Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.998
Πόντοι
216

geo21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
280
Δεν είχα ιδέα ότι έχει φτάσει σε τέτοιο χάλι. Είχα στο μυαλό μου να την πάρω κάποια στιγμή μόνο για το παλμαρέ, αλλά μετά από τις φωτό που είδα μακριά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου σηκωθεί.

geo21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
280
Η γυναίκα είναι 38 ετών. Έχω πελάτισές μου στα 50+ που είναι κοκέτες και δεν είναι σε τέτοιο χάλι.

geo21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
280
Κακως αναπαράγετε αυτές τις φωτο τύποι
Πάνω απ' όλα είμαστε ανθρωποι
Νομίζω ότι αυτή η γυναίκα χρειάζεται γιατρό και ψυχολογική υποστήριξη. Από τη φωτό φαίνεται άρρωστη για γυναίκα 38 ετών.

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.065
Πόντοι
1.406

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.206
Πόντοι
446
πάλι μέσα είναι αυτή...μ αρέσει που ανοίγει τικετ με ένα άτομο

Papa Nihil

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
1.044
Πόντοι
81
Αποσο βλεπω ειχε αποκαλυψει το επιθετο του παιδιου της και ειναι σιγουρα Γεωργιανο, οποτε πολυ πιθανο να μπλεξε με καναν τελευταιο φυλακοβιο wannabe μπαριγκα που την εκπορνευει να γινουν καμια βραστη.Μια ζωη προσκολλημενη σε ατομα που την εκμεταλευονται ηταν αλλωστε ,απο το σπιτι και τους δικους της ξεκινανε ολα που την ειχαν στο κλαρι απο μωρο..

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.203
Πόντοι
24.586
Νομίζω ότι αυτή η γυναίκα χρειάζεται γιατρό και ψυχολογική υποστήριξη. Από τη φωτό φαίνεται άρρωστη για γυναίκα 38 ετών.
Πλήρης απαξίωση χρειάζεται....
Ο καθένας είναι άξιος για τις πράξεις και τις επιλογές του....
Άρρωστος είναι αυτός που έχει καρκίνο αυτός που πάσχει από κάτι...
Το Κοκό η ότι άλλο πίνει κανείς δεν της τα έδωσε με το ζόρι... Να μην το πάμε παρακάτω... Πώς έβλεπε τους ανθρώπους που δεν πήγαιναν Μύκονο που δεν είχαν Mercedes που γενικά ήταν άνθρωποι καθημερινοί... Χάρη σας κάνω που σας μιλάω έλεγε... Βρωμιάρηδες.... Φτωχοί.... Είχαμε κοινούς γνωστούς....ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΎΣ.... Βλεπομασταν (πολύ συχνά δυστυχώς) όταν ήταν ακόμα στα πάνω της ... Και αυτές οι μαλακίες για Ρεβη... Μένιος.... Να μην σας πω ότι αυτή τους έψαχνε για να την αναλάβουν γιατί ήταν είναι και θα είναι ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΉ και πολύ κακομαθημένη για να κάνει οτιδήποτε μόνη της... Ακόμα και να βρει βίζιτα....
Τώρα είναι για γιατρό;;;; Να πάει στα σαλόνια της και στον κύκλο της να της δώσουν κανένα 5ευρω .... Μακριά από την καριολα ρε.... Συγνώμη ρε παιδιά και για τον τόνο μου και για το σεντόνι... Αλλά λόγο δουλειάς (δικής μου) γνωρίζω πολλά για πολλούς από προσωπική εμπειρία και όχι από λόγια τρίτων κτλ.... Αν το ανοίξω........... Ο Νιαγάρας δεν φτάνει..... Μην ρωτάτε τίποτα άλλο μόνο ότι άρρωστος είναι αυτός που πάσχει από κάτι... Αυτή γούστα έβγαζε και η κατάντια μιλάει από μόνη της!!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
Η γυναίκα είναι 38 ετών.
μην κρυβεις χρονια σαν το γραφειο που την πλασαρε ως 30χρονη (λες και ηταν δυσκολο να γκουγκλαρει καποιος την ηλικια της) :tooth:

σε ενα μηνα γινεται 40 :coffee:

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.288
Πόντοι
216
ποιοι είναι πιό μαύρες ψυχές ?

τα κορίτσια ή οι πελάτες ?

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
72
Like
5.424
Πόντοι
13.135
Το Κοκό η ότι άλλο πίνει κανείς δεν της τα έδωσε με το ζόρι... Να μην το πάμε παρακάτω... Πώς έβλεπε τους ανθρώπους που δεν πήγαιναν Μύκονο που δεν είχαν Mercedes που γενικά ήταν άνθρωποι καθημερινοί... Χάρη σας κάνω που σας μιλάω έλεγε... Βρωμιάρηδες.... Φτωχοί.... Είχαμε κοινούς γνωστούς....ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΎΣ.... Βλεπομασταν (πολύ συχνά δυστυχώς) όταν ήταν ακόμα στα πάνω της ... Και αυτές οι μαλακίες για Ρεβη... Μένιος.... Να μην σας πω ότι αυτή τους έψαχνε για να την αναλάβουν γιατί ήταν είναι και θα είναι ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΉ και πολύ κακομαθημένη για να κάνει οτιδήποτε μόνη της... Ακόμα και να βρει βίζιτα....
Τώρα είναι για γιατρό;;;; Να πάει στα σαλόνια της και στον κύκλο της να της δώσουν κανένα 5ευρω .... Μακριά από την καριολα ρε.... Συγνώμη ρε παιδιά και για τον τόνο μου και για το σεντόνι... Αλλά λόγο δουλειάς (δικής μου) γνωρίζω πολλά για πολλούς από προσωπική εμπειρία και όχι από λόγια τρίτων κτλ.... Αν το ανοίξω........... Ο Νιαγάρας δεν φτάνει..... Μην ρωτάτε τίποτα άλλο μόνο ότι άρρωστος είναι αυτός που πάσχει από κάτι... Αυτή γούστα έβγαζε και η κατάντια μιλάει από μόνη της!!!!
Σωστός φίλε . Αρρώστια είναι ο καρκίνος κλπ . Η πρεζα και ο εύκολος τρόπος ζωής είναι επιλογή .

DickWinters

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.083
Πόντοι
201
Ρε μαλακες σας εχει κανει κατι η Τζουλια; Οκ ειπε και 5-10 μαλακιες παραπανω, so?
Σκεφτειτε λιγο τι σας εχει δωσει.
Μου φαινεται οτι παιρνουμε σαν δεδομενο πως ειδαμε την τσοντα μιας αληθινης σταρ! Και μιας απο τις πιο τοπ εμφανισιακα γυναικες που το εχουν κανει.
Η Τζουλια κι αλλες 2-3 ειναι. Δεν εχει αλλες.
Αμα εβγαινες στην Ερμου το 2009 και ρωτουσες ποια γυναικα θες να δεις σε τσοντα οι μισοι την Τζουλια θα ελεγαν. Και οι αλλοι μισοι θα την ειχαν νο2.
Και το 2010 εγινε πραγματικοτητα.
Ήταν μια ηλιθια αποφαση, απο την οποια κερδισαμε ΟΛΟΙ μας, εκτος απο την ιδια..... :(

Η Τζουλια χρειαζεται τη βοηθεια μας

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
130
Like
21.700
Πόντοι
27.686
Ρε μαλακες σας εχει κανει κατι η Τζουλια; Οκ ειπε και 5-10 μαλακιες παραπανω, so?
Μου φαινεται οτι παιρνουμε σαν δεδομενο πως ειδαμε την τσοντα μιας αληθινης σταρ! Και μιας απο τις πιο τοπ εμφανισιακα γυναικες που το εχουν κανει.
Αμα εβγαινες στην Ερμου το 2009 και ρωτουσες ποια γυναικα θες να δεις σε τσοντα οι μισοι την Τζουλια θα ελεγαν. Και οι αλλοι μισοι θα την ειχαν νο2.
Ήταν μια ηλιθια αποφαση, απο την οποια κερδισαμε ΟΛΟΙ μας, εκτος απο την ιδια..... :(

Και τι σκέφτεσαι να κάνεις δηλαδή για να την βοηθήσεις???

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.203
Πόντοι
24.586

Ρε αδερφέ τι λες;;;;;
Τι μας έχει δώσει για να καταλάβω....
Πολιτισμό....επιστήμη ....παιδία για να της σταθούμε ...;;;; Ούτε καν καλή τσόντα δεν έβγαλε... Άρα ούτε και σε αυτό δεν ήταν καλή.... Ακόμα και στην πρώτη τσόντα που έβγαλε με ψέματα και ίντριγκες έκανε διαφήμιση... (αν θυμάσαι μέχρι και σε κανάλια βγήκε να διαμαρτυρηθεί) ....
Μπορώ να σου πω τι έχει πάρει από πολλούς....
Χρήματα χωρίς λόγο....Καλά να πάθουν και αυτοί ....γιατί με διάφορες ΨΕΎΤΙΚΕΣ υποσχέσεις πήγαιναν οι μαλακες και ακουμπούσαν σοβαρά ποσά όπου έκανε εμφάνιση μπας και γαμισουν... Αυτή βέβαια μόλις τους έβλεπε έτριβε τα χέρια της.... Μέχρι και από την εγκυμοσύνη κοίταξε να βγάλει λεφτά....Ψεύτρα υποκριτρια και ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΉ αυτό ήταν είναι και θα είναι !!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.791
Πόντοι
9.931

Καλα τυπε περα απο το οτι είδαμε μια διάσημη μουναρα να γαμιεται σαν τσοντα δεν ηταν τιποτα το φοβερο, απο υποκριτική δεινότητα 3 στα 10 και πολυ της ειναι. Βασικά ηταν η πιωμένη η μαστουρωμενη την ωρα της τσοντας και το μονο που ελεγε ηταν δεν καταλαβαίνω τίποτα... τι να σου πω πολυ καυλωτικη ατακα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.791
Πόντοι
9.931
Τυπε εχεις σχεση με show biz; Αν ξερεις κανα καλο κουτσομπολιό ριχτο, μιας και ολες αυτες το παίζουν κυριες και καθώς πρέπει καλο ειναι να τρωνε κανα ξεφτίλισμα.

geo21k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
280
μην κρυβεις χρονια σαν το γραφειο που την πλασαρε ως 30χρονη (λες και ηταν δυσκολο να γκουγκλαρει καποιος την ηλικια της) :tooth:

σε ενα μηνα γινεται 40 :coffee:
Σιγά το λάθος ρε μεγάλε. Σε λίγο θα με βγάλεις και προμότορα. Έλεος πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom