TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 8.013
καυλα μου εσυ...!!!! τι κανεις; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*προσφερομαι για παρτενερ στην ....φωτογραφηση![]()
οκ..θα σε γραψω στο βιβλιο των γενναιων
καυλα μου εσυ...!!!! τι κανεις; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*προσφερομαι για παρτενερ στην ....φωτογραφηση![]()
καυλα μου εσυ...!!!! τι κανεις; :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εγινε πασα μου...να δεις κ τον νεο μου χωρο ;) ;)μια χαρα ... στην επομενη συναντηση μας , αλληλοσκιζομαστε παιρνεις το δωρακι σου , και αν θες βγαζουμε και νεο ..''διαφημιστικο'' σου![]()
εγινε πασα μου...να δεις κ τον νεο μου χωρο ;) ;)
προσφερομαι για παρτενερ στην ....φωτογραφηση![]()
εκλεισε..προσεληφθη!!!ξαδερφεεεεεεεεεεεε βρεθηκε κι αλλος
τι λες ρε μαστορα κατσε πρωτος εσυ και μετα εγω. δυο μετρα αντρες να παμε να παρτουζωσουμε κανα καλο να του βγει απο τα αυτια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τραγούδα, που λένε στο χωριό σου![]()
πισω ρεεεεεεε!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ειναι καλα παιδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα καλά παιδιά ειναι που κάνουν τις ζημιές :'(
οσο πραγματικο χωρο δωσεις σε καποιον τετοια ζημια να περιμενεις ......το θεμα ειναι να νομιζει οτι του δινεις χωρο ;) ;) ;)
αν στον θεωρητικό χώρο που έδωσες σου κάνει ζημιά με απόδοση όμοια του πραγματικού![]()

θεωρητικα δινεις στον αλλο το χωρο που χρειαζεται για να παιζει και πρακτικα καθολου.αρκει να το ελεγχεις το θεμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν αυτό όμως δεχτεί αλλαγή 180 μοιρών και αντιστραφεί με στόχο εσένα;
τα λεμε wolf 
εχω τον χρονο να κανω και εγω 180 μοιρες.η και 270 να του ερθω απο το πλαι ;) ;) παω στο θρεντ με το thirio που παπαριζονται μεχρι εξπερματωσεως.![]()
![]()
![]()
![]()
τα λεμε wolf
![]()