Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 219.720
Πάντα τέτοιαΚαυλωτοι....
Πάντα τέτοιαΚαυλωτοι....
Από κοντά καυλαΠάντα τέτοια![]()
Κατι γίνεται...Οι όμορφοι" λουτσοι σας" πως πάνε με το κρυο;Στέκουν δυνατοί & αγερωχοι;!![]()
....το ξέρεις& το ξερουν ολοι,ότι δεν είναι το στυλ μου αγάπες & λουλούδια (μεταφορικα & κυριολεκτικά), αλλα μ αρέσει φουλ που είσαι αυθεντικός τύπος και δε το παίζεις κάτι που θα θελαν οι άλλοι να είσαι..!Καλή μου Jo
& αγαπημένο μου
όμορφο πλάσμα….
…σκέφτομαι τι να είναι άραγε
σωστό.. και τι είναι λάθος…
…Μάλλον υποκειμενικό είναι
και ανάλογα από ποια σκοπιά
βλέπει κανείς την οπτική των
πραγμάτων…
Έχουμε δρόμο ακόμα Jo…
και γώ θα σ’ αγαπώ…
Καλό και όμορφο βράδυ
αγαπημένη μου μικρή…
Δοκιμασμένοι σε χειμώνες και καλοκαίρια.!!!!Οι όμορφοι" λουτσοι σας" πως πάνε με το κρυο;Στέκουν δυνατοί & αγερωχοι;!![]()
Ω ναι,είμαι σιγουρηΔοκιμασμένοι σε χειμώνες και καλοκαίρια.!!!!
Και οι δύο φωτογραφίες είναι υπέροχες, αλλά η πρώτη τα σπάει!!!Καλησπερα & καλη εβδομάδα αστέρια μου
![]()
![]()
Ζουμερές μπουτάρες!!!Βροχερός καιρός..αλλά με μια ζεστή καλησπέρα από μένα!
![]()
Το ξέρω αστέρι μου..όπως έχω κι εγώ αδυναμία σε σέναΚαι οι δύο φωτογραφίες είναι υπέροχες, αλλά η πρώτη τα σπάει!!!
Άλλωστε έχω αδυναμία σε αυτά τα βυζάκια!!!
Καλησπέρα μάτια μου!Καλησπέρα γυναικάρα!!!!
Βροχερός καιρός..αλλά με μια ζεστή καλησπέρα από μένα!
Διαστημική μουναρα!!!!![]()
Μούσκεμα ο καιρός, μούσκεμα κι όσοι σ' έχουμε γνωρίσει <3Βροχερός καιρός..αλλά με μια ζεστή καλησπέρα από μένα!
![]()
...αφού έρχομαι στα ραντεβού όταν οι καυλες μου είναι στο κόκκινο, βρισκω κι εσας εκει καυλωμένους,λογικο να τα κάνουμε μούσκεμα όλαΜούσκεμα ο καιρός, μούσκεμα κι όσοι σ' έχουμε γνωρίσει <3
Το κόκκινο νυχάκι είναι αυτό που απογειώνει την καυλα. Δεν σταματάς να μας "ζεσταίνεις" ποτέΒροχερός καιρός..αλλά με μια ζεστή καλησπέρα από μένα!
![]()
Φροντίζεις εσύ γι αυτό γυναικάρα όμορφηΟι όμορφοι" λουτσοι σας" πως πάνε με το κρυο;Στέκουν δυνατοί & αγερωχοι;!![]()
Με τέτοια καλησπέρα, ο καιρός έξω δεν μετράει καθόλουΒροχερός καιρός..αλλά με μια ζεστή καλησπέρα από μένα!
![]()