Όλα οδηγούν στην Τζουλη, λοιπόν!Ο τολμών νικά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tzouli Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.683
- Πόντοι
- 446
Αυτό ακριβώς! Αυτό είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Οι απολαύσεις!Πιπέρι!
MIXALARAS666
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Γειά σου ΤΖΟΥΛΑΡΑ θεάρα...

TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 7.018
γειά σου κούκλεΓειά σου ΤΖΟΥΛΑΡΑ θεάρα...![]()
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 7.018
Με κλειστά μάτια! Ακου με που σε λέωΌλα οδηγούν στην Τζουλη, λοιπόν!
Καλή δουλειά ;)Τί ωραία μέρα σήμερα!! Καιρός για δουλειά![]()
Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 41.366
- Πόντοι
- 5.906
Καλησπερα σας.
Ραντεβού με τη θεά Τζούλι τη Τετάρτη που μας πέρασε στα εξωτικά Πετράλωνα.
Ο χώρος πεντακάθαρος,η Τζούλι πανέμορφη ξανθιά με ένα μοντελέ σωματάκι και ένα διμετρο πόδι που σου κόβει την ανάσα.
Καθόμαστε για λίγο στο σαλόνι και γνωριζόμαστε και από κοντά, αρχίζει το χαϊδολογημα και με μιας μου αρχίζει ένα στοματικό σαν να είναι έμπειρη πορνοστάρ, ένα στοματικό τόσο υπέροχο δεν θα ήθελα να σταματήσει ποτέ και εννοείται ακόμα το θυμάμαι σαν χτες.
Για να απολαύσω καλύτερα τη καλιγραμη λατρεία μου,τη προτείνω να πάμε στο κρεβάτι για συνέχεια του σκηνικού.
Μετά από πολύ πόνο στη πίπα και χωρίς να αντέχω άλλο της είπα να στηθεί,στήνεται στα 4 και με το που βλέπω το αψεγάδιαστο πετίτ κωλαρακι τα χάνω.
Μπαίνοντας σιγά σιγά ( για να μην τελειώσω με το καλησπέρα σας από τη καύλα και απογοητεύσω την ίδια και εμένα)και βλέποντας τον Κλεομένη μου να χάνεται μέσα σε αυτο το μοντέλο,με γεμίζει μια αίσθηση χαράς και απόλαυσης.
Σιγά σιγά αρχίζω να δίνω πόνο που από τη καύλα δυστυχώς δε κράτησε πολύ και μετά από ένα τέταρτο από συνεχές σφυροκόπημα τελειώνω και νιώθω σαν παιδί που βλέπει παιδική χαρά για πρώτη φορά στη ζωή του.
Πάμε σαλόνι,τρώμε λίγες φράουλες λέγοντας τα περί ανέμων και υδάτων και μετά από λίγο μπαλαμουτιασμα(δε χόρταινα να χαϊδεύω μπουτάκι)ο Κλεομένης μου ξύπνησε, πάμε κρεβάτι και ξανά αρχίζει μια πίπα πιο βαθιά και υπέροχη από πριν.
Δίνοντας πόνο με τέχνη και ηδονή στη πίπα μετά από λίγο δεν άντεχα και της πρότεινα να στηθεί να τη ξανά χορτάσω, πράγμα που έκανα με πρωτόγνωρη απόλαυση και καύλα.
Σε στάσεις στα 4 και ιεραποστολικό η Τζούλι έβγαζε ευχαρίστηση και ικανοποίηση που δεν ήθελα να τελειώσει.
Μετά από αρκετή ώρα αγκομαχιτού και σεξουαλικού σκηνικού μέχρι τέλους τελείωσα ξανά μέσα της,ένιωθα λες και το έκανα πρώτη φορά με τη κοπέλα μου.
Φεύγοντας από το σπίτι τής ένιωσα τόσο υπέροχα λες και έγινα παιδί ξανά.
Η Τζούλι είναι ένας χαρακτήρας υπέροχος ευγενικός και καλόκαρδος,θα κοιτάξει να σου φτιάξει τη διάθεση όσο χάλια και να είσαι.
Με τη Τζούλι θα νιώσεις σαν να είσαι με τη κοπέλα σου η εμπειρία μαζί της θα σου μείνει αξέχαστη.
Ραντεβού με τη θεά Τζούλι τη Τετάρτη που μας πέρασε στα εξωτικά Πετράλωνα.
Ο χώρος πεντακάθαρος,η Τζούλι πανέμορφη ξανθιά με ένα μοντελέ σωματάκι και ένα διμετρο πόδι που σου κόβει την ανάσα.
Καθόμαστε για λίγο στο σαλόνι και γνωριζόμαστε και από κοντά, αρχίζει το χαϊδολογημα και με μιας μου αρχίζει ένα στοματικό σαν να είναι έμπειρη πορνοστάρ, ένα στοματικό τόσο υπέροχο δεν θα ήθελα να σταματήσει ποτέ και εννοείται ακόμα το θυμάμαι σαν χτες.
Για να απολαύσω καλύτερα τη καλιγραμη λατρεία μου,τη προτείνω να πάμε στο κρεβάτι για συνέχεια του σκηνικού.
Μετά από πολύ πόνο στη πίπα και χωρίς να αντέχω άλλο της είπα να στηθεί,στήνεται στα 4 και με το που βλέπω το αψεγάδιαστο πετίτ κωλαρακι τα χάνω.
Μπαίνοντας σιγά σιγά ( για να μην τελειώσω με το καλησπέρα σας από τη καύλα και απογοητεύσω την ίδια και εμένα)και βλέποντας τον Κλεομένη μου να χάνεται μέσα σε αυτο το μοντέλο,με γεμίζει μια αίσθηση χαράς και απόλαυσης.
Σιγά σιγά αρχίζω να δίνω πόνο που από τη καύλα δυστυχώς δε κράτησε πολύ και μετά από ένα τέταρτο από συνεχές σφυροκόπημα τελειώνω και νιώθω σαν παιδί που βλέπει παιδική χαρά για πρώτη φορά στη ζωή του.
Πάμε σαλόνι,τρώμε λίγες φράουλες λέγοντας τα περί ανέμων και υδάτων και μετά από λίγο μπαλαμουτιασμα(δε χόρταινα να χαϊδεύω μπουτάκι)ο Κλεομένης μου ξύπνησε, πάμε κρεβάτι και ξανά αρχίζει μια πίπα πιο βαθιά και υπέροχη από πριν.
Δίνοντας πόνο με τέχνη και ηδονή στη πίπα μετά από λίγο δεν άντεχα και της πρότεινα να στηθεί να τη ξανά χορτάσω, πράγμα που έκανα με πρωτόγνωρη απόλαυση και καύλα.
Σε στάσεις στα 4 και ιεραποστολικό η Τζούλι έβγαζε ευχαρίστηση και ικανοποίηση που δεν ήθελα να τελειώσει.
Μετά από αρκετή ώρα αγκομαχιτού και σεξουαλικού σκηνικού μέχρι τέλους τελείωσα ξανά μέσα της,ένιωθα λες και το έκανα πρώτη φορά με τη κοπέλα μου.
Φεύγοντας από το σπίτι τής ένιωσα τόσο υπέροχα λες και έγινα παιδί ξανά.
Η Τζούλι είναι ένας χαρακτήρας υπέροχος ευγενικός και καλόκαρδος,θα κοιτάξει να σου φτιάξει τη διάθεση όσο χάλια και να είσαι.
Με τη Τζούλι θα νιώσεις σαν να είσαι με τη κοπέλα σου η εμπειρία μαζί της θα σου μείνει αξέχαστη.
ooneway2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, για πρώτη φορά στη Τζούλι?
Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 41.366
- Πόντοι
- 5.906
Αν πας πρώτη φορά (εκτός αν ρωταγες εμένα οπότε ναι πρώτη φορά ήταν και σίγουρα όχι η τελευταία)θα περάσεις πολύ όμορφα και θα είναι συλλεκτική έκδοση η εμπειρία σου μαζί της θα το δεις,δεν υπερβάλλωΚαλημέρα και καλή εβδομάδα, για πρώτη φορά στη Τζούλι?
Ahotone
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
ξανα στο κλαρι το κοριτσι?
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 7.018
Αυτή είναι τρίτη μου εξαδέλφη,δεν είμαι εγώ
ξανα στο κλαρι το κοριτσι?
ooneway2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
ooneway2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα! Πολύ θα το ήθελε αλλά δεν....!!! Έχεις πολύ μεγαλύτερο πάθος και λαγνεία στο βλέμμα σου.
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 7.018
Με κοιτάς,πως σε κοιτώ;Καλημέρα! Πολύ θα το ήθελε αλλά δεν....!!! Έχεις πολύ μεγαλύτερο πάθος και λαγνεία στο βλέμμα σου.
Συνημμένα
ooneway2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Οχι έτσι, είναι μόνο για τον ένα η ευχαρίστηση, ίσως ένα 69 είναι καλύτερο, πιστεύω!Με κοιτάς,πως σε κοιτώ;
Ahotone
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Με κοιτάς,πως σε κοιτώ;
Αλλο εψαχνα... αλλο βρηκα... αλλα τελικα ταιριαζει καλυτερα πιστευω! χαχα
TZOYLI
Trans