TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 8.023
ααα...τωρα σ επιασα....Καλσηπερα Τζούλι. Δεν σε έχω γευτεί ακόμη.... Ρίξε μια ματιά στο section ερωτικές ιστορίες και θα καταλάβεις....
![]()
ααα...τωρα σ επιασα....Καλσηπερα Τζούλι. Δεν σε έχω γευτεί ακόμη.... Ρίξε μια ματιά στο section ερωτικές ιστορίες και θα καταλάβεις....
![]()
ααα...τωρα σ επιασα....

πνιγομαι,ειναι μεγαλοςθέλω τώρα να το καταπιείς μέχρι τα μπαλάκια![]()

πες μου και μενα πριν πνιγεις απο το κολιμπρι του βολφυααα...τωρα σ επιασα....
τι να σε πω; πηρα σημερα δυο παλληκαρους,ακομα ζεματαω Μικέ μου... :'(πες μου και μενα πριν πνιγεις απο το κολιμπρι του βολφυ![]()

κ που να παμε καλε; να παρουμε τα βουνα;κ πως θα μας βρισκεις μετα;αισχος να φυγετε να πατε αλλου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοπελια σου στελνω την αγαπη μου απο την παγωμενη τσεχια αποψε ταξιδευω οδικως για ολλανδια με τις συνομωτριες.αλλα ολα εδω πληρωνονταιτι να σε πω; πηρα σημερα δυο παλληκαρους,ακομα ζεματαω Μικέ μου... :'(

καποτε θα πεσεις στα χερακια της ερημε και τοτε...αισχος να φυγετε να πατε αλλου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

κ που να παμε καλε; να παρουμε τα βουνα;κ πως θα μας βρισκεις μετα;

επιτελους σταματα να με διασυρεις...δεν εχει να φοβηθει τιποτα...ειμαι παθητικη ειπαμεκαποτε θα πεσεις στα χερακια της ερημε και τοτε...![]()
![]()
![]()
![]()

επιτελους σταματα να με διασυρεις...δεν εχει να φοβηθει τιποτα...ειμαι παθητικη ειπαμε![]()
οχι βρε..σαν βασιλισσα μου φερθηκαν...μωρακι μου εσυ τους αλλους εννοουσα![]()
![]()
![]()
ητανε διφορουμενο αν λαβεις υπ οψιν τα καθ ημας κ πολυ ιδιαιτερως λεγομενα...μη μου κανεις τωρα την παρθενα,θα σ αρπαξω απ την κοτσιδααυτο ειπα τι καταλαβες εσυ?![]()

χοροπηδα λιγο για να φτασεις. :-*ητανε διφορουμενο αν λαβεις υπ οψιν τα καθ ημας κ πολυ ιδιαιτερως λεγομενα...μη μου κανεις τωρα την παρθενα,θα σ αρπαξω απ την κοτσιδα![]()
ελα,σταματα να επιδεικνυεσαι...1.80 ειμαι και μ ενα δεκαρακι γινομαι 1.90....δεν ειμαι σαν τις κοντες που πηγαινεις ;)χοροπηδα λιγο για να φτασεις. :-*
το βραδυ φοραω τακουνια....ελα,σταματα να επιδεικνυεσαι...1.80 ειμαι και μ ενα δεκαρακι γινομαι 1.90....δεν ειμαι σαν τις κοντες που πηγαινεις ;)

....πολυ καλο....το βραδυ φοραω τακουνια....![]()
με ξεπαραδιασανε οι αλλες σημερα στα ψωνια....πολυ καλο....πασο :-*