Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
8.034
καλο ξημερωμα σε ολους,τα λεμε παλι αυριο :-*

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
8.034

αντε να βγαινουν τα παλτα κ οι μποτες απ τη ναφθαλινη

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
16
καλημέρα, η Ακαδημίας ?

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
8.034
γεια σου λεβεντια
εχω ετοιμαστει,που λες,εχω συγκεντρωσει τους φακελους για να τελειωσω κατι γραφειοκρατικα,εχω ντυθει κ μπαινω για δυο λεπτα στο νετ για τα μαιλ κ να πω μια καλημερα εδω...ειμαι πλατη στη μπαλκονοπορτα,εχει συννεφια αλλα κ φως...ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι εχει σκοτεινιασει το δωματιο κ γυριζω κ βλεπω πανω απ τον Υμηττο ενα μπουρινι να ρχεται κατα πανω μας...κι εκατσα στ αυγα μου...ευτυχως,ουτε με ομπρελα σωζεσαι σ αυτες τις περιπτωσεις...να φωναξω,λες την πυροσβεστικη να με πεταξει μεχρι το κεντρο;τοσες εξυπηρετησεις τους εχω κανει.... ;)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
16
και η Σόλωνος με την Μαυρομιχάλη ακόμα πιό πάνω  ;)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
507
γεια σου λεβεντια
εχω ετοιμαστει,που λες,εχω συγκεντρωσει τους φακελους για να τελειωσω κατι γραφειοκρατικα,εχω ντυθει κ μπαινω για δυο λεπτα στο νετ για τα μαιλ κ να πω μια καλημερα εδω...ειμαι πλατη στη μπαλκονοπορτα,εχει συννεφια αλλα κ φως...ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι εχει σκοτεινιασει το δωματιο κ γυριζω κ βλεπω πανω απ τον Υμηττο ενα μπουρινι να ρχεται κατα πανω μας...κι εκατσα στ αυγα μου...ευτυχως,ουτε με ομπρελα σωζεσαι σ αυτες τις περιπτωσεις...να φωναξω,λες την πυροσβεστικη να με πεταξει μεχρι το κεντρο;τοσες εξυπηρετησεις τους εχω κανει.... ;)
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ (ΧΕΧΕΧΕ) ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΕΧΕΧΕ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΚΟΛΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Δ
Απαντήσεις
7
Εμφανίσεις
17K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom