Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
336
Πόντοι
21
Η γυναίκα αυτή έχει και παιδί, δεν ξέρω ποιός ήταν ο βλάκας που έκανε κάτι μαζί της, αλλά πιο ηλίθιος απο αυτή δεν πρέπει να είναι, το παιδί γιατί της το αφήνει ή κάποια υπηρεσία να παρέμβει υπάρχει;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.659
Πόντοι
9.931
Η γυναίκα αυτή έχει και παιδί, δεν ξέρω ποιός ήταν ο βλάκας που έκανε κάτι μαζί της, αλλά πιο ηλίθιος απο αυτή δεν πρέπει να είναι, το παιδί γιατί της το αφήνει ή κάποια υπηρεσία να παρέμβει υπάρχει;
Ελπίζω να της το οχι παρει κανας συγγενείς η έστω και οι πρόνοια.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.594
Πόντοι
3.506
ξερω γω? βλεποντας το απολυτο fall from grace

δεν εχει επαφη

μπορει να ειναι μεσα στη βρομια να εχει μαυρα δοντια το σωμα της να ειναι σαν πετσα πανω σε λειψανο γεματο σημαδια και δερματικα να φοραει περουκα τα ματια της να βλεπουν σε αλλη διασταση

και να λεει "νταξ μωρε το ελεγχω καλα ειμαι" :undecided:
Κλασσική άρνηση πραγματικότητας, γνώρισμα των περισσότερων πρεζάκηδων.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.964
Πόντοι
6.256
Κλασσική άρνηση πραγματικότητας, γνώρισμα των περισσότερων πρεζάκηδων.
εγω σκεφτομαι αυτους που εσκασαν το 300ρι

και αντε πες που να ηξεραν... οταν την ειδαν πως εκατσαν και δεν εφυγαν σφαιρα με σαλτο 5 5 τα σκαλοπατια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.854
Πόντοι
33.405
εγω σκεφτομαι αυτους που εσκασαν το 300ρι

και αντε πες που να ηξεραν... οταν την ειδαν πως εκατσαν και δεν εφυγαν σφαιρα με σαλτο 5 5 τα σκαλοπατια

Αφού όλοι (εκτός από το Λάκη βέβαια) είμαστε κοντοί χοντροί βαψομαλλιάδες...

Που να κατέβουμε τα σκαλιά;
Θα μας πάρει η κατρακύλα και θα σκοτωθούμε. :confused:

Αναγκαστικά περιμένουμε τον ανελκυστήρα. :coffee:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.964
Πόντοι
6.256
Αφού όλοι (εκτός από το Λάκη βέβαια) είμαστε κοντοί χοντροί βαψομαλλιάδες...

Που να κατέβουμε τα σκαλιά;
Θα μας πάρει η κατρακύλα και θα σκοτωθούμε. :confused:

Αναγκαστικά περιμένουμε τον ανελκυστήρα. :coffee:
εστω :coffee:

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.121
Πόντοι
24.586
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ασχολούμαστε με αυτό το πρεζακι.... Τόσα και τόσα υπάρχουν πολύ πιο όμορφα και πολύ πιο οικονομικά στην περιοχή της Ομόνοιας και όχι μόνο...
Ξεχνάτε τις εποχές που λόγο του ότι ήταν όμορφη πως εκραζε όλους τους άντρες με τα χειρότερα λόγια ;;;; Που τις άνοιγαν πόρτες μέχρι και στον κινηματογράφο της έδωσαν ρόλο εστω και μικρό αλλά αυτή εκεί!!!! Που όσους δεν είχαν παχυλό τραπεζικό λογαριασμό ουσιαστικά δεν υπήρχαν για αυτή και με ύφος τους έλεγε (να τι να κάνω εγώ μαζί σου...είσαι φτωχός δεν κάνεις για εμένα);;;; Ασφαλώς κι άλλα πολλά.... Λοιπόν αδέρφια μου λυπάμαι αλλά όχι για εκείνη.... αλλά για εμένα πρώτα απ' όλα που χαράμισα 5 λεπτά για να γράψω στο νήμα της... Μπορεί να ακουστεί σκληρό ίσως και απάνθρωπο αλλά σε κάτι τέτοιες καριολες όχι δεν αξίζει κάτι τέτοιο.... αλλά ο απόλυτος πάτος.... Τα είχε όλα ομορφιά λεφτά υγεία καλή ζωή και απλά....ήθελε κι άλλα κι άλλα κι άλλα....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.659
Πόντοι
9.931
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ασχολούμαστε με αυτό το πρεζακι.... Τόσα και τόσα υπάρχουν πολύ πιο όμορφα και πολύ πιο οικονομικά στην περιοχή της Ομόνοιας και όχι μόνο...
Ξεχνάτε τις εποχές που λόγο του ότι ήταν όμορφη πως εκραζε όλους τους άντρες με τα χειρότερα λόγια ;;;; Που τις άνοιγαν πόρτες μέχρι και στον κινηματογράφο της έδωσαν ρόλο εστω και μικρό αλλά αυτή εκεί!!!! Που όσους δεν είχαν παχυλό τραπεζικό λογαριασμό ουσιαστικά δεν υπήρχαν για αυτή και με ύφος τους έλεγε (να τι να κάνω εγώ μαζί σου...είσαι φτωχός δεν κάνεις για εμένα);;;; Ασφαλώς κι άλλα πολλά.... Λοιπόν αδέρφια μου λυπάμαι αλλά όχι για εκείνη.... αλλά για εμένα πρώτα απ' όλα που χαράμισα 5 λεπτά για να γράψω στο νήμα της... Μπορεί να ακουστεί σκληρό ίσως και απάνθρωπο αλλά σε κάτι τέτοιες καριολες όχι δεν αξίζει κάτι τέτοιο.... αλλά ο απόλυτος πάτος.... Τα είχε όλα ομορφιά λεφτά υγεία καλή ζωή και απλά....ήθελε κι άλλα κι άλλα κι άλλα....
Τωρα που το ειπες θυμηθηκα οτι ειχε παιξει ενα δευτεροτριτο ρολο σε μια ταινια του Περακη, θυμάμαι η ατακα της ηταν πεντε λέξεις και Ω του θαυματος της ειπε μια χαρα.

Και λεω τωρα με λιγο modeling, καμια διαφήμιση, κανα πέρασμα ως γκεστ σε ταινίες και σειρές και με έναν φραγκατο γκόμενο θα εκανε ζωαρα. Απ ολα αυτα προτίμησε να απαξιωθεί γυρνώντας τσοντες και να κάνει βιζιτες με τον Φουρθιωτη προαγωγό.

Μιλάμε για αρνητικό IQ!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.306
Πόντοι
3.556
Σκεφτόμουν σοβαρά να την πάρω όταν θα κατέβαινα Αθήνα , και ας ήταν κομοδίνο, έτσι για να λέω όχι έχυσα τη Τζούλια στη μάπα

Αλλά τώρα που την είδα πιστεύω δε θα μ σηκώνονταν ούτε με διπλό βιάγκρα

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.121
Πόντοι
24.586
Σκεφτόμουν σοβαρά να την πάρω όταν θα κατέβαινα Αθήνα , και ας ήταν κομοδίνο, έτσι για να λέω όχι έχυσα τη Τζούλια στη μάπα

Αλλά τώρα που την είδα πιστεύω δε θα μ σηκώνονταν ούτε με διπλό βιάγκρα
Υπάρχουν πολλά πρεζόνια με πολύ καλύτερο χαρακτήρα και εμφάνιση που για τα μισά λεφτά θα σου κάνουν εκτός από αεροπλανικο σεξ μπουγάδα σίδερο και φαγητά για μια εβδομάδα!!!

Hlias-tsoutsou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
1000063302.jpg

• Λύπη
Αντιδράσεις: 968

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.306
Πόντοι
3.556
Υπάρχουν πολλά πρεζόνια με πολύ καλύτερο χαρακτήρα και εμφάνιση που για τα μισά λεφτά θα σου κάνουν εκτός από αεροπλανικο σεξ μπουγάδα σίδερο και φαγητά για μια εβδομάδα!!!
Τύπε μοιάζει με γριά πορνη με αλζχαιμερ λες και είναι 60

guy123guy123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
4.449
Πόντοι
456
Τι να λέμε τώρα, η Τσιμτσιλή είναι 3 χρόνια μεγαλύτερη της και τον έχουμε κάνει λάστιχο κάθε μέρα μαζί της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου της ρίχνει 5 χρόνια και είναι μιλφάρα. Αυτή απλά κάηκε τελείως με τα μυαλά που είχε και για μένα από τον χειρότερο ξεπεσμό που έχω δει σε διάσημη, τουλάχιστον Ελλάδα

Η Χοψονιδου έχει 6 !! παιδιά και παραμένει μουνάρα, 2 χρόνια μεγαλύτερη της που την κέρδισε στο διαγωνισμό τότε που όλοι λέγαμε τότε ότι η Τζούλια ήταν καλύτερη αλλά πιο ηλίθια που έκανε τέτοια και το απέδειξε περίτρανα πλέον

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.349
Πόντοι
5.006
δεν πρεπει να εχουν ανοιξει την σελιδα της που βγαινει λαιβ με καμερα να την δουν πως καταντησε απο τις φωτο δεν φαινεται ποσο χαλια ειναι

καμια αισθηση και αυτη στο κοσμο της λεει και κατι κριτζιες η καψερη "καυλωσατε και τον παιζετε παιδια?" :confused:
εντωμεταξυ ειναι και τοσο βλημα που βγαινει τελειως ξεβρακωτη, βαζει αγγουρια στο μουνι της και λεει "δωστε τοκεν"....
και της γραφει ο αλλος απο κατω οτι πρωτα πρεπει να συο δινουν τοκεν και μετα να αρχιζεις να βγαζεις ρουχα και να κανεις πραγματα....αυτη τα δινει ολα φορα παρτιδα και μετα αναρωτιεται γιατι δεν την πληρωνουν....
:confused::confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.270
Πόντοι
5.506
εντωμεταξυ ειναι και τοσο βλημα που βγαινει τελειως ξεβρακωτη, βαζει αγγουρια στο μουνι της και λεει "δωστε τοκεν"....
και της γραφει ο αλλος απο κατω οτι πρωτα πρεπει να συο δινουν τοκεν και μετα να αρχιζεις να βγαζεις ρουχα και να κανεις πραγματα....αυτη τα δινει ολα φορα παρτιδα και μετα αναρωτιεται γιατι δεν την πληρωνουν....
εισαι κορυφη στο τσατουρμπειτ :hi:

• Like
Αντιδράσεις: raopau

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.964
Πόντοι
6.256
μαλλον βρηκαμε γιατι δεν εκανε καριερα σαν μοντελο-τραγουδιστρια-μαιντανοτιδηποτε
και εκει πρωτα θα καθοταν να την πηδηξουν οι μυστηριοι και μετα τους ελεγε να της δωσουν την ταδε δουλεια για να τους κατσει :confused:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
129
Like
21.558
Πόντοι
27.686
Η κόκα κόλα της έκαψε το μυαλό, όσο μυαλό τέλος πάντων είχε ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom