προγραμμα για μενα ειδικα δεν θα βρεις να κανεις στανταρ.δυσκολη περιπτωση.
σ'εχω ;)
προγραμμα για μενα ειδικα δεν θα βρεις να κανεις στανταρ.δυσκολη περιπτωση.
δεν υπαρχει. ρωτα την τζουλη αν μ'εχειςσ'εχω ;)

τζουλη δεν εχω ποσταρει ποτε σε θρεντ για τρανς αλλα μιας και βλεπω ενα μελος εδω μεσα ονοματι λακης 33
τρελενεται για παθητικο ρολο, αλλα ο καημενουλης δεν εχει πολλα λεφτα διοτη του τα τρωει ο νταβας του απο της μαπες που τρωει..
θα τον παρεις εναν παθητικο για 5λεπτακια ε ενα 20αρακι θα στο δωσει
να το το αγορι μου το καυλιαρικο... Ειναι λιγο σχιστοματης αλλα με τοσους αφγανοασιατες που εχει παρει λογικο να αλλαξει το γενετικο υλικο του![]()
δεν υπαρχει. ρωτα την τζουλη αν μ'εχεις
στη μουσικη εννοουσα![]()
ενα ς 2000 τουμπανο
photo me shmansh panw sto ama3i, oxi panw sth photo, "mike strats"![]()
πανω στο καπω να αναγνωριζομαστε οι μπουρδελιαρηδες να βαλω και ενα τετοιοπανω στο καπω να αναγνωριζομαστε οι μπουρδελιαρηδες
perimenw pic![]()
και στο τζουκ μποξ βαλε![]()
παω να κοιμηθω

εισαι τρελλος και πως θα παιζει μετα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παω να κοιμηθω
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ δεν μπορεις να εξυπηρετησεις το παιδι; εγω με τη νεα χρονια θα μαι παθητικη κ δεν θα μπορεσωτζουλη δεν εχω ποσταρει ποτε σε θρεντ για τρανς αλλα μιας και βλεπω ενα μελος εδω μεσα ονοματι λακης 33
τρελενεται για παθητικο ρολο, αλλα ο καημενουλης δεν εχει πολλα λεφτα διοτη του τα τρωει ο νταβας του απο της μαπες που τρωει..
θα τον παρεις εναν παθητικο για 5λεπτακια ε ενα 20αρακι θα στο δωσει
να το το αγορι μου το καυλιαρικο... Ειναι λιγο σχιστοματης αλλα με τοσους αφγανοασιατες που εχει παρει λογικο να αλλαξει το γενετικο υλικο του![]()
εσυ δεν μπορεις να εξυπηρετησεις το παιδι; εγω με τη νεα χρονια θα μαι παθητικη κ δεν θα μπορεσω

ειδες βρε παλιανθρωπε τι κανω για σενα; ;)κοριτσαρα μου εσυ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()