Επισκέπτης
Με εσάς τις ανέραστες εθνική επέτειο θα το κάνουμε το σημερινό,βεγκαλικά θα ρίχνουμε όποτε γαμάμε καλά(και δεν εννοώ κουκλάρες)!!!να της αναψεις και μια λαμπαδα!![]()

Με εσάς τις ανέραστες εθνική επέτειο θα το κάνουμε το σημερινό,βεγκαλικά θα ρίχνουμε όποτε γαμάμε καλά(και δεν εννοώ κουκλάρες)!!!να της αναψεις και μια λαμπαδα!![]()
Με εσάς τις ανέραστες εθνική επέτειο θα το κάνουμε το σημερινό,βεγκαλικά θα ρίχνουμε όποτε γαμάμε καλά(και δεν εννοώ κουκλάρες)!!!![]()
![]()
![]()
Με εσάς τις ανέραστες εθνική επέτειο θα το κάνουμε το σημερινό,βεγκαλικά θα ρίχνουμε όποτε γαμάμε καλά(και δεν εννοώ κουκλάρες)!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δλδ για να γινουμε "νερωμενες" πρεπει να γυρισουμε τσοντα?![]()
![]()
Οχί χρυσή μου αλλά να μην φοβάστε:δλδ για να γινουμε "νερωμενες" πρεπει να γυρισουμε τσοντα?![]()
![]()
οχι...απλα δες το αβαταρ μου και θα καταλαβεις..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχί χρυσή μου αλλά να μην φοβάστε:
A)Mην σας πει πουτάνα ο γκόμενος.
Β)Μην δεν βρείτε όλες τον πλούσιο πριγκιπά σας,κάποιος μπορεί να γίνει και πρίγκιπας από βάτραχος!!!![]()
οχι δες εσυ το δικο μου![]()
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχααχααααααααααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααχαχαχαχαα![]()
![]()
![]()
απο σημεραααααααααααααααααααααααα οριζεται εορτασιμη η ημερα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eσύ έχεις αλλές ανησυχίες μεταφυσικές,είσαι ειδική κατηγορία!!!εγω προσωπικα δεν ανησυχω για τιποτα απ τα 2![]()
χαρωπο θα το χαρακτηριζα![]()
![]()
![]()
Είναι που την εκμεταλλεύτηκαν την αθώα κορασίδα!!!βγαινει και ταινια με αυτην με το κουνελι αναμεινατε![]()
![]()
Ενάν καθημερινό μέσο άνθρωπο σαν να λέμε!!!η αληθεια αυτη ειναι.η πλειοψηφια των θυληκων θελει χρημα-Μπουτσα-(να σηκωνεται οποτε η ιδια θελει ομως για να ικανοποιειτε)-ταξιδια-γουστα-μουστα-σουστα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εναν δλδ γμστ ανθρωπακι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η αληθεια αυτη ειναι.η πλειοψηφια των θυληκων θελει χρημα-Μπουτσα-(να σηκωνεται οποτε η ιδια θελει ομως για να ικανοποιειτε)-ταξιδια-γουστα-μουστα-σουστα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εναν δλδ γμστ ανθρωπακι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα να μην σου φαίνεται!!!εγω αρκουμαι και μ αυτο μονο![]()
μμμμμμμ.......συνηδειτοποιημενη κορασιδα θα ελεγα..εγω αρκουμαι και μ αυτο μονο![]()
Όχι το αντίθετο:τριώροφο και πάνω!!!φαινομαι παρθενοπιπιτσα?![]()