lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 30
- Πόντοι
- 66
αφου δεν ξερεις απο ποιηση...πισω στο thread του λιλα αμεσωςπολι ορεο πιμα μανινδαμ μου σπαραζι το σικοτι
αφου δεν ξερεις απο ποιηση...πισω στο thread του λιλα αμεσωςπολι ορεο πιμα μανινδαμ μου σπαραζι το σικοτι
αφτο με τι βενταλια ιδικα παργματικα δακρισε το καβλι μουΘα σας αφιερωσω τωρα ενα πολυ ομορφο ποιημα και θα σας ευχηθω να περασετε ομορφα κ προσοχη στον δρομο.
Κυριε ειχα μια ζεστη καρδια σκεπασμενη με κεραμμυδια
στην αλλη ακρη της πολιτειας
Κυριε αγαπουσα τα πουλια χαιρετουσα τους ανεμους
και μεγαλωνα
Κυριε τα βραδυα που αναβες τ αστερια σου
και γω τη μικρη μου λαμπα
ανοιγε ολα μου τα ονειρα βενταλια
κι ειχα πολλα ονειρα Κυριε
τοσα πολλα που γεμισε η καμαρα μου
και δεν χωρουσαν τα επιπλα και τα παπουτσια μου
επειτα δεν χωρουσε και μενα![]()
Εσύ έχυσες πολλά ... δάκρυα?αφτο με τι βενταλια ιδικα παργματικα δακρισε το καβλι μου

καλημέρα καυλιάρα μου με τα ωραία σου τα... τσουρεκάκια...καλημερα παιδες![]()
γεια σου παιδαρε,καλη σου μερακαλημέρα καυλιάρα μου με τα ωραία σου τα... τσουρεκάκια...
ειπαμε...ο Τερκενληςκαλημέρα καυλιάρα μου με τα ωραία σου τα... τσουρεκάκια...
κανε δουλεια σου μωρο μου.... ;)εγω δεν λεω τιποτα γιατι εχω μπλεξει με το pc
εσυ θα τ απολαμβανεις ομως..εχουμε καιρο για παραλιες...κατσε να ψηφιστει το μεσοπροθεσμο...κανε δουλεια να ποτισω κι εγω τα λουλουδακια μουγαμησε τα!!!ο κοσμος ηταν στις παραλιες και εγω απο το πρωι περναω τις ταινιες μου,μουσικη,και προγραμματα!!!εχω γινει κουδουνι!!!
γλυκο θελω τωραγαμησε τα!!!ο κοσμος ηταν στις παραλιες και εγω απο το πρωι περναω τις ταινιες μου,μουσικη,και προγραμματα!!!εχω γινει κουδουνι!!!
γαμησε τα!!!ο κοσμος ηταν στις παραλιες και εγω απο το πρωι περναω τις ταινιες μου,μουσικη,και προγραμματα!!!εχω γινει κουδουνι!!!
τσογλανε