Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.942
Χαρά μου εσύΈργο τέχνης είναι αυτό το κορμί!!!
Χαρά μου εσύΈργο τέχνης είναι αυτό το κορμί!!!
Καλημέρα κορμάρα θανατηφόρα. Ρε τι κορμί θα απολαύσω σήμερα ...Καλό βράδυ άτακτα αγορια..
![]()
Θανατηφορα φωτο και δοση..!!Καλό βράδυ άτακτα αγορια..
![]()
Το νου σουυυυυυυυυυυυ ,,θα τα πω όλα κάπου!!!!!! Ξέρεις εσύ ....Με μεγάλη μου χαρά.. !
..το χεις δει live εσυ![]()
Καλημέρα στο πιο φωτεινό αστέρι! Να είναι η μέρα σου τόσο όμορφη όσο το μήνυμά σου! …Καλημέρα αστέρια μου!Εύχομαι μια όμορφη & καυτή μέρα..
Διαθέσιμη για ραντεβού παρασκευή πάλι,σας φιλώ γλυκα!
![]()
![]()
Έχουνε ξεκινήσει οι ζέστες, ανεβάζεις και τις φωτό, άντε να δούμε πως θα την βγάλουμε και σήμερα......Καλημέρα αστέρια μου!Εύχομαι μια όμορφη & καυτή μέρα..
Διαθέσιμη για ραντεβού παρασκευή πάλι,σας φιλώ γλυκα!
![]()
![]()
Σήμερα έχουμε.......... γνωριμία!!!Έχουνε ξεκινήσει οι ζέστες, ανεβάζεις και τις φωτό, άντε να δούμε πως θα την βγάλουμε και σήμερα......
Ωχ,ωχ,ωχ! Το βλέπω να έρχεται...το έμφραγμα!!!Ελπίζω να περάσατε όμορφα την Κυριακή σας αγόρια μου!
Σας φιλώ γλυκα
![]()
Ποιο έμφραγμα.... εδώ μιλάμε για εγκεφαλικό.Ωχ,ωχ,ωχ! Το βλέπω να έρχεται...το έμφραγμα!!!![]()
Μην αγχώνεσαι καν! Θα περάσεις φανταστικά! Χαλάρωσε και αφέσου στη υπηρεσία (χέρια, γλώσσα, χάδια, φιλιά και πάρα πολλά ακόμα) της Ιωάννας! Εξασφαλισμένη η επιτυχία της συνάντησης, θα θέλεις και άλλο...Έγινε τηλεφωνική συνεννόηση και κανονίστηκε ραντεβουδάκι για αύριο. Πρώτη γνωριμία, πρώτη επαφή. Οι προσδοκίες μεγάλες με ότι έχω διαβάσει εδώ και η αγωνία τεράστια.
..μην έχουμε κι αρραβώνες έτσι όπως πάμε χεχεχε!!Σήμερα έχουμε.......... γνωριμία!!!
Καλησπέρα ματάκια μουΚαλημέρα στο πιο φωτεινό αστέρι! Να είναι η μέρα σου τόσο όμορφη όσο το μήνυμά σου! …
Αχ πόσο μου λείπεις ρε μωρο..αχ!!Ωχ,ωχ,ωχ! Το βλέπω να έρχεται...το έμφραγμα!!!![]()
Ζηλεύωωωω!!!..μην έχουμε κι αρραβώνες έτσι όπως πάμε χεχεχε!!
Ετοιμάσου να σε φάω ολόκληρο..!!
Καλησπέρα ματάκια μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ πόσο μου λείπεις ρε μωρο..αχ!!
Που θα πάει, θα σ απολαύσω ξανά..το που αυτή την φορά δεν ξέρω που θα είναι!
First datesΈγινε τηλεφωνική συνεννόηση και κανονίστηκε ραντεβουδάκι για αύριο. Πρώτη γνωριμία, πρώτη επαφή. Οι προσδοκίες μεγάλες με ότι έχω διαβάσει εδώ και η αγωνία τεράστια.
Εντάξει ,respect, έγραψες
χαραξε στις 33 στροφές !!!Εντάξει ,respect, έγραψες![]()