trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 32.848
- Πόντοι
- 7.865
Ναι αλλά αποδίδει διπλά , όταν έχει κεφιαΜπα,όποτε έχει κέφια δουλεύει ο τεμπελάκος![]()
Ναι αλλά αποδίδει διπλά , όταν έχει κεφιαΜπα,όποτε έχει κέφια δουλεύει ο τεμπελάκος![]()
...Α ναι άμα πάρει μπρος,δε σταματά!!Ναι αλλά αποδίδει διπλά , όταν έχει κεφια
Καλημέρα μωρό!!Μια γλυκιά καλημέρα ματάκια μου .![]()
Η σουφριτσα σπίθες βγάζει......Α ναι άμα πάρει μπρος,δε σταματά!!
Καλημέρα μωρό!!
Σε βιντεάκι το θέλουμε να ακούμε και τη φωνούλα σουΌταν τάζω κάτι, το κάνω..
Οριστε σημερινό αναλ,αν και λίγο σκοτεινό διοτι ξεχάσαμε το φλας αλλα οκ,το νόημα βγαίνει.. κωλογ@μησι
![]()
Καλημέρα και φιλιά……Τη καλημέρα & τα φιλιά μου!
![]()
Επίσης ματάκια μου!Καλημέρα και φιλιά……
Αχχχχ και να ημουν εκει να σου σκισω το κωλαρακι...Τη καλημέρα & τα φιλιά μου!
![]()
ΚαβλααΚαλημέρα στ άτακτα αγορια μου...
![]()
ακινητη!!!! ψηλα τα ποδια!!!! χαχαχΤη καλημέρα & τα φιλιά μου!
![]()
ΘελωΌταν τάζω κάτι, το κάνω..
Οριστε σημερινό αναλ,αν και λίγο σκοτεινό διοτι ξεχάσαμε το φλας αλλα οκ,το νόημα βγαίνει.. κωλογ@μησι
![]()
Καυλωμενοι ειμαστεΑταξία βλέπω στ αγορια..μύρισε weekend κι είστε ξε-σηκωμενοι![]()

Κορμαρα η γυναικάρα μου!!!Λοιπόν, σήμερα επισκέφτηκα και τις 3 σουίτες του Μάντισον..!
Τ αγορια μου θέλανε άπλα
*Να βάλω φωτο με το φρεσκο καρε μου για καληνύχτα
![]()
Επίσης μάτια μουΚαλημερα καρδιά μου όμορφη ενα όμορφο Σαββατοκύριακο να εχεις...![]()
..γιατί εσύ πας πίσω, άνδρα μου ομορφε!!Κορμαρα η γυναικάρα μου!!!
Σ ευχαριστώ μάτια μου αλλα είμαι πλέον φουλ επιφυλακτική ..εδώ" περσονες" που με πλησίασαν για ραντεβού κι η ασυνέπεια τους ακομα και στο παρα 1' απλά τραγική..!καλημερα Ιωαννα...παρακολουθω χρονια το νημα αλλα ειμαι 38 ετων,εμφανησιμος και ειμαι ακομα αρκετα ντροπαλος με τις γυναικες(θελω καθοδηγιση χαχαχα)..το γραφω εδω γιατι θελω να το ξερουν ολοι....θελω να σε συναντησω παρα πολυ ομως δεν εχουμε βρεθει ξανα..να σε καλεσω καποια στιγμη και να κανονισουμε οταν μπορεις?
Πάντα σικ το καρέ…. Με γεια!!!!Λοιπόν, σήμερα επισκέφτηκα και τις 3 σουίτες του Μάντισον..!
Τ αγορια μου θέλανε άπλα
*Να βάλω φωτο με το φρεσκο καρε μου για καληνύχτα
![]()