Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.232
- Πόντοι
- 42.528
Καλησπέρα ομορφιά
Καλησπέρα ομορφιά
Αχχχ και να ήμουν πίσω σου τώρα..Καλησπέρα
![]()
Καλησπέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα!!Καλησπέρα
![]()
κούκλαΚαλησπέρα
![]()
Και καυλιάρα στο φουλκούκλα
Γειά σου καυλιαρη γείτονα!Και καυλιάρα στο φουλ
κούκλα
Καλησπέρα τσαχπινη μου!Να πω την αργοπορημένη μου καλησπέρα στην αγαπημένη μου κουμπάρα ....καλησπεεεερρραααααααααα καρδιά μου ...![]()
Σύντομα ξανά..Αχχχ και να ήμουν πίσω σου τώρα..
Καλησπέρα στην Αφροδίτη της μήλουΚαλησπέρα
![]()
Δεν βλέπω την ωρα και τη στιγμή που θα είμαι πάλι πίσω σου... να γυρίσουμε βιντεακι με το σφιχτό κωλαρακι σου!Καλησπέρα τσαχπινη μου!
Σύντομα ξανά..![]()
Τι ομορφο βυζακι ειναι αυτο.Καλησπέρα
![]()
Καλησπέρα καρδιά μου ??????? Ξετυλίγεται το κουβάρι κουμπάρε της jo .........Να πω την αργοπορημένη μου καλησπέρα στην αγαπημένη μου κουμπάρα ....καλησπεεεερρραααααααααα καρδιά μου ...![]()
Γιατί μας σκανδαλίζει τότε .......με τόση ζέστη ??Καυτές καλησπέρες!
Να παραθέσω αλλα 3 αγορια που εγραψαν κι αυτα για μένα,φυσικα για τα πάντα αναλυτικά σε εμπειρίες/υλικο ,πατάτε στο προφίλ μου
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Να ενημερώσω επισης,οτι Σαββατοκύριακο δε θα κάνω ραντεβού
![]()
κορυφαιο βυζακι, 20χρονης να τα λεμε αυτα παιδιαΚαλησπέρα
![]()
Καλησπέρα και σήμερα… Τελικά, έχεις γίνει η πιο σταθερή φαντασίωσή μου.Καλησπέρα
![]()
Απο τις τυχερές αγορι που εχω καλό φυσικό στηθος!κορυφαιο βυζακι, 20χρονης να τα λεμε αυτα παιδια
Ωωωω..ευχαριστώ πολύ πού μπήκες στο κόπο αγόρι αν και δε με γνωρίζεις προσωπικά, να γράψεις την άποψη σου,η οποία είναι άκρως τιμητική!Θα μου επιτρέψετε να γράψω λίγες φράσεις για τη Jo.
Η Jo είναι μια γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση σε αυτό που κάνει. Το αν είναι όμορφη ή super sexy αυτό το κρίνει ο καθένας ατομικά.
Ο τρόπος όμως και η υπευθυνότητα σε αυτό που κάνει, την καθιστά ξεχωριστή.
Διαβάζω γι' αυτήν χρόνια (όπως άλλωστε & όλο το bou) έχω γίνει όμως μέλος πριν λίγες μέρες.
Ένας λόγος είναι ότι πρέπει να αποδίδουμε τα εύσημα σε αυτές που το αξίζουν & να κατακεραυνώνουμε τα κακώς κείμενα. Γιατί αυτά τα κορίτσια (καλώς ή κακώς) αποτελούν πλέον ένα κομμάτι της ζωής μας.
Υ.γ.1 Δεν έχω βρεθεί ποτέ με τη Jo. Και μάλλον κατά 90% δεν πρόκειται να βρεθώ. Έτσι λοιπόν δεν θα γράψω κάτι άλλο δημόσια για αυτή τη σπάνια γυναίκα. Ένας αντικειμενικός λόγος είναι η αποκλειστική συνεύρεση στα βόρεια προάστια.
Υ.γ.2 Εάν η ιερόδουλη (ευρύτερα σαν έννοια είχε στέμμα - όπως η βασίλισσα - )
η Jo θα ήταν σίγουρα ένα πολύτιμο πετράδι σε αυτό το στέμμα.
Υ.γ.3 Κάποια λίγα κορίτσια εδώ είναι σαν τη Jo και θα αναφερθούν κάποια στιγμή.
Jo τα σέβη μου και πολλές ευχαριστίες για πάρτη όλων όσων έχουν βρεθεί μαζί σου.
Όπως και ο προηγούμενος φίλος, νιώθω την ανάγκη να πω δυο λόγια για την Jo — χωρίς να την έχω γνωρίσει ποτέ.Ωωωω..ευχαριστώ πολύ πού μπήκες στο κόπο αγόρι αν και δε με γνωρίζεις προσωπικά, να γράψεις την άποψη σου,η οποία είναι άκρως τιμητική!
Χαίρομαι που βγάζω προς τα εξω μια" όμορφη /θετική εικόνα ως άτομο" ακόμα κ στα παιδιά που δεν μ έχουν συναντήσει!
Να είσαι καλά & να περνάς σουπερ![]()
... αχ,όλο το χρυσάφι του κόσμου να μου χάριζαν,η ικανοποίηση που παίρνω όταν αισθάνομαι ότι προσφέρω έστω λιγάκι ,όμορφες & ξένοιαστες στιγμές σε σας τ αγορια,δεν υπάρχει!!Όπως και ο προηγούμενος φίλος, νιώθω την ανάγκη να πω δυο λόγια για την Jo — χωρίς να την έχω γνωρίσει ποτέ.
Η παρουσία της, ο τρόπος που εκφράζεται και η συνέπειά της, αποπνέουν σεβασμό και ποιότητα. Δεν είναι μόνο όμορφη· είναι κυρίως αξιοπρόσεκτη για τον τρόπο που στέκεται στον χώρο.
Αν αυτή η “σκηνή” είχε διακρίσεις, η Jo θα ήταν σίγουρα ανάμεσα στις κορυφαίες.
Με εκτίμηση,
αστα μαν τρέλαΤι ομορφο βυζακι ειναι αυτο.