lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.064
- Πόντοι
- 366
αχ αυτο το πατουσακι, που ψιλοφενεται!!Καλημέρα αστέρια μου!Εύχομαι μια όμορφη & καυτή μέρα..
Διαθέσιμη για ραντεβού παρασκευή πάλι,σας φιλώ γλυκα!
![]()
![]()
αχ αυτο το πατουσακι, που ψιλοφενεται!!Καλημέρα αστέρια μου!Εύχομαι μια όμορφη & καυτή μέρα..
Διαθέσιμη για ραντεβού παρασκευή πάλι,σας φιλώ γλυκα!
![]()
![]()
Να και οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες!!!Καλημέρα στ αγόρια μου
![]()
Αστέρι μου εσύ όμορφο!ΕπίσηςΝα και οι καλλιτεχνικές φωτογραφίες!!!
Από τις αγαπημένες μου αυτή!!!
Να έχεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο γυναικάρα μου!!!
Καλημέρα αγάπη!!Όμορφη Παρασκευη!Καλημερα γλυκιά κουμπαρουλα μου μια όμορφη Παρασκευη να έχουμε..![]()
Καλημέρα… κι εσύ ξέρεις να μας ξυπνάς όμορφα!Καλημέρα στ αγόρια μου
![]()
Χαρά μου να ξυπνάω κι εσάς με καυλες!Εγώ τις έχω σταθερα μωράκι!!Καλημέρα… κι εσύ ξέρεις να μας ξυπνάς όμορφα!![]()
Γειτόνισσα η φωτογραφία σου είναι μοντέλου δεν παίζεσαι!!Καλημέρα στ αγόρια μου
![]()
Μάλλον θα κοιμάται!!! Η θα καταστρώνει σχέδιοΔύο αγαπημένα σου αγόρια έχουν τρελή επιθυμία να βρεθούν μαζί σου ταυτόχρονα.![]()
Η αλήθεια είναι ότι ενώ με ζητούσαν σε μεγάλες πασαρέλες προτίμησα το μπου κομΓειτόνισσα η φωτογραφία σου είναι μοντέλου δεν παίζεσαι!!![]()
...σε τέτοια δεν λέω όχι ποτέ, ειδικά όταν πρόκειται γι αγόρια μου αγαπημένα!Δύο αγαπημένα σου αγόρια έχουν τρελή επιθυμία να βρεθούν μαζί σου ταυτόχρονα.![]()
Είχα αργά το τελευταίο ραντεβού και τώρα άραξα και σας απολαμβάνω!Μάλλον θα κοιμάται!!! Η θα καταστρώνει σχέδιο![]()
..θα σας πάρω και τους 2 και με ντοκουμέντα όμως.. χεχεχεχε!!Φίλε dragon λες να κωλονη??
Ε τη χωρίς ντοκουμέντα!!..θα σας πάρω και τους 2 και με ντοκουμέντα όμως.. χεχεχεχε!!
Εμείς πότε θα σε απολαύσουμε μαζί?Η αλήθεια είναι ότι ενώ με ζητούσαν σε μεγάλες πασαρέλες προτίμησα το μπου κομ
...σε τέτοια δεν λέω όχι ποτέ, ειδικά όταν πρόκειται γι αγόρια μου αγαπημένα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είχα αργά το τελευταίο ραντεβού και τώρα άραξα και σας απολαμβάνω!
Βρείτε μέρα κ ώρα κι εδώ ειμαι!!Εμείς πότε θα σε απολαύσουμε μαζί?![]()
Δέσμευομαστε για τρίο, ενώπιόν όλου του μπου και με ντοκουμέντα!Ε τη χωρίς ντοκουμέντα!!
Μέρα και ώρα
Φίλοι είμαστε και θα την βρούμε την άκρη.Βρείτε μέρα κ ώρα κι εδώ ειμαι!!
Μόνο να μην τσακωθείτε ποιος θα μπει μπροστά και ποιος πίσω..!!
Θα το παίζουμε κορόνα γράμματαΒρείτε μέρα κ ώρα κι εδώ ειμαι!!
Μόνο να μην τσακωθείτε ποιος θα μπει μπροστά και ποιος πίσω..!!