kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46.934
- Πόντοι
- 6.256
Πώς από δω ;
Πώς από δω ;
Πώς θα μπορούσα να λείψω;Πώς από δω ;
Πως θα μπορούσα να Γλύψω ... διάβασα, παρασυρμένος από τα emojisΠώς θα μπορούσα να λείψω;
Πάω να κράξω την κοσιώνη, θα ρθείς?Πώς θα μπορούσα να λείψω;
Η καταστροφή με σάρκα και οστά.....Αγόρια μου, 7 -17 Ιούνη δε θα είμαι καθόλου διαθέσιμη (μίνι διακοπές)
Έως τότε περιορισμένα ραντεβού & προγραμματισμένα αρκετά νωρίτερα
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά
![]()
Δεν έχεις άδικο...η ροή των υγρών δημιουργεί προϋποθέσεις παρασυρσεως...Πως θα μπορούσα να Γλύψω ... διάβασα, παρασυρμένος από τα emojis
Γιατι ρε;Έστειλες βιογραφικό στο ΣΚΑ'Ι' και δεν σε προσέλαβε;Πάω να κράξω την κοσιώνη, θα ρθείς?
Το γέλιο μακραίνει την ζωή...σε βλέπω αιωνόβια Μυλαιδη μου!!

Η jo έχει χιούμορ, και πολύ !!Το γέλιο μακραίνει την ζωή...σε βλέπω αιωνόβια Μυλαιδη μου!!
Για αυτό θα φτάσει αιωνόβια...Η jo έχει χιούμορ, και πολύ !!
Κι αυτοσαρκασμό, δείγμα ευφυΐας λεει η επιστήμηΗ jo έχει χιούμορ, και πολύ !!
Καληνύχτα όμορφηΚι αυτοσαρκασμό, δείγμα ευφυΐας λεει η επιστήμη
Καληνύχτα αγόρια μου![]()
Να φτάσει και στα 100!Και τότε θα την προτιμώ αν ζω!!!Για αυτό θα φτάσει αιωνόβια...
Κι αυτοσαρκασμό, δείγμα ευφυΐας λεει η επιστήμη
Καληνύχτα αγόρια μου![]()
Kαληνυχτα!!Έχεις έναν τρόπο να κάνεις την απόλαυση να ακούγεται τέχνη !!!Αγόρια μου,
το τελευταίο διάστημα οι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου τρώνε αρκετό χρόνο,αν κι εχω περιορίσει τον αριθμό των ραντεβού που έκανα,όταν θα βρεθώ με κάποιον θα είναι γιατί γουστάρω να περάσω καλά πρωτίστως εγώ ,κι αυτό έχει ως συνέπεια να περνα σουπερ κι ο παρτενέρ!
Παραθέτω κάποια αγόρια που είδα τις τελευταίες μέρες, και γράψανε κι αυτά την εμπειρία τους
Σας ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου για τη προτίμηση σας τόσα χρόνια αλλά και την υπέροχη παρέα σας στο νήμα
Όπως έχει γράψει ένας φίλος εδώ " η κάθε κοπέλα έχει ακριβώς τους πελάτες που της αξίζουν ", έτσι κι εγώ έχω όλους εσάς..
*Για μένα είστε ερωτικοί παρτενέρ κι όχι αυστηρά πελάτες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και 2 καλές τσόντες απ τ αρχείο μου-τις εχω όλες μαζεμένες στο προφιλ μου όποιος γουστάρει να τις δει ξανά!

Το να πω ότι μόλις ανέβηκε η πίεσή μου, θα είναι ψέμα; !!!Ομορφιές μου!
Αν κι είμαι λίγο στο τρέξιμο με τις δουλειές μου,δε σας ξεχνώ!
Να σας στείλω νοερά τα φιλιά & την αγαπη μου
![]()