Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.297
Εντάξει,μ έλιωσες ρε μωρο τώρα..!!!Εσυ εισαι το Δωρο!!!
Εντάξει,μ έλιωσες ρε μωρο τώρα..!!!Εσυ εισαι το Δωρο!!!
τι προπονήσεις??????????Αγοράκια μου γλυκα, αυτές οι μέρες έχουν αρκετές υποχρεώσεις (ραντεβού & προπονησεις).......
Θα στο πω στ αυτί ..τι προπονήσεις??????????![]()
Εγώ δηλώνω συμμετοχή από το τώρα στο δώρο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα είναι κάτι καλό.Αγοράκια μου γλυκα, αυτές οι μέρες έχουν αρκετές υποχρεώσεις (ραντεβού & προπονησεις)και μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ το νήμα, λοιπόν το δώρο για τις 3000 σελιδες εννοείται ότι θα ισχύσει κανονικά(θα το πω όταν πλησιάζουν)
Σας φιλώ γλυκα,όνειρα γλυκά...
![]()
Αχ εσύ καυλιάρικο μου όμορφο..!Εγώ δηλώνω συμμετοχή από το τώρα στο δώρο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα είναι κάτι καλό.
Αρκέσου να σε λέω Θεοδώρα κι όπως ξέρεις δεν μου χρειάζονται δώραλοιπόν το δώρο
Το δώρο που θα ήθελα είναι όταν επιστρέψω Ελλάδα να καταφέρω να σε συναντήσω.καλη σού μέρα αστέρι..Αγοράκια μου γλυκα, αυτές οι μέρες έχουν αρκετές υποχρεώσεις (ραντεβού & προπονησεις)και μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ το νήμα, λοιπόν το δώρο για τις 3000 σελιδες εννοείται ότι θα ισχύσει κανονικά(θα το πω όταν πλησιάζουν)
![]()
Άσε όλη τη φωτο να δούμε κανά πόδιΑγοράκια μου γλυκα, αυτές οι μέρες έχουν αρκετές υποχρεώσεις (ραντεβού & προπονησεις)και μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ το νήμα, λοιπόν το δώρο για τις 3000 σελιδες εννοείται ότι θα ισχύσει κανονικά(θα το πω όταν πλησιάζουν)
![]()
Πίνακας ζωγραφικήςΑγοράκια μου γλυκα, αυτές οι μέρες έχουν αρκετές υποχρεώσεις (ραντεβού & προπονησεις)και μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ το νήμα, λοιπόν το δώρο για τις 3000 σελιδες εννοείται ότι θα ισχύσει κανονικά(θα το πω όταν πλησιάζουν)
![]()
Po po po....gia na doyme ligo pio poly...Αγοράκια μου γλυκα, αυτές οι μέρες έχουν αρκετές υποχρεώσεις (ραντεβού & προπονησεις)και μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ το νήμα, λοιπόν το δώρο για τις 3000 σελιδες εννοείται ότι θα ισχύσει κανονικά(θα το πω όταν πλησιάζουν)
![]()
Χμ ...αποκαλύψεις ...Καλημερα κουμπάρα μου...Άσε τής βλακείες και κανόνισε το δώρο (ΕΣΕΝΑ) να το εχω εγώ γιατι τόσα χρόνια ούτε μεζέ δεν εχω πάρει ..Χα χα χα ..![]()
Όταν θέλουμε κάτι πολύ,τότε το πετυχαίνουμε!Το δώρο που θα ήθελα είναι όταν επιστρέψω Ελλάδα να καταφέρω να σε συναντήσω.καλη σού μέρα αστέρι..
..εγώ πάντα έτοιμη για λουτσο,εσύ μου κάνεις νερά!Καλημερα κουμπάρα μου...Άσε τής βλακείες και κανόνισε το δώρο (ΕΣΕΝΑ) να το εχω εγώ γιατι τόσα χρόνια ούτε μεζέ δεν εχω πάρει ..Χα χα χα ..![]()
Καλησπέρα αστέρι μου εσύ!!Καλημέρα στην πιο καύλα milf γειτόνισσα περιμένουμε να ανακοινώσεις το δώρο![]()
Αγαπημένε μου!Πίνακας ζωγραφικής
Δεν χαλω χατίρι σε δικό μου αγόρι!Άσε όλη τη φωτο να δούμε κανά πόδι
Τι μπορεί να πει ..και τι μπορεί να γράψει κάποιος για αυτήν την Γυναίκα ...ότι είναι μοναδική !!!!! το ξέρουν όλοι όσοι την έχουν γνωρίσει ότι είναι η φίλη μας , η ερωμένη μας , η φαντασίωση στο μυαλό του κάθε ενός που έχει γευτεί τον έρωτα της !!! Γιατί η jo μας προσφέρει έρωτα ...όχι σεξ απλά ...είναι γεννημένη για τον έρωτα !! Τον προσφέρει απλόχερα και τον απολαμβάνει το ίδιο !!!!! Όσες φορές και να βρεθείς μαζί της θα είναι σαν την πρώτη φορά ...θα σε απογειώσει , θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι μοναδικός .... Θα σου προσφέρει τις χάρες της χωρίς όρια ....και θα νοιώσεις ακριβώς το ίδιο συναίσθημα της στέρησης μόλις φύγεις από κοντά της ... Είναι η δική μας μοναδική Jo !!!!! Ακόμα στο μυαλό μου είναι οι εικόνες από το ραντεβού μας !!! Λυπάμαι που έπρεπε να επιστρέψω και δεν μπόρεσα να σε χαρώ μια ακόμα φορά !!!!!!!Να ευχηθώ ένα όμορφο βράδυ στ αστέρια μου,διαθεσιμότητα ξανά, την Πέμπτη!
Φιλάκια πονηρά..
![]()
Πόσα κέφια είχε ο θεός όταν σε έφτιαξε ....πόσα .....Αγαπημένε μου!
Δεν χαλω χατίρι σε δικό μου αγόρι!
![]()
Και πίσω (ειχα βάλει τις προάλλες)
![]()
Άλλο ένα ραντεβού μας προχθές.. τι να πω για σενα,πέραν οτι είσαι ένας ΥΠΈΡΟΧΟΣ άνδρας σε ολα σου,η δε χημεία μεταξύ μας μοναδική γι ακόμη μια φορά.. !Τι μπορεί να πει ..και τι μπορεί να γράψει κάποιος για αυτήν την Γυναίκα ...ότι είναι μοναδική !!!!! το ξέρουν όλοι όσοι την έχουν γνωρίσει ότι είναι η φίλη μας , η ερωμένη μας , η φαντασίωση στο μυαλό του κάθε ενός που έχει γευτεί τον έρωτα της !!! Γιατί η jo μας προσφέρει έρωτα ...όχι σεξ απλά ...είναι γεννημένη για τον έρωτα !! Τον προσφέρει απλόχερα και τον απολαμβάνει το ίδιο !!!!! Όσες φορές και να βρεθείς μαζί της θα είναι σαν την πρώτη φορά ...θα σε απογειώσει , θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι μοναδικός .... Θα σου προσφέρει τις χάρες της χωρίς όρια ....και θα νοιώσεις ακριβώς το ίδιο συναίσθημα της στέρησης μόλις φύγεις από κοντά της ... Είναι η δική μας μοναδική Jo !!!!! Ακόμα στο μυαλό μου είναι οι εικόνες από το ραντεβού μας !!! Λυπάμαι που έπρεπε να επιστρέψω και δεν μπόρεσα να σε χαρώ μια ακόμα φορά !!!!!!!
Είχες δεν είχες μας κατακαύλωσες πάλι. Είσαι τρελή φαντασίωση.Αγαπημένε μου!
Δεν χαλω χατίρι σε δικό μου αγόρι!
![]()
Και πίσω (ειχα βάλει τις προάλλες)
![]()
Θεα!!!!!!!Αγοράκια μου γλυκα, αυτές οι μέρες έχουν αρκετές υποχρεώσεις (ραντεβού & προπονησεις)και μου είναι δύσκολο να παρακολουθώ το νήμα, λοιπόν το δώρο για τις 3000 σελιδες εννοείται ότι θα ισχύσει κανονικά(θα το πω όταν πλησιάζουν)
![]()