TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 7.993
Τα καλύτερα παιδιά,πάντα όρθια τα μωρά μου,ακούραστοι εργάτες κι αγαπημένος μου είναι ο...;
;)
image hosting for forum
image hosting for forum
image hosting for forumkalimera sto pio omorfo plazma tou kosmou!!!!Τα καλύτερα παιδιά,πάντα όρθια τα μωρά μου,ακούραστοι εργάτες κι αγαπημένος μου είναι ο...;;)
image hosting for forum
ψάξε να βρεις λύση δεν είμαι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειες,νταξ;kalimera sto pio omorfo plazma tou kosmou!!!!
Den mou ipes telika me to apothimeno pou exo ti tha kanoume???
αλλά για της δουλειές που εισαι....είσαι η καλύτερη και σε γουστάρω με 1000!!!!?ψάξε να βρεις λύση δεν είμαι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειες,νταξ;
κουκλε μου για πες αλεύρι :-* :-* :-*αλλά για της δουλειές που εισαι....είσαι η καλύτερη και σε γουστάρω με 1000!!!!?
Είσαι σούπερ καύλα κούκλα μου!!!!
closest chevron to meα ρε τι μου κάνεις τώρα!!!!
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!!!!!
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό!!!!!

closest gas station toΗ μέρα ξεκίνησε με βαθειά καθίσματα για την τόνωση των γλουτών....
Να το κάνετε κι εσείς ;)
Bonjour :-*
Καλημέρα!!!
Θα ήθελα στα βαθειά σου καθίσματα να είμαι ξαπλωμένος από κάτω και να εξαφανίσω στο στόμα μου το υπέροχο καυλι σου!!!!!!
closest gas station to
Η μέρα ξεκίνησε με βαθειά καθίσματα για την τόνωση των γλουτών....
Να το κάνετε κι εσείς ;)
Bonjour :-*
closest gas station to
χαχαχα ναι κάπως έτσι πρέπει να βγήκε.....Ετσι έμεινε Pirkavlos το ''κάτσε κάτω απ τη μπάρα;![]()
καλημερα θελω να με παιξεις...Τα καλύτερα παιδιά,πάντα όρθια τα μωρά μου,ακούραστοι εργάτες κι αγαπημένος μου είναι ο...;;)
image hosting for forum
γκελ,γκελ....καιξή... :-*καλημερα θελω να με παιξεις...
"Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες
αχ αυτά τα παλληκάρια δεν χορταίνονται με τίποτα... ;)"Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες
τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς
και τσικουδιά στους καφενέδες
τα παλληκάρια να κερνάς"
Καλες διακοπες!!
where is the nearest shell station