλα 107e φόροι και κι ο εκτελωνισμος είπαν.
ΜΕΓΑΑΛΛΗΗ ΑΠΑΤΗ.. τα συμπερασμα τα δικά σας.
Να σημειωθεί ότι είχα λάβει από Αγγλία και 2- 3 ανταλλακτικά της μοτοσυκλέτας από την FeD ex και όλα καλά, έδωσα κάτι ψιλά ευρώ σε κόστος.

Τελευταία τροποποίηση:

kostasv82

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2026
Like
58
Πόντοι
0
Απατη δεν το λες, απλα δεν προσεξες τα ψιλα γραμματα, δικο σου το λαθος.

OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.289
Πόντοι
4.966
Και ποια είναι αυτά ρε ειδικέ..?? Αλαθητε..
Και γιατί δεν είχε και η fedEx αυτές τις παράλογες χρεώσεις η οποία μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα μου έφερε αλλά 2 αφτερ μάρκετ προϊόντα πάλι από Αγγλία κι όλα καλά.. ένα μικρό ποσό έδωσα.

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.642
Πόντοι
5.956
Με την ευκαιρία αυτή που έπαθα και έμαθα γιατί πλήρωσα ΚΑΡΑΒΙΣΙΟ τον εκτελωνισμο θα ήθελα να αναλύσω το συμβάν, μήπως σώσω κανεναν άλλον Χριστιανό στο μέλλον.
Έκανα μια παραγγελία για 3(τρία) αφτερ μάρκετ προϊόντα μοτοσυκλέτας γύρω στο 1,5 κιλό το πολύ, από Αγγλία γιατί δεν μπορούσα να τα βρω σε άλλα μέρη παγκοσμίως. Έτσι μετά από επίσημη κράτηση πληρωμή σε αι μπάνκ αγοράστηκαν και έφτασε η στιγμή αποστολής. Ήρθε ι Μειλ από την ups κι όλα καλά. Όταν προσγείωθηκαν όμως Ελλάδα ήρθε κι ο εφιάλτης. Τα 3 αυτά προϊόντα κόστισαν συνολικά 320 ευρώ. Και μετά μου φόρεσε το κοστούμι της η Ups άκουσον άκουσον, στο ποσό των + 207 ευρώ , εκ των οποίων τα 100e είναι το νταβατζηλικι της Ups και τα άλλα 107e φόροι και κι ο δήθεν εκτελωνισμος είπαν.
ΜΕΓΑΑΛΛΗΗ ΑΠΑΤΗ.. τα συμπερασμα τα δικά σας.
Να σημειωθεί ότι είχα λάβει από Αγγλία και 2- 3 ανταλλακτικά της μοτοσυκλέτας από την FeD ex και όλα καλά, έδωσα κάτι ψιλά ευρώ σε κόστος.
ποιος δήθεν εκτελωνισμος
ρε τυπε:tooth::tooth::tooth: εισαγωγή από αγγλία έχει κανονικά τελωνείο τα πάντα όλα. δεν είναι ΕΕ

OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.289
Πόντοι
4.966
ποιος δήθεν εκτελωνισμος
ρε τυπε εισαγωγή από αγγλία έχει κανονικά τελωνείο τα πάντα όλα. δεν είναι ΕΕ
Γνωστό.. δεν το έμαθα τώρα, το δήθεν το έβαλα έτσι για να διακωμωδισω το συμβαν

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.642
Πόντοι
5.956
Γνωστό.. δεν το έμαθα τώρα το δήθεν το έβαλα έτσι για να διακωμωδισω το συμβαν
ρε μαν μπορεί η δασμολογική κλάση να έβγαζε δασμό . σου δώσανε κάποια ανάλυση; λογικά αυτά τα κάνουν πενηνταράκια.

OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.289
Πόντοι
4.966
ρε μαν μπορεί η δασμολογική κλάση να έβγαζε δασμό . σου δώσανε κάποια ανάλυση; λογικά αυτά τα κάνουν πενηνταράκια.
Και η fed ex γιατί ήταν εντάξει κι όχι με παράλογες και ουρανοκατέβατες απαιτήσεις .

giannis138

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2026
Like
67
Πόντοι
0
ειναι να μην μπλεξεις , ετσι εχασα ενα 70ευρω γιατι στο τελωνιο μου ζητουσαν το τριπλασιο , ντζαβατζιλικι κανονικο , δεν το κυνηγησα παραπανω
χαρισμα τους .... απο τοτε το σκεφτομαι διπλα και τριπλα πριν παραγγειλω κατι απο το εξωτερικο και σιγουρα θα διπλοτσεκαρω ολα τα ψιλα τους γραμματα

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.642
Πόντοι
5.956
Και η fed ex γιατί ήταν εντάξει κι όχι με παράλογες και ουρανοκατέβατες απαιτήσεις .
μήπως γιατί πχ στα πράματα της φεντεξ δεν χρεώσανε δασμό; μπορεί να ήταν άλλη κλάση. σχετικά με την εργασία εκτελωνισμού (χωρις φορουσ δασμούς κλπ) παίζει από 70 μέχρι 100 ευρώ στο αεροδρόμιο. αν το σαητ που ψώνισες ήταν σωστό έπρεπε να σου βγάλει την πρόβλεψη του κόστους μαζί με τα εκτελωνιστικα όλα . ώστε πριν προχωρήσεις παραγγελία να ξέρεις τι να περιμένεις

• Like
Αντιδράσεις: dCorso
OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.289
Πόντοι
4.966
Eπισημα Αγγλικά σάιτ αγοράς ανταλλακτικών μότο όπως: Luk@s και pyr@mid. O πρωτος μου τα έστειλε με ups και ο δεύτερος με fedEx.
Στον β' έχεις δίκιο πλήρωσα κάτι παραπάνω στην ηλεκτρονική αγορά. Ενώ στον α' κάτι παρακάτω στο ί μπαν που μου έδωσε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.504
Πόντοι
3.556
Μας πίνουν το αίμα τα μουνοπανα με τους φόρους

Δε νομίζω ότι τόσο μεγάλη εταιρία σε έκλεψε , απλά το σύστημα είναι τέτοιο που γαμαει το φτωχό για να τρώνε αυτοί

OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.289
Πόντοι
4.966
Έτσι όπως το έγραψες μου θυμίζει το: δεν νομίζω ότι ειχαν σκοπό να σε βαμήσουν απλά ήθελαν να στον ακουμπήσουν μονο και να βάλουν το κεφαλάκι και δύο πόντους σβέρκο μέσα..

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.250
Πόντοι
726
H ups μου πε να πάω στο κορωπι να παραλάβω διότι ήρθε , 2 μέρες , πρωί που δούλευα κ δε με βρήκε σπίτι

Ότι χειρότερο , μου ήρθε από το μυαλό να πάω με χειροβομβίδα στο κορωπι κ να την ρίξω μόλις παραλάβω το δέμα μου , spares για μοτό κ εγώ

piii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
7
Like
428
Πόντοι
281
Απο τα λίγα που θυμάμαι γιατί είχα μπλέξει με r/c μοντελισμό απο αμερική πριν απο πολλά χρόνια, τον ΦΠΑ και τους δασμούς δεν τους γλυτώνεις. Αυτό που μπορείς να γλυτώσεις είναι τα έξοδα του εκτελωνιστή αν έχεις τον χρόνο και το κουράγιο να πας ιδίος όμασι... Τα έξοδα του εκτελωνιστή είναι ταρίφα(πως ξύπνησε το πρωί, αν πήδηξε κτλ), όπως τους καυλώσουν. Το κολπάκι που είχε τουλάχιστον παλαιότερα, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, είναι να τους ζητήσεις να το στείλουν με απλό ταχυδρομείο. Σε αυτή την περίπτωση τα ΕΛΤΑ χρέωναν πενταροδεκάρες.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.407
Πόντοι
456
Γι' αυτό μόνο "μεγάλους". Δεν είναι τυχαίο που η Amazon πχ τους έχει πηδήξει όλους. Σου λένε από την αρχή τι και πως. Ξέρεις ότι τα 50€ θα γίνουν στο τέλος 550€ και αποφασίζεις.

Έχω μετανοιώσει 2 φορές έτσι. Την πρώτη είχα βρει ενισχυτή σε κατάστημα με τιμή ξεφτίλα και τη δεύτερη NAS. Και στις 2 περιπτώσεις έκανα πίσω για τα μεταφορικά που όντως ήταν πολλά. Αλλά δυστυχώς στη χώρα μας είχαν πολλαπλάσια τιμή και τελικά δεν τα απέκτησα ποτέ.

πολυζωης

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.294
Πόντοι
22.131
λοιπον αξιοπιστες πλατφορμες πχ οπως amazon ebay κλπ οταν φερνεις εκτος ευρωπαικης ενωσης πραγματα σου αναφερουν ολα τα εξοδα μεχρι την πορτα σου

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
1.005
Πόντοι
361
Το λάθος μάλλον είναι του site που το παρήγγειλες. Από Αγγλία έχω πάρει παπούτσια και ρούχα. Και στις δύο περιπτώσεις όταν έβλεπε ότι είμαι από Ελλάδα άλλαζε την τιμή και έγραφε ότι στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τελωνείου. Σίγουρα το ένα από τα δύο site χρησιμοποιούσε ups ίσως και τα δύο. Για εντός ΕΕ δεν το συζητάω κανένα πρόβλημα. Από Ιταλία έχουν έρθει πράγματα μέσα σε 3 ημέρες ενώ με το Σκρουτζ έκαναν 5. Πάντως γενικώς να προσέχεις ότι είναι εκτός ΕΕ γιατί μπορεί να φορτωθείς νταβατζηλικια. Θυμάμαι ήθελα κάποτε να αγοράσω από Ιαπωνία μεταχειρισμένο ρολόι επειδή είχε μεγάλη διαφορά από Ευρώπη και με απέτρεψαν "γνώστες" λέγοντας ότι θα πληρώσω κερατιατικα και μπορεί να μου βγει το ίδιο με το να το πάρω από ΕΕ. Ασε που αν έπρεπε να το επιστρέψω θα είχα χασουρα

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
563
Πόντοι
21
λοιπον αξιοπιστες πλατφορμες πχ οπως amazon ebay κλπ οταν φερνεις εκτος ευρωπαικης ενωσης πραγματα σου αναφερουν ολα τα εξοδα μεχρι την πορτα σου
Πολυ σωστά. Μολις βάλεις τη χωρα αποστολής αλλάζουν όλα.
Επίσης πολυ προσοχή στην διαδικασια επιστροφής αν χρειαστεί. Πρέπει να στείλουν ενα ειδικό σήμα που δείχνει οτι την καλύπτουν. Αλλιώς θα σκάσεις ενα σωρό λεφτα για να πληρωσεις την επιστροφή , να σου κανουν το refund και σου πουν οτι δεν καλύπτουν την επιστροφή..
Την πάτησα απο amazon ιταλίας.
Καριόλες μαφιόζες

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

kostasv82

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2026
Like
58
Πόντοι
0
Και ποια είναι αυτά ρε ειδικέ..?? Αλαθητε..
Και γιατί δεν είχε και η fedEx αυτές τις παράλογες χρεώσεις η οποία μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα μου έφερε αλλά 2 αφτερ μάρκετ προϊόντα πάλι από Αγγλία κι όλα καλά.. ένα μικρό ποσό έδωσα.

Την πατησες σα κουταβι, επρεπε να διαβασεις τα ψιλα γραμματα πριν πατησεις το κουμπι.

OP
OP
dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.289
Πόντοι
4.966
Άμα δεν ξέρεις και δεν σου κόβει λες τα δικά σου. Ποια ψιλά ρε ξερολα, αυτά έγιναν μεταξύ της εταιρείας και εμου, αυτός δεν κάνει εξαγωγές μόνο εγχώριες παραγγελίες παίζει. Kατ εξαίρεση μου έστειλε εκτός Η.Β. Επομένως εδώσε μια τιμή για τα τρία αυτα ανταλλακτικά κατέθεσα τα χρήματα τέλος. Τα άλλα ήρθαν κατόπιν εορτής. Στον άλλον Πχ που μου έστειλε μέσω fedex την ίδια εποχή γιατί είμασταν κυριλέ και δεν πλήρωσα φαντασιόπληκτες μαλακιες της ups

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom