TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 7.826
Καλημέρα και καλή βδομάδα ΜανωλιόΚαλησπέρα σας
Καλημέρα και καλή βδομάδα ΜανωλιόΚαλησπέρα σας
Μπες σ' ένα σαιτ,τόσα υπάρχουν με τσόντες και θα σου λυθούν οι απορίεςΒρε εσύ καλά τα λες αλλά ας το πω εγώ μην παρεξηγηθώ
Μη κρίνεις από το τι γράφεται εδώ.Δεν είναι το μεγαλύτερο.Σίγουρα όμως είναι το πιο θορυβώδες και φανατικό στο σαιτ,αλλά το σαιτ δεν είναι η πραγματικότηταΑν πάρω παράδειγμα από τον εαυτό μου,είναι αρκετοι σαν εμένα που τους αρέσει να είναι μόνο ως ενεργητικοί με τρανς,γιατί γουστάρουν τρανς.
Νομίζω όμως ότι το μεγαλύτερο ποσοστό που πάει με τρανς είναι παθητικοί και μόνο.
Ο,τι θέλει ο πασάς!Ειδικά αν παρακαλάνε με τέτοιο στήσιμο, να μην ψάξεις τον πάτο του πηγαδιού; Κριμα κι αδικο
Θορυβώδες και φανατικό όπως το είπες πολύ σωστά.Μη κρίνεις από το τι γράφεται εδώ.Δεν είναι το μεγαλύτερο.Σίγουρα όμως είναι το πιο θορυβώδες και φανατικό στο σαιτ,αλλά το σαιτ δεν είναι η πραγματικότητα
Πάντως,η αλήθεια να λέγεται,έχω γνωρίσει από εδώ τα καλύτερα παιδιάΘορυβώδες και φανατικό όπως το είπες πολύ σωστά.
Και σίγουρα το σαιτ δεν είναι η πραγματικότητα
πρέπει να κοιτάξω τα αρχείασ' εσένα Τζούλι το μεγαλύτερο ποσοστό τι είναι; ενεργητικοί ή παθητικοί;
Καλές σούβλες!!!
Τι να σε πω; Θα δείξειΘεσσαλονίκη πότε;!
Τέρμα οι σούβλες,από Δευτέρα στο πόστο μουΚαλές σούβλες!!!
κ πάλι σούβλισμα θα έχει το μενού...Τι να σε πω; Θα δείξει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τέρμα οι σούβλες,από Δευτέρα στο πόστο μου
Μωρό μουκ πάλι σούβλισμα θα έχει το μενού...![]()
carla Brazil, αλλα τι σχεση εχει στο θεμα της tzoulis αυτο?![]()
Ο πρώτος χρονοδιακόπτης δεν μπορεί να το πάρει με την πρώτη προσπάθεια, τότε τα παίρνει όλα
Δείτε Ο πρώτος χρονοδιακόπτης δεν μπορεί να το πάρει με την πρώτη προσπάθεια, τότε τα παίρνει όλα πόρνο. Κατηγορία: Ζευγάρι, Νεαρή, Βραζιλιάνες, Τρανς άντρας, Πρωκτικό. Απολαύστε αυτό το Τρανσέξουαλ HD XXX βίντεο και άλλες τσόντες!gr.xhamster.com
Μου το έστειλε για να μάθω την τεχνική και μετά θα με εξετάσειcarla Brazil, αλλα τι σχεση εχει στο θεμα της tzoulis αυτο?