Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.471
- Πόντοι
- 456
Για να μην ξεχνιόμαστε ποια είναι η JoΠροτιμώ να βαζω λουτσους...
Για να μην ξεχνιόμαστε ποια είναι η JoΠροτιμώ να βαζω λουτσους...
Πάρε με τηλ ,και θα το δούμε, ευχαριστώ!Καλησπέρα τζουπάρχει καθόλου διαθεσιμότητα για σήμερα;;
....καλημέρα καλημέρα!!Ξυπνα καλέ, ποσο θα περιμενουμε
Αν φας κλοτσιά στα @@ από αυτό το πόδι θα ανέβουν τα παπαρια στο στόμα....καλημέρα καλημέρα!!
Ready!!
![]()
Μοιράζεις καρδιακά κούκλα....καλημέρα καλημέρα!!
Ready!!
![]()
Με τέτοια κορμαρα λογικό.....Μοιράζεις καρδιακά κούκλα
...ω ναι..θέλω πολύ να σ απολαύσω ξανά όμορφε μου!!Είσαι μεγάλο αστέρι μωρό μου!!!!!
Πρέπει να έρθω Αθήνα να σε ξανά συναντήσω.......
Είσαι έρωτας!!!!
Το ασανσέρ το κλείνουν για να κάνουμε εκεί ένα ραντεβού; έχει γίνει φαντασίωση πλέον....καλημέρα καλημέρα!!
Ready!!
![]()
Ξέσκισμα έτσι στα 4 με τις μπότες χωρίς να τις βγάλεις καύλα βροχερή καλημέρα....καλημέρα καλημέρα!!
Ready!!
![]()
Πολύ καλή πάντα ΤζοΕυχαριστω..παντα μάχιμη![]()
Καλημερούδια!
Καις τα εγκεφαλικά μου κύτταρα .... Κάθε σου φωτό πιο σέξι από την προηγούμενη!!!!!!![]()
Που θα πάει θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που θα βρεθώ εκεί ακριβώς !!!!!Να παραθέσω μαζι τα 2 αγαπημένα μου αγόρια που εγραψαν τις προάλλες,και που αγαπώ(η αξια του σταθερου πελάτη,ανεκτίμητη!)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
...και να ευχηθώ μια καυλιαρικη μέρα με πολύ σεξ!
![]()
Πολύ ωραίο το στήσιμο της φωτογραφίας: το κρεβάτι υπό γωνία στον αέρα σαν να πετάει, το φωτιστικό, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και, φυσικά, το μοντέλο!Ένα όμορφο βράδυ να έχετε.. !
![]()
...τι όμορφη" παρουσίαση" της φωτο μου ήταν αυτή !!!Πολύ ωραίο το στήσιμο της φωτογραφίας: το κρεβάτι υπό γωνία στον αέρα σαν να πετάει, το φωτιστικό, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και, φυσικά, το μοντέλο!