KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.003
- Πόντοι
- 6.727
Τζούλι θα ανεβάσεις κάνα βίντεο να γάμας να μας καυλώσεις
Δυστυχώς μου 'ρχονται μόνο ενεργητικοί,οπότε δεν μπορώ να κάνω βίντεο.Χάλασε πιά ο κόσμοςΤζούλι θα ανεβάσεις κάνα βίντεο να γάμας να μας καυλώσεις
Δεν βλέπω να τρως κουφέτα.Στο ράφι ξέμεινα.ΓεροντοκόρηΠαντρέψου την να αποκατασταθεί επιτέλους ,να κυκλοφορεί με καθαρό κούτελο στην κενωνια ..και εμείς καλεσμένοι,έτσι;
Δυστυχώς μου 'ρχονται μόνο ενεργητικοί,οπότε δεν μπορώ να κάνω βίντεο.Χάλασε πιά ο κόσμος
Αν δεν βρεθούμε σε κάνα γηροκομείο ,θα παρηγοριομαστε από δω μέσα...βλέπεις την σειρά "Γηροκομείο V.i.p.";Noμιζω στο ΑΝΤ1.Δεν βλέπω να τρως κουφέτα.Στο ράφι ξέμεινα.Γεροντοκόρη
Απίστευτα πράγματαΔυστυχώς μου 'ρχονται μόνο ενεργητικοί,οπότε δεν μπορώ να κάνω βίντεο.Χάλασε πιά ο κόσμος
Δεν θα σε αφήσω έτσι.Δεν βλέπω να τρως κουφέτα.Στο ράφι ξέμεινα.Γεροντοκόρη
Να συγκινηθώ τώρα η να περιμένω την γαμήλια μέρα;;;;Δεν θα σε αφήσω έτσι.
Εννοείται την ημέρα του γάμου, θα είσαι καλεσμένος.Να συγκινηθώ τώρα η να περιμένω την γαμήλια μέρα;;;;
Δεν θα μπορέσω να κρατήσω τα δάκρυα μου ως τότε...Εννοείται την ημέρα του γάμου, θα είσαι καλεσμένος.

Ασε που με ζεύουν και με στέλνουν να οργώνω τα χωράφια.ΔράματαΑπίστευτα πράγματα
.Δεν θα μπορέσω να κρατήσω τα δάκρυα μου ως τότε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Θα τα χρειαστώ...θα αποκατασταθείς και μάλιστα από μέλος μας!
Πάνε οι παλιές καλές εποχέςΑσε που με ζεύουν και με στέλνουν να οργώνω τα χωράφια.Δράματα
Αμήν Παναγία μου!Θα τα χρειαστώ...θα αποκατασταθείς και μάλιστα από μέλος μας!
Ευκρινή τα στέφανα αλλά ΠΟΥ είναι τοποθετημένα;Αμήν Παναγία μου!![]()
Με παπά και με κουμπάροΕυκρινή τα στέφανα αλλά ΠΟΥ είναι τοποθετημένα;
Ελπίζω να μην γελάσουν κάποιοι κακεντρεχεις μόλις ακουσθεί κάτι περί παρθένου κατά την τέλεση του Μυστηρίου...
Είναι πιο safe o πολιτικός γάμος αλλά πολύ ξενερωτη φάση...
Με παπά και με κουμπάρο