kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.832
- Πόντοι
- 6.256
Ελα ντε, που μας αφήνει μες στην ανοιξηΠου θα πάει...!!!
Ελα ντε, που μας αφήνει μες στην ανοιξηΠου θα πάει...!!!
Άλλο εννοώ εγώ....αλλά οκ και αυτο που λες αν το σκεφτείς από την πλευρά μας που μένουμε ρεστοι ισχύει...Ελα ντε, που μας αφήνει μες στην ανοιξη
...λίγες μέρες ξεκούρασης,και σύντομα στ αγαπημένα αγόρια ξανά διαθέσιμη!Άλλο εννοώ εγώ....αλλά οκ και αυτο που λες αν το σκεφτείς από την πλευρά μας που μένουμε ρεστοι ισχύει...
Καλημέρα ματάκια μουΜια γλυκιά καλημέρα στην αγαπημένη μου κουμπάρα ...![]()
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου αγαπημένο αγόρι..!Τζοάννα,
ξεχωριστή Τζοάννα,
χρόνια πολλά από καρδιάς για τη σημερινή ξεχωριστή ημέρα.
Να έχεις όλα τα παρακάτω.... έστω και γραμμένα ανορθόγραφα!
![]()
πατομουνο..μέχρι να επιστρέψω ,σας φιλώ..![]()
Ρέστους μας αφήνει ή άσπλαχνη, τι θα κανω που ψιλοπονάει το γονατο;Άλλο εννοώ εγώ....αλλά οκ και αυτο που λες αν το σκεφτείς από την πλευρά μας που μένουμε ρεστοι ισχύει...
Θ αφήσεις προσωπικό ασφαλείας;...λίγες μέρες ξεκούρασης,και σύντομα στ αγαπημένα αγόρια ξανά διαθέσιμη!
...εσάς τ αγορια μου στο νημα,τ άλλα μόνο εγώ μπορώ να τα κάνωΘ αφήσεις προσωπικό ασφαλείας;
Η ΟμορφιάΞανά μαζί σας τέλος του μήνα!
Φιλάκια πολλά!
![]()
Αν κατάλαβα καλά, γιορτάζει η γυναικάρα μας?Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου αγαπημένο αγόρι..!
Απίστευτο τ ότι θυμήθηκες τα γενέθλια μου!
Ευχαριστούμε αγαπητητη Τζοαννα......μέχρι να επιστρέψω ,σας φιλώ..![]()
Μας αφήνει υλικό να έχουμε να τον παίζουμε να κανουμε προπόνηση μέχρι να έρθει!!!Θ αφήσεις προσωπικό ασφαλείας;
Λατρεμένο αγόρι μου κλείνω σημερα τα 25Αν κατάλαβα καλά, γιορτάζει η γυναικάρα μας?
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ και όλα τα καλά να έχεις γιατί τα ΑΞΙΖΕΙΣ.
ΥΓ. μου έχει λείψει η καύλα σου και όχι μόνο!
Έτσι ακριβώς χαχαχαχα!!!Μας αφήνει υλικό να έχουμε να τον παίζουμε να κανουμε προπόνηση μέχρι να έρθει!!!
Χα χα χα...
Ευχαριστούμε...!!!Λατρεμένο αγόρι μου κλείνω σημερα τα 25χεχεχε!!!
Να σαι καλά,κι εμένα μου έχεις λείψει ,αμοιβαίο!!
Έτσι ακριβώς χαχαχαχα!!!
Αφου εισαι στο νήμα καλέ 24/7...εσάς τ αγορια μου στο νημα,τ άλλα μόνο εγώ μπορώ να τα κάνω![]()
Έχω μια απορία .. γιατί η γλώσσα μου νοερά πηγαίνει κατευθείαν εκεί σε αυτό το υπέροχο σημείο αναμεσα στα πόδια σου .. !!!! Υπέροχο σώμα ατελείωτο !!!Ξανά μαζί σας τέλος του μήνα!
Φιλάκια πολλά!
![]()
Αχ εγώ να δεις !!!!!..μέχρι να επιστρέψω ,σας φιλώ..![]()