Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.469
Με ξέρεις χρόνια αστέρι μουΔεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο της στον έρωτα.
Είναι από τα πιο ξηγημενα και ξεκάθαρα άτομα η Jo.
Αλήθειες και μόνο αλήθειες
Με ξέρεις χρόνια αστέρι μουΔεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο της στον έρωτα.
Δεν υποκρινεσαι ούτε στον έρωτα ούτε στα λόγιαΜε ξέρεις χρόνια αστέρι μου![]()
Αυτή ακριβώς την εντύπωση αποκόμισα κι εγώ όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο ότι λίγες μέρες. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να τη συναντήσω αλλά θα είναι προτεραιότητά μου όταν με το καλό επιστρέψει απ' το ταξίδι της.Δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο της στον έρωτα.
Σ ευχαριστώ πολύ αγόρι!Αυτή ακριβώς την εντύπωση αποκόμισα κι εγώ όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο ότι λίγες μέρες. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να τη συναντήσω αλλά θα είναι προτεραιότητά μου όταν με το καλό επιστρέψει απ' το ταξίδι της.
Μαγευτικό μαλλί και καύλα βέβαιαΚαλησπέρα
![]()
Εγκρίνω και επαυξάνω φίλε μου!!!Δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο της στον έρωτα.
Μπορει να ψάχνω και κάνα γαμπρό καλε,που το ξέρεις εσύ..?!Αφήστε κατα μέρος τις φιλοφρονήσεις και τα σ αγαπω μ αγαπας, η κοπέλα θέλει πελάτες καλούς και καθαρούς και όχι γαμπρούς
Κι εσείς είστε τ αγορια της καρδιάς μου και το ξερετεΕγκρίνω και επαυξάνω φίλε μου!!!
Αυτή είναι η Jo της καρδιά μας!!!
Ποτέ δε πέφτω έξω σ επιλογή νέου πελάτη..χθες τα λέγαμε με μηνύματα σήμερα βρεθήκαμε, και πέρασε μια ώρα μ έντονο παθιασμένο σεξ κι απίστευτο σοσιαλ,λες και σε γνώριζα χρόνια!Ένα μεγάλο μπράβο για πάρτη της!ένα μεγάλο ευχαριστώ και που με δέχτηκε σαν νέο πελάτη και για το φανταστικό ραντεβού!είναι θεαρα!!!!
Πως να πέσεις έξω, αφού μας περνάς από συνέντευξη!!!Ποτέ δε πέφτω έξω σ επιλογή νέου πελάτη..χθες τα λέγαμε με μηνύματα σήμερα βρεθήκαμε, και πέρασε μια ώρα μ έντονο παθιασμένο σεξ κι απίστευτο σοσιαλ,λες και σε γνώριζα χρόνια!
Σ ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη ώρα & γνωριμία μας αστερι μου!
Ωραία, χαιρομαι..οσονούπω
Κολλάει το σάιτ σήμερα, με το ζόρι να κάνω ποστ,τεσπα!Καλή ηταν η φωτο καλε, γιατι την εβγαλες
Κολλάει το σάιτ σήμερα, με το ζόρι να κάνω ποστ,τεσπα!
Καλησπέρα, ξανά διαθέσιμη απο 28 September
![]()
Πολυ καλή η φώτοΚολλάει το σάιτ σήμερα, με το ζόρι να κάνω ποστ,τεσπα!
Καλησπέρα, ξανά διαθέσιμη απο 28 September
![]()
...αμασητο θα κατεβει το φρεσκοΤηλέφωνο..σε κόβω άτακτο& καυλιάρικο αγορι εσένα..